Wisdom Audio – Verdens bedste højtalere til hjemmebiografen

CSN Teknik er stolte af at være autoriseret forhandler og installatør af Wisdom Audios fantastiske vellydende high-end hjemmebiograf og HiFi højtalere.

Det er det ultimativt bedste high-end højtalermærke vi har. Kombineret med deres forstærkere er vi godt på vej til den ultimative lydoplevelse.

Wisdom Audio – Amerikanske high-end højtalere

Wisdom Audio er en amerikansk producent af højttalersystemer og elektronik af høj kvalitet til hjemmebiograf, lytteoplevelser og high-end stereosystemer.

Virksomheden blev grundlagt i 1996 af Tom Bohlender og har hovedkvarter i Carson City, Nevada, USA. Wisdom Audio er kendt for at udvikle og producere avancerede højtalere med innovative teknologier og designs, der giver enestående lydkvalitet.

Wisdom Audio er især kendt for at tilbyde lydsystemer, der er skræddersyet til hjemmebiograf anlæg og high-end lytterum. De er nok allermest kendt for deres berømte og anmelderroste high-end Line Source højtalere, som leverer den mest tabsfrie lydoplevelse. Når man først har hørt deres helt specielle højtalere, er der ingen vej tilbage, de slår selv de mest avancerede stereohøjtalere.

Deres produkter inkluderer både højtalersystemer til påbygning på væg, indbygning og den mere traditionelle gulvhøjtaler som Line Source modeller.

Deres nye Superbars er de vildeste custom byggede surroundbars i ultra high-end kvalitet. Her er den eneste gang man kan sige, at en soundbar under fladskærmen virker seriøs.

De har også udviklet avancerede digitale lydprocessorer og forstærkere, der er specielt designet til at fungere optimalt sammen med deres højtalersystemer.

Wisdom Audios fantastiske højtalere

Deres højtalere har de vildeste effektforstærkere med overdimensionerede strømforsyninger. De trækker de tungeste højtalere til hjemmebiografen og HiFi løsninger, hvor man ikke ønsker at gå på kompromis.

Wisdom Audio SA-2 og SA-3 er meget kraftige 500 watts effektforstærkere med virkelig god lyd. Dem har vi brugt en del af i vores installationer.

Deres nyeste 8 kanals digitale forstærkere SA-8 og SA-8 DSP bliver fantastiske hits, når der bygges hjemmebiograf og multirums lydløsninger med rigtig mange kanaler.

Brug for hjælp eller viden Wisdom højtalere?

Hvis du har spørgsmål omkring Wisdom Audio højtalere eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

Den ultimative Wisdom hjemmebiograf

Sådan kan den se ud, når kunden underspiller den vildeste hjemmebiograf. Den blev ikke bygget for at prale, men for at han skulle have den ultimative nydelse af at opleve kunstnerne optræde, som var han selv tilstede.

Læs mere i artiklen herunder, hvor vi går i dybden med biografen.

CSN Teknik – Den bedste Wisdom Audio hjemmebiograf

For en af vores kræsne kunder har vi bygget en hjemmebiograf i verdensklasse. Det var en drøm, der blev til virkelighed.

15.500 watts power i biografen

Vi har bygget den vildeste Wisdom Audio hjemmebiograf med 15.500 watts rå power og et kæmpe Dolby Atmos hjemmebiograf system. Deres Sage Cinema Line 3 som front og center højtaler, Sage Line 2 som Surround og surround back samt custom byggede Wisdom Audio Atmos kanaler. Alle højtalerne blev aktivt delt med Wisdoms SA2 og SA3 forstærkere. Vi brugte 8 stk. vilde Wisdom Audio indbygningssubwoofere igen forsynet fra deres Wisdom Audio SA-2 effektforstærkere, der leverer 500 Watt pr. kanal.

Biografen blev naturligvis kontrolleret fra en Trinnov Altitude 32 processor og et Kaleidescape filmsystemet.

Den ultimative højtaler til hjemmebiografen og HiFi

Vi har til dato ikke hørt en bedre højtaler kombineret med deres egne forstærkere til den virkelig krævende hjemmebiograf. De sætter virkelig standarden for, hvor godt en biograf kan lyde.

Hos CSN Teknik er vi især begejstret for Sage serien. Allerede i 2011 var de blandt de femogtyve bedste højtalere nogensinde ifølge det kendte Audiophile Review, der roste deres Sage til skyerne for den høje kvalitet. Det lækre design og den fabelagtige lyd, som leverer en detaljegrad, der sjældent kan opleves bedre.

