Integra – Bedste Surround Receiver og Processor

CSN Teknik er stolte af at være autoriseret forhandler og installatør af Integra surround sound AV-netværks receivere og processorer.

Vi forhandler et bredt udvalg af Integras AV produkter til HiFi og hjemmebio.

Integra er et af branchens flagskibe

De tilbyder produkter til ethvert budget, men det som dog er kendetegnet for alle Integras produkter er, at de anvender førsteklasses komponenter. Komponenterne er omhyggeligt udvalgt for at levere det bedste resultat.

Vi har igennem tiden installeret og kalibreret et meget bredt udvalg af surround udstyr fra alle de førende mærker herhjemme.

Integra skiller sig ud fra mængden med modeller, der er designet til custom installation og med utrolig brugervenlige betjeningsmuligheder. De er meget driftsikre og er skabt til at stå i et rackskab.

Integra bygger på en lang tradition

De har en lang tradition af specielbyggede komponenter til Custom Installere, der designer og bygger nogle af verdens bedste hjemmebiograf– og multirumsløsninger.

Integra samarbejder med THX om at sikre, at alt udstyr, der bærer THX logoet, lever op til de høje krav, som både THX og Integra stiller for performance, kvalitet og holdbarhed.

Integra har de bedste receivere til HiFi stereo og surround sound til prisen, set udfra samlekvalitet, lydkvalitet og features til custom installation, såsom 12V, triggere og multirums lydudgange med ekstra zoner og med subwoofer udgange.

Der er ikke mange receivere og processorer, der har zone 2, 3 og 4 udgange med subwoofertilslutning.

De største receivere er naturligvis THX godkendte. De er testet til et langt liv i et rackskab og de kan holde til det. Vi har kunder, der har haft deres Integra receiver i mere end 10 år.

Deres største flagskib Integra DRX 8.4 – 11.4 netværks AV-receiver

Integra DRX 8.4 byder på helt nye features, der ikke er blevet set før på store surround receivere, men kun på processorer. XLR udgange for front- og centerhøjtalere samt 2 subwoofere.

DRX 8.4 indeholder hele 11x150W klassen af A/B forstærkere. High-performance 32 bit ESS Sabre DACs for den bedst mulige lydkvalitet.

Dirac Live Premium 20 Hz–20 kHz licens er inkluderet. Mulighed for at tilkøbe Dirac Live Bass Control licens for en eller flere subwoofere. Roon Ready certifikation og perfekt til multirum med Zone 2 + 3 line out inklusiv subwoofer udgang.

De har Tune IN Internet radio, Tidal, Spotify, AirPlay2, Roon, Chromecast built-in, Bluetooth og som nogle af de eneste Works with Sonos. Kombineret med en RTI fjernbetjening kan vi tænde og slukke produkterne direkte fra Sonos appen.

Hjemmebiografhøjtalere kombineret med Integras receivere og processorer er til den virkelig krævende hjemmebiograf. De sætter standarden for, hvad du kan forvente af fantastisk hjemmebiografudstyr.

Nye Integra surround sound AV-receivere

Nyhed! Helt nye receivere Integra DRX 8.4, DRX 5.4 og DRX 3.4 og DRX 2.4

Alle de nyeste surround receivere og processorer har seneste version af HDMI 2.1 og HDCP 2.3 interfaces. De kan klare 4K/120 Hz og 8K / 60 Hz billede og HDR10+, Dolby Vision™, HDR10, HLG.

Integra surround receivere understøtter deres produkter Dolby Atmos, DTS X, Dolby True HD, DTS HD Master dekodninger og har avanceret multirumsfunktionalitet.

De større modeller DRX 3.4 og DRX 5.4 benytter Dirac Live® rumkorrektion for bedre integration i hjemmebiografen.

Integra får de bedste anmeldelser

Vi forstår udmærket godt hvorfor, at anmelderne er begejstret for lyden og produktionskvaliteten. Integra formår at nytænke receivernes konstruktion og design indefra.

På ydersiden ligner Integra sig selv igennem generationer af modeller, så man altid kan se, at der står en Integra receiver i rackskabet.

Brug for hjælp eller viden om Integra?

Hvis du har spørgsmål omkring Integra surround receivere eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

Integra DRX 8.4 AV netværksreceiver

Hent databladet for DRX 8.4 receiveren og se alle funktionerne på den store receiver.

Custom install – når det er bedst

Integra kan styres via IR, RS 232, IP og via Android/iPhone og iPad med en app, som er tilgængelig i appbutikken.

CSN Teknik er de mest erfarne installatører af Integras produkter

Vi er de mest erfarne installatører af Integras produkter og kan levere og installere dem over hele landet.

Integra har en lang historie

Ejerne af Integra forstår, hvad Integras navn virkelig betyder: Passion uden kompromis. Deres ingeniører elsker musik og film og leder altid efter nye måder at dele denne besættelse på.

Ved at kombinere hårdt vundet erfaring med vores branchepartnes knowhow, kan musik- og filmentusiaster nyde overlegen underholdning.

Integra – Hjertet i hjemmebiografen

Hele hjernen og hjertet i en hjemmebiografløsning er receiveren eller processoren. Den tager lyd- og billedsignalet fra dine kilder såsom Apple TV, Blu-ray afspiller, Kaleidescape filmsystem, medieafspiller og musikstreamer.

Receiveren eller processoren tager så og dekoder lyden i de nyeste Dolby Atmos og DTS X formater til alle højtalerne i biografen. Derefter routes billedsignalerne i fuld 4K – 8K format til din hjemmebiografprojektor eller skærm. Deres receivere eller processorer bliver rygraden i en hver biografoplevelse.

Vi integrerer Integra AV-udstyr i hjemmebiografen og stuen i et teknikskab, så der er mindst synligt udstyr. Ingen grimme kabler eller andet udstyr, der ødelægger den pæne indretning.

Læs mere om vores løsninger til hjemmebiograf. Mange af dem indeholder en Integra surround receiver som hjertet i biografen.

En af de bedste receivere til hjemmebiografen

Integra laver nogle af de allerbedste receivere på markedet til hjemmebiografen. Du kan føle dig sikker på, at du får et fantastisk stykke udstyr, uanset hvilken model du vælger.

CSN Teknik kan rådgive dig i at vælge den rigtige model, så du ikke ender med at købe for småt og den ikke lever op til dine forventninger eller modsat, at der er skudt langt over målet.

Vi lever af tilfredse kunder og det er derfor vigtigt for os, at kunden ender med den rigtige model til sit system.

Integra AV-surround sound receivere

Se deres nyeste modeller og hent brochurer og datablade.

Nyheder! Integra DRX 2.4, DRX 3.4, DRX 5.4 og DRX 8.4 Netværk AV-receiver.

Vores Biograf – Showroom

Vi har KUN åbent efter aftale i vores showroom og kan præsentere en lyd- og billedoplevelse i særklasse.

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

Reference biograf med 9.4.6 Dolby Atmos lyd

Oplev verdens bedste surround sound processor Trinnov Altitude 32 og deres forstærker Amplitude 16.

CSN Teknik har de bedste højtalere til din forstærker

CSN Teknik har de bedste højtalere til hjemmebiograf, HiFi og multirumsløsninger

Vi forhandler følgende mærker:

Wisdom AudioPerlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACMonitor AudioOrigin AcousticStealth AcousticsSonanceM&K SoundSonosArchitettura Sonora

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasound – Integra – Magnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.