ELAC højtalere til HiFi, hjemmebiografen og multirum

Vi er hos CSN Teknik stolte over at være autoriseret ELAC forhandler og installatør af ELACs højtalere til HiFi, hjemmebiografer og multirumslyd.

Vi er imponeret over deres store sortiment af højtalere, som vi anvender i vores installationer. De spænder fra 2-kanals stereo i stuen til 7.4.4 Dolby Atmos surround setup i hjemmebiografen.

De har en lang og stolt tradition for udvikling af højtalere. Navnlig står de bag den meget udbredte JET bånddiskant, som nu er i en 5. udgave. Den fantastiske JET diskant får de høje toner i musikken til at komme meget mere til sin ret.

ELAC har mere end 90 års erfaring indenfor lydteknologi

ELAC blev grundlagt i 1926, men startede først med at producere højtalere i 80’erne og er Tysklands andenstørste højtalerproducent. De fremstiller alle enheder, delefiltre og tilbehør på fabrikken i Kiel undtagen kabinetterne, som de får lavet andetsteds.

De har flere patenter på specielt udviklede dele, såsom deres verdensberømte JET-Tweeter, som de sælger til andre berømte højtalerproducenter, der benytter dem i meget dyrere højtalