M&K Sound – Miller & Kreisel højtalere til hjemmebiografen

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af M&K Sound – Miller & Kreisel højtalere til hjemmebiograf. Vi har deres bedste Reference S300 serie installeret i vores egen hjemmebiograf.

M&K Sound henvender sig til de professionelle

I mere end 40 år har M&K Sound været det foretrukne mærke indenfor professionelle studiemonitorer, lydstudier og musik- og filmproduktion. De senere år er de anvendt i større omfang i installer-branchen til high-end lyd i hjemmebiografer verden over.

Hvem bruger M&K Sound?

M&K Sound anvendes blandt andet af studier, screening rooms, biografer og firmaer – et udsnit af disse ses nedenfor:

20th Century Fox, DR Danmarks Radio, Dolby Laboratories, DreamWorks, DTS, HBO Studio Productions, Lucasfilm, Nordisk Film. Paramount Studios, Sony Music, Sony Pictures, Skywalker Sound, THX, Universal, Virgin Entertainment, Walt Disney Pictures og Warner Brothers.

M&K Sounds referenceserie

S300 serien er en videreudvikling af den berømte S150 højtaler, som er bygget af M&K Sound siden 1995. Deres reference højtaler er baseret på et større kabinet og specialdesignet driverenheder, som kan spille højere end nogensinde før med præcis lydgengivelse, der er kendetegnende for M&K Sound. De har valgt at føre den under deres brand Miller & Kreisel.

Miller & Kreisel S300 reference højtaler

For at kunne levere den højeste kvalitet af præcis lydgengivelse og samtidig spille betydeligt højere, er S300 Series designet med Cutting Edge driverenheder. De er custommade af de danske akustiske pionerer fra Scan-Speak til at opnå ekstrem power linearitet og ultimativ lydkvalitet til kontrol, ydelse, pålidelighed og kontinuitet. Højtalerne fylder selv store rum ud med massere af power og er naturligvis THX Ultra 2 godkendt.

Miller & Kreisel S300 Series har magt til at fylde store stuer og vil placere publikum i sweet spot, om de sidder forreste eller bagerest i rummet. S300 Series overstiger de højeste THX standarder – THX Ultra2 ™ for nøjagtig gengivelse af lydkilder ved at bringe den filmiske oplevelse til større hjemmebiografer.

S-150 MK3 højtaler med forbedrede diskantenheder

De har alt fra deres berømte S150 serie til deres nye 950 serie med nyudviklede diskanter. Serierne kan kombineres med tilhørende indbygningshøjtalere IW150, IW95 og 85.

Brug for hjælp eller viden om M&K Sound?

Hvis du har spørgsmål omkring vores produkter eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

M&K Sound får de bedste anmeldelser

Læs mere på deres hjemmeside om hvorfor M&K Sound får de bedste anmeldelser.

Subwoofere til hjemmebiografen

De spænder fra de mindste V8, V10 og V12 compact subwoofere til deres nye V10+, V12+ og V15+ subwoofere og
over til de voldsomme X8, X10+, X12+ og X15+ subwoofere.

De fleste hjemmebiograf installationer vil kunne udføres med deres systemer, så den reference lyd der kendetegnes fra filmstudierne, vil kunne høres i stuen eller hjemmebiografen. De største modeller er naturligvis THX Ultra og Select godkendte. M&K Sound betegnes af de fleste i branchen, som en reference for ren og detaljeret lyd.

Hollywood filmstudierne har længe brugt M&K Sound

Filmstudierne har længe brugt M&K Sound til at mixe nogle af de største Hollywood klassikere. Blandt andet er Lord of the Rings, Titanic, Pearl Harbor, King Kong og Star Wars alle mixet på Lucasfilms Skywalker Ranch. Skywalker Ranch anvender udelukkende M&K sound i alle deres screening rooms og post produktionsfaciliteter.

Alle deres indbygningshøjtalere erstatter de fritstående højtalere.

De er helt perfekt til skræddersyet custom installationer, hvor højtalere ikke må være synlige, men hvor den høje lydkvalitet bibeholdes.

Et citat fra en af de professionelle:
“For over 10 years we’ve trusted in M&K speakers for our sound design rooms, as well as our picture and sound editing suites. We couldn’t have made the “Star Wars” prequels or our “Young Indiana Jones” documentaries without them.
M&K monitors continue to be our speaker of choice.” Rick McCallum Producer, “Star Wars Episode I, II, III” and “The Young Indiana Jones Chronicles””

M&K Sounds store produktkatalog

Se hele M&K Sounds store produktkatalog med informationer om vægmonterede-, indbygnings- og fritstående højtalere.

De nye D85 og D95 væghøjtalere er perfekte til skræddersyede custom installationer. Til dem der bare ikke vil se synlige højtalere, men forventer fantastisk god lyd.

Nyheder fra M&K Sound

Her får du den nyeste information om nye modeller og tests.

Læs mere på deres hjemmeside og hold dig opdateret:

Ny subwoofer til indbygning

Deres nyeste skud på stammen er en M&K Sound C15S15″ passiv indbygningssubwoofer.

Historien om M&K Sound

Her kan du læse historien omkring M&K Sound.

Vores Biograf – Showroom

Vi har KUN åbent efter aftale i vores showroom og kan præsentere en lyd- og billedoplevelse i særklasse.

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

Reference biograf med 9.4.6 Dolby Atmos lyd

Oplev verdens bedste surround sound processor Trinnov Altitude 32 og deres forstærker Amplitude 16.

Bedste forstærker til dine højtalere

CSN Teknik forhandler følgende mærker, som vi vil slå et slag for:

Wisdom AudioTrinnov AudioParasound

Tag en snak med os om bedste forstærker til dine højtalere, vi lever og ånder for god lyd.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.