Perlisten højtalere og subwoofere til HiFi og hjemmebiografen

CSN Teknik er stolte af at være blevet autoriseret forhandler og installatør af Perlisten Audios fantastiske højtalere. Vi er meget imponeret over deres bedste S-serie og har valgt at installere dem sammen med deres subwoofere i vores biograf.

Perlisten leverer de bedste højtalersystemer til montering på væg, stander og gulv samt subwoofere med verdens laveste forvrængning.

THX Dominus indbygningshøjtalere til installation i vægge og lofter.

Perlisten Audio – Perfektion i særklasse

Målet med dette unikke dansk-amerikanske samarbejde har været intet mindre end at opnå den optimale kombination af videnskabeligt målbare resultater og subjektivt hørbare lytteindtryk. Alle producentens enheder udvikles og fremstilles in-house på egen fabrik og alle modeller kan fungere som lukket kabinet eller basrefleks til brug med eller uden mærkets subwoofere.

Perlisten leverer detaljeret teknisk information og måledata langt udover det, som er typisk for HiFi branchen. De viser stolt frekvensmålinger (on- og off-axis), kurver for impedans, fase, forvrængning og spektrogrammer med off-axis gengivelse langs vertikale og horisontale akser.

Man må håbe, at Perlisten Audios åbenhed omkring disse væsentlige forhold vil danne et forbillede i branchen.

THX® Dominus den højeste klassificering for hjemmebiografer

Deres nyeste og hidtil højeste klassificering for hjemmebiografer på op til 184 m3. En afstand til lærredet på op til 6 meter ved lydtryk på op til 120 dB med absolut minimal forvrængning. Med en følsomhed på 92 dB opfylder Perlisten højtalerne alle de strengeste krav til THX® Dominus. Det er krav, som ikke engang mange af de fineste højtalere på markedet formår at kunne opfylde.

Brug for hjælp eller viden om Perlisten højtalere?

Hvis du har spørgsmål omkring Perlisten Audio eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

Perlisten får de bedste anmeldelser

Læs mere på deres hjemmeside om hvorfor Perlisten får de flotteste anmeldelser.

Hent magazinet Become a Perlistener 2023

Perlisten Audio har de vildeste subwoofere til HiFi og hjemmebiografen

Producenten har :

Mindre D12s subwoofere bestykket med en 12″ basenhed i lukket kabinet med 1500 watts digitalforstærker med DSP.

Perlisten D212s med 2 stk. 12″ basenheder i push-pull konfiguration med 3.000 watts digitalforstærker.
Kom og oplev hvor godt de spiller i vores biograf.

D15s og D215s er de større modeller med henholdsvis en og to 15″ basenheder og 2-3.000 watts forstærkere. Disse subwoofere er til kunder, som bare ikke kan få nok bastryk.

Fælles for alle subwoofere er, at basenhederne har en lineær vandring på +- 30 m.m. Alle Perlisten Audios subwoofere indstilles via Appen på iPhone og Android devices. Her kan du justere DSP funktioner og parametrisk EQ med flere presets.

I kombination med de overdimensionerede digitale effektforstærkere sikrer Perlisten Audios enorme subwoofere, at hjemmebiografen udrustes med stram og præcis basgengivelse, hvilket, CSN Teknik mener, er et sikkert hit hos vores kunder.

Nyhed Perlisten R10s, R12s, R15s og R18s subwoofere

Perlisten har lanceret helt nye mere prisvenlige subwoofere i reference serien.
Perlisten R10s har en 10″ bas, R12s har en 12″ bas, R15s har en stor 15″ bas og den helt store R18s har en kæmpe 18″ basenhed, der burde tilfredsstille selv de mest krævende.

De leveres alle med digitalforstærker fra 700-1000w power og Perlisten app control til IOS og Android. Her kan du justere DSP funktioner og parametrisk EQ med flere presets.

Læs mere om Perlisten R subwofer

Seriøse Perlisten indbygningshøjtaler i reference kvalitet – Når kun det bedste er godt nok

Perlisten Audio er lige kommet ud med helt nye indbygningshøjtalere, der spænder over deres reference S-serie.

Der er også deres største model Perlisten S7i-LR og tilhørende center højtaler S7i-C til dem, der ikke har plads til en S7t gulvhøjtaler.

De fedeste Perlisten S5i-LR som kan bruges til LCR bag et lærred eller kombineret med S5i-C under en skærm.

De har også de mindre Perlisten S4i-LCRS, som kan anvendes i mindre løsninger eller som front, center, surround og atmos højtaler.

De helt nye Perlisten in-ceiling S3ic indbygningshøjtaler til loftmontering er den vildeste model, passer perfekt til Dolby Atmos løsning.

Senere kommer Perlisten Audios indbygningssubwoofere, som fuldender sortimentet.

Perlisten Audio high-end indbygningshøjtaler

Alle deres indbygningshøjtalere kan erstatte deres fritstående højtalere. Perfekt til skræddersyet custom installationer, hvor man ikke vil se synlige højtalere, men forventer samme høje lydkvalitet, som Perlisten er kendt for.

Oplev hvor fantastisk Perlisten Audio spiller i vores showroom.

Perlisten R-serie til de mere prisbevidste kunder

Her starter modellerne med Perlisten Audio R7t og Perlisten R5t gulvhøjtalere over i R5m monitor og ender i deres mindste reolhøjtalere R4b og R4s surround højtalere.

Perlisten Audios subwoofere R210s og Perlisten R212s i serien er en fantastisk opgraderingsmulighed. De er perfekte til dem, der mangler den ekstra dybde i lyden.

Perlisten R-serie som indbygningshøjtaler

R-serien byder også på indbygningshøjtalerne Perlisten R5i-LR, tilhørende centerhøjtaler Perlisten R5i-C og de mindre R4i-LCRS til front, center, surround og Atmos højtalere.
De helt nye Perlisten in-ceiling R3ic og R2ic indbygningshøjtalere til loftmontering, passer perfekt til Dolby Atmos løsning.

Vi integrerer AV-udstyr i stuen og de andre rum i boligen, så der er mindst synligt udstyr. Det betyder ingen grimme kabler og udstyr, der ødelægger den pæne indretning.

Perlisten Audio subwoofer

Som en anmelder engang sagde: “Her er subwooferen, som alle andre ønsker at være, når de bliver store”.

Perlisten Audio subwoofere er som skabt til skræddersyede custom installationer. Lige til den som ikke ønsker at se lyden, men bare vil høre den.

Vi har to Perlisten D212s og to Perlisten S12s i vores hjemmebiograf.

Reference biograf med 9.6.4 Dolby Atmos lyd

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

En rigtig high-end hjemmebiograf har naturligvis en Trinnov Altitude 32 processor, vi har installeret deres største model.

Kombineret med referencehøjtalere og subwoofere fra Perlisten Audio og Magnitude Loudspeakers.

Forstærkerne er fra Trinnov Audio deres Amplitude 16 og Parasound Halo.

Projektoren er en ægte 4K projektor fra JVC, kalibreret til perfektion.

Vi har installeret højtalerne bag et akustisk transparent filmlærred med masking system fra DT Screens.

Kaleidescape 4K filmsystem står for underholdningen og RTI fjernbetjeningen styrer hele biografen med hård hånd.

Udstyret er forbundet med Nordost kabler og tilbehør.

Bedste forstærker til dine højtalere

CSN Teknik forhandler følgende mærker, som vi vil slå et slag for:

Wisdom AudioTrinnov AudioParasound

Tag en snak med os om bedste forstærker til dine højtalere, vi lever og ånder for god lyd.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten Audio – Magnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.