Udendørshøjtalere – Fantastisk lyd i haven som ser godt ud

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af fantastiske vellydende udendørshøjtalere fra flere af vores leverandører.

Mulighederne er mange, når det kommer til udendørshøjtalere. Du kan eksempelvis indrette din terrasse med et diskret setup med få højtalere, hvor det kun er dem, der sidder på terrassen, der får glæde af lyden.

Hvis du derimod hellere vil have den helt store lydspredning fra mange højtalere, kan vi også indrette terrassen og haven til et loungeområde, hvor man i stedet har glæde af musikken i hele haven.

Vi har mange forskellige løsninger, der spænder fra en til to udendørshøjtalere over i et stort komplet parkanlæg med nedgravede subwoofere og en masse små satellithøjtalere, der kan retningsbestemme lyden, så naboen ikke bliver forstyrret.

Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Denne side er tiltænkt som inspiration, så det er lettere at få indfriet drømmen om lyd i det fri.

Lyd skal høres ikke ses

Det har altid været vores motto som Custom Installer, at lyd skal høres og ikke ses. Vi designer løsninger, hvor vi integrerer lyd og billede diskret ind i boligen.

Vi har bygget mange løsninger med udendørshøjtalere fra Monitor Audio, Origin Acoustics og Sonance. Mange af vores kunder ønsker absolut ikke at have synlige højtalere, der dominerer indretningen på terrassen eller i haven, så derfor er integrerede højtalere en rigtig god løsning.

Små udendørshøjtalere rundt omkring

Sonance var dem der startede med Landscape løsninger.

Origin Acoustics og Monitor Audio er nu kommet efter med deres bud på tilsvarende systemer. Systemet består af små diskrete satellitter, der monteres i træer, i bede eller blomsterkrukker. Der er så en eller flere subwoofere gravet ned, så kun toppen er fri. Sådan et system retter lyden hen, hvor der er behov for det og væk fra naboen, så de ikke bliver generet af lyd i haven.

Et system starter med få diskrete udendørshøjtalere og udbygges til et kæmpe park system. De små satellithøjtalere findes i 3 forskellige størrelser. Det samme gør sig gældende med subwooferne.

Udendørshøjtalere til væg

Vi har også de mere almindelige udendørshøjtalere til udvendig montering på væg eller under udhæng. CSN Teknik har rigtig gode erfaringer med udendørshøjtalere fra Monitor Audio, Origin Acoustics og Sonance. De samme firmaer har tilsvarende højtalere til indbygning i væg og loft for et mere diskret udtryk.

Hvis nu udendørshøjtalere kunne være smukke at se på

Vi har nogle leverandører, der mener, at designet af højtalere skal forenes med dejlig lyd, så højtaleren kan fremstå som en skulptur, som en del af en lille kunstinstallation.

Italienske Architettura Sonora har håndbyggede designløsninger, så udendørshøjtaleren kan stå frit fremme.

Kreative designmuligheder

Architettura Sonora designhøjtalere fås som pendler, der hænger ned fra loftet, små højtalere på stativer med og uden subwoofer og som skulpturer, der står på jorden.

Mange af højtalerne kan monteres med skjult belysning, så de er en del af lysdesignet i boligen eller udenfor.

Udendørshøjtalere med det rigtige udstyr

Når du vælger at bruge CSN Teknik som din AV-installatør, sørger vi naturligvis for at vælge det rigtige udstyr til højtalerne.

– CSN Teknik bygger en driftsikker løsning, der holder i mange år
– Vi står naturligvis for support og service af systemet

Det er fordelen ved at vælge en professionel partner til lyd og billede.

Brugervenlig betjening af systemet

Vi designer brugervenlige systemer, så hele familien kan finde ud af at betjene systemet i dagligdagen og til fest.

Brug for viden eller hjælp om udendørshøjtalere?

Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder omkring lyd i det fri. Som installatør går vi ikke på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være i orden og fungere – HVER GANG!

Architettura Sonora udendørs designhøjtalere

Læs mere om de flotteste Italienske design højtalere på Architettura Sonoras hjemmeside.

Fantastisk lydspredning i haven

Højtalerne fra Architettura Sonora og Origin Acoustics Bollard er designet som en 360 graders rundstråle højtaler. Det vil sige, at der ikke er en zone, der ikke er lyd i. Mangler der lyddækning, tilføjes der en ekstra højtaler.

Der kan bruges subwoofere i forskelligt designs, så lyden bliver velopløst og fyldig.

Architettura Sonora designhøjtalere

Læs mere om de flotte designhøjtalere på vores hjemmeside.

Landscape – Udendørsløsninger

Få indspiration til Landscape systemer med små satellithøjtalere og subwoofer, der graves ned i jorden.

Landscape udendørshøjtaler

Læs mere om de systemer fra vores leverandører.

Designhøjtalere til haven og terrassen

Vi har udendørshøjtalere fra flere af vores leverandører. Nogle i diskret design og andre i flot design, der er tiltænkt som en lille skulptur i haven eller på terrassen.

Origin Acoustics Bollard udendørshøjtalere

De flotte udendørshøjtalere med tynde designsøjler med rundstråle lyd og indbygget subwoofer, der graves ned i jorden. De kan leveres i den farve du måtte ønske.

Få en unik højtaler udenfor

Til dig der ikke vil gå på kompromis.

Du kan få designet en højtaler, som naboen ikke kan få. Det kan være du har en sten i haven, vi skal få til at spille musik. Du kan få et specialdesignet stel til stenen håndlavet i Danmark.

Vi har kreative samarbejdspartnere, der er klar til at løse specialopgaver.

Kontakt os for en snak om dine udendørs drømme.

Se de inspirerende videoer om udendørshøjtalere længere nede

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.