CSN Teknik bygger vild hjemmebiograf med Wisdom Audio Line Source højtalere

Vi har installeret Wisdom Audio Line Source højtalere i en ultra high-end biograf i udlandet.

Biografen blev bygget op fra bunden af. Vi brugte de fantastiske Sage Cinema Line Source 3 som LCR højtalere og 4 indbygningssubwoofere bag det store filmlærred.

Derfor anbefaler vi Wisdom Audio højtalere

Vores kunder, der ikke vil gå på kompromis og skuffes på design, lyd og kvalitet, skal naturligvis have et lydsystem fra Wisdom Audio. De leverer de bedste forstærkere, der matcher kvaliteten af deres højtalere.

Den ultimative processor til Wisdom Audio

Vi anbefaler klart at anvende Trinnov Audio Altitude 16 eller Altitude 32 i kombination med Wisdom Audio for det bedste resultat. Et bedre match made in heaven findes ikke.

Den ultimative Wisdom Audio hjemmebiograf i stuen

Wisdom Audio Line Source højtalere skjult bag vores akustikstof, forvandlede den luksuriøse stue til en referencebiograf i verdensklasse.

Læs mere i artiklen herunder, hvor vi går i dybden med biografen i stuen.

Danmarks fedeste Wisdom Audio Dolby Atmos stueløsning

Hos en af vores gode kunder har vi bygget den vildeste hjemmebiograf i stuen op fra bunden med Wisdom Audios Line Source højtalere på 1,3 meters højde. De er anvendt som LCR indbygningshøjtalere i en Dolby Atmos 7.4.4 løsning.

Resten af udstyret består af 3xParasound Halo A51 effektforstærkere og en Trinnov Atitude 16 surround processor. JVC 4K projektoren er blevet ISF kalibreret til perfektion. Den lyser på en dnp Supernova Blade skærm, der booster kontrasten 7 gange. Torus Power conditioner sørger for ren strøm og beskyttelse imod overspændinger og lyn. RTI fjernbetjening styrer hele biografen.

Bedste akustik i en stue

Akustikken er noget af det bedste vi har hørt i en stue. Vi byggede akustikken i en kombination af en masse basabsorberer og diffusere så stuen fik massere af liv. Alle vægge og lofter blev dækket ind i vores flotte lydtransparente akustikstof, der skjulte alle højtalere og udstyr, så stuen fremstod meget minimalistisk.

Efter vi havde kalibreret biografen fik vi klart følelsen af at være til stede i et meget større rum.

Vi havde Trinnov Audio forbi og lytte til den løsning sammen med distributøren af Trinnov Audio. De var absolut ikke skuffet. Den fik prædikatet: Den bedste lyd i en stue de havde hørt.

We Bring The Passion

Læs mere på deres hjemmeside hvorfor Wisdom Audio vinder kundernes hjerter og får de bedste anmeldelser.

Wisdom Audio – Sage-serien


Sage-serien tilbyder også en unik kombination af den traditionelle højtaler. Der kan nemt kombineres med indbygningshøjtalere, der kan operere på lige fod i et setup, hvor man ønsker enkelte synlige højtalere for visuel effekt, men ellers gerne vil gemme resten af sit højtaler-setup.

Med Sage-serien snakker vi højtalere, der er bygget som elektrostater, der benytter sig af PMD (Planar Magnetic Drivers) teknologi, hvilket giver en højnet detaljegrad, der skaber nye lydbilleder ud af allerede kendte lyde. Alle mennesker opfanger lyde forskelligt. Derfor er det vigtigt at lyde kan bevæge sig uden støj fra bevægelige enheder i højtalere. Med PMD har vi med materiale at gøre, der bevæger sig lettere end luft. Derfor oplever man ingen støj fra selve højtaleren, der leverer lyd med allerfineste finesse.

Wisdom Audio Planer Magnetic Drivers

PMD medvirker også til, at Sage højtalere kræver ganske lidt af din forstærker. Det vil sige, at du nemt kan drive Sage modellerne på en kvalitetsforstærker, der ikke kræver de store features for at lyde rigtig godt. Med mere end tredive års forskning og udvikling af PDM rammer Sage fra Wisdom Audio derfor ned midt i en kræsen kundegruppe, der har råd til en unik lyd, hvor ingen detaljer er spildt. Med den samtidige fleksibilitet i opsætning af indbygning og traditionel højtaler, står vi tilbage med et ganske unikt produkt, som ikke rigtig kan opleves med andre fabrikater.

