dnp Supernova – Bedste projektionsskærm til hjemmebiograf

CSN Teknik er stolte af at være autoriseret forhandler og installatør af dnp’s fantastiske Supernova high-end projektionsskærme til løsninger i stue og hjemmebiografer.

Vi er så imponeret over deres performance, at vi har valgt at installere dem i high-end mødelokaler hos erhvervskunder og i de seriøse hjemmebiografer i stuerne.

dnp Supernova skærme bliver ved med at imponere os

Vi kan ikke finde en bedre skærmløsning, hvis du bruger en projektor i en stue, hvor det er umuligt at mørklægge. dnp Supernova skærmene hjælper mod hvide vægge og lofter, der reflekterer alt lyset tilbage fra projektoren og ødelægger sortniveauet i billedet, så det fremstår mat og kedeligt. Det medfører at kontrasten, som er billedkvaliteten i billedet, bliver meget dårligere.

dnp specieldesigner og producerer Supernova skærme i Danmark

dnp bygger på en lang tradition af specialbyggede skærmløsninger og optiske projektionsskærme til den professionelle AV-verden og til Custom Installere, der laver nogle af verdens bedste løsninger til hjemmebiografen.

Vi har ikke før oplevet bedre løsning til projektoren i stuen

Det gælder for alle dnp supernova produkter, at de anvender førsteklasses komponenter, der omhyggeligt er udvalgt for at levere det bedste resultat.

Alle skærmene bliver samlet i Danmark. Vi har flere gange været forbi fabrikken og se produktionen af skærmene, som er helt i særklasse.

Vi har valgt dnp Supernova skærme som vort hovedområde

De laver to typer skærmoverflader. En der virker bedst til erhvervsløsninger og en som vi bruger i diverse biografløsninger.

Brug for hjælp eller viden om dnp skærme?

Kontakt CSN Teknik og hør mere om dine muligheder med dnp Supernova skærme. Som installatør går vi ikke på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være i orden og fungere – HVER GANG!

Få mere inspiration på deres hjemmeside

Læs mere på deres hjemmeside hvorfor dnp Supernova skærme er det foretrukne valg i high-end løsninger til biografen i stuen og erhvervsbrug.

Supernova skærme giver syv gange bedre billedkvalitet

dnp Supernova skærme giver syv gange højere kontrast og dobbelt lysstyrke sammenlignet med almindelige frontprojektionsskærme og filmlærreder. Kontrasten i billedet er synonym med billedkvaliteten, så hvem vil ikke gerne have et 7 gange bedre billede fra sin projektor?

Supernova 08/85 projektionsskærmen er ISF godkendt

Den optimale billedkvalitet er garanteret gennem ISF certificeringen, der tager højde for såvel lys, kontrast og farver. Supernova 08/85 er perfekt til 2D og 3D i en mørklagt biograf og kan sagtens bruges i en dagligstue, hvor der ikke er helt styr på lyset og mulighed for total mørklægning.

Skærmen er det der betegnes som en low gain skærm med en gain på 0,85, så den reflekterer 85% af lyset retur fra projektoren. Det gør samtidig at hotspotting ikke forekommer fra projektoren. Oftest kan hotspotting forekomme ved skærme og lærreder med en gain på over 1.0.

Du ender med det flotteste kontrastfyldte billede, når du vælger en skærm fra dnp. Skærmen har en bred betragtningsvinkel, så dem på de yderste rækker også får det optimale billede, hvilket er et problem for mange andre projektionsskærme og lærreder trods en bedre udnyttelse af kontrasten.

Supernova skærmen kan bruges til billedopløsninger på over 8K.

CSN Teknik ISF kalibrerer din Supernova Skærm og står for installeringen af den, så du får det mest fantastiske resultat.

Supernova 23/23 projektionsskærm er en high gain skærm

Supernova 23/23 er perfekt til et møderum og store rum i erhvervsløsninger, hvor budskabet skal brænde igennem, men hvor projektoren ikke helt har det lys, der er påkrævet for at levere budskabet.

23/23 skærmen vil performe rigtig godt grundet en high gain på 2.3, der reflekterer lyset fra projektoren 2,3 gange tilbage. Den er en perfekt løsning i et miljø, hvor der ikke er helt styr på lyset og mulighed for total mørklægning. Supernova 23/23 har en meget stor betragtningsvinkel. Billedet bliver ikke dårligere for det publikum, der sidder ude på sidelinien.

Supernova One og Blade findes i flere forskellige filmformater

Supernova One og Blade findes i flere forskellige filmformater som 1.33:1, 2.35:1 og 2.40:1. De kan også tilpasses netop til det behov, du måtte have.

dnp One og Blade er deres mest eksklusive modeller indenfor projektionsskærme.

Skærmen bliver her samlet på fabrikken inden kunden får den leveret.

Supernova Core

Supernova Core findes i 16/9 og 16/10 billedformat.

Med deres Core modeller er prisen på løsningen blevet meget mere attraktiv for de fleste kvalitetsbevidste kunder, der ønsker et 80-120″ billede i sin stue eller biograf. Lærredet koster under halvdelen af, hvad en tilsvarende fladskærm koster og her får man også ekstra fordele af, hvad en god projektor giver.

Billedkvaliteten er den samme, som på One og Blade, da de anvender deres 08-85 skærm til begge løsninger. Det er kun opbygningen og rammen, der er forskellige.

Skærmen bliver her samlet hos kunden.

CSN Teknik har installeret flere rundt omkring i Danmark til hjemmebiograf i stue løsningerne.

dnp Supernova Blade 08-85 skærm til biografen i stuen

Her er en utrolig flot mulighed for at have en minimalistisk skærm hængende i din hjemmebiograf i stuen.

Vi har brugt den i vores mere eksklusive løsninger, hvor skærmen skulle være en naturlig del af stuemiljøet og ikke dominere stuen med store sorte rammer omkring billedet.

dnp Supernova Blade kan monteres som væghængt eller i tynde stålwirer hængende ned fra loftet. Det kan ikke blive mere elegant. Det bliver den tyndeste fladskærm på kun 3mm.

dnp Supernova Short Throw Screen

Det bliver mere og mere populært at bruge short throw projektorer, de såkaldte UST projektorer i hjemmebiografer i stuerne. Her slipper man for at have en større projektor hængende i loftet eller på bagvæggen.

I mange år har de projektorer ikke været gode nok til at give et billede i høj kvalitet. Det er blevet bedre, men man bør stadigvæk ofre en del på en god projektor for at få det rigtige billede i sin hjemmebiograf i stuen.

dnp har forfinet den skærmteknologi og her er deres bud på dnp Supernova STW skærmen. Skærmen kan fås i op til 120″ i 16/9 format.

dnp Supernova One

Perfekt til erhvervsløsninger hvor billedkvaliteten betyder noget.

Glem alt om at mørklægge lokalet, de her skærme er skabt til at blive brugt i lyse omgivelser.

Perfekt til high-end mødelokalet eller en eksklusiv hjemmebiograf i stuen.

Vores biograf – Showroom

Vi har KUN åbent efter aftale i vores showroom og kan præsentere en lyd- og billedoplevelse i særklasse.

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

Reference biograf med 9.6.4 Dolby Atmos lyd

Oplev verdens bedste surround sound processor Trinnov Altitude 32 og Amplitude 16.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.