Wisdom Audio soundbar

Alle Wisdom Sage-Series soundbars leverer den bedste lydkvalitet på markedet. De bliver skræddersyet i næsten alle længder, farver og konfigurationer, så lydkvaliteten ikke mangler, bare fordi der ikke er plads til et fuldt blown Dolby Atmos anlæg i stuen.

Wisdom Audio Point Source højtalere

Den mere traditionelle måde at bygge højtalere på hedder Point Source, dem bygger wisdom også. De har dem i alt fra indbygningshøjtalere til loft og væg og til de fritstående modeller. De er typisk en del billigere i anskaffelse.

Lydkvalitet kan ikke siges nok

Det kan ikke siges nok, at Wisdom Audio er i en referenceklasse for sig selv. Når du først har hørt en Wisdom Audio Line Source er der ingen vej tilbage.

Wisdom Audio er førende inden for high-end lyd

Wisdom Audio har etableret sig som en førende aktør inden for high-end lyd og har vundet flere priser for deres innovative produkter. Deres produkter bruges af lydentusiaster og professionelle lydinstallatører over hele verden.

Deres forstærkere er kraftfulde, avancerede og nøje designet til at levere den bedst mulige lydoplevelse i forbindelse med deres højttalersystemer.

De tilbyder forskellige konfigurationsmuligheder, avanceret digital signalbehandling, brug af kvalitetskomponenter og integrationsmuligheder for at opnå enestående lydkvalitet og brugervenlighed.

Deres Point Source og Line Source højtalere er som skabt til et godt samarbejde med deres elektronik.

Læs mere på deres hjemmeside om deres fantastiske produkter.

Wisdom Audio Line Source højtalere

Line Source eliminerer gulv- og loft refleksioner og sender lyden fremad uden det helt store tab over lang afstand. Den største fordel er, at du ikke hører dit rum men din højtaler.

Ultra detaljeret lydgengivelse med et massivt lydtryk de færreste højtalere kan levere. Soundtrack med massere af dynamik til musik og filmoplevelser i særklasse.

Derfor bør man benytte Line Source højtalere i større rum og hjemmebiografer.

Læs mere om alle deres modeller på deres hjemmeside.

Dit udstyr vil elske dig

Wisdom Audios fritstående HiFi højtalere.

Det er løsningen til dem, der ikke kan bygge højtalerne ind i vægge og lofter, men vil kigge på en unik designet højtalerløsning.

Deres fritstående Line Source modeller leverer en fantastisk detaljeret lydkvalitet i verdensklasse.

Højtalerne bliver skræddersyet i næsten alle farver og konfigurationer for at passe perfekt ind i rummet.

Vi integrerer Wisdom Audio højtalere i hjemmebiografen og stuen samt de andre rum i boligen, så der er mindst synligt udstyr. Ingen grimme kabler og udstyr, der ødelægger den pæne indretning.

Læs mere om hele deres sortiment af high-end synlige højtalere på deres hjemmeside.

Wisdom Audio – De vildeste subwoofere

Her kan du se deres kæmpe sortiment af high-end subwoofere til hjemmebio og HiFi.

Deres subwoofere spænder fra mindre til de største enorme indbygnings subwoofere, der får biografen til at ryste med stram og præcis basgengivelse. Kombineret med de overdimensioneret digitale effektforstærkere, er det et sikkert hit.

Deres subwoofere er alt fra små synlige diskrete subwoofere til indbygningssubwoofer med reference lydtryk og bygget i deres eget patenterede Regenerative Transmission Line® design. De kan installeres i væg, loft og gulv.

Når vi har et projekt med Wisdoms subwoofere kontakter vi dem, så løsningen bliver designet specielt til det rum, de skal benyttes i. Kunden ender altid med den mest optimale løsning.

Perfekt til skræddersyet custom installationer og for dem der bare ikke vil se synlige subwoofere, men forventer samme høje lydkvalitet, som Wisdom er kendt for.

Reference biograf med 9.6.4 Dolby Atmos lyd

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

En rigtig high-end hjemmebiograf har naturligvis en Trinnov Altitude 32 processor, vi har installeret deres største model.

Kombineret med referencehøjtalere og subwoofere fra Perlisten Audio og Magnitude Loudspeakers.

Forstærkerne er fra Trinnov Audio deres Amplitude 16 og Parasound Halo.

Projektoren er en ægte 4K projektor fra JVC, kalibreret til perfektion.

Vi har installeret højtalerne bag et akustisk transparent filmlærred med masking system fra DT Screens.

Kaleidescape 4K filmsystem står for underholdningen og RTI fjernbetjeningen styrer hele biografen med hård hånd.

Udstyret er forbundet med Nordost kabler og tilbehør.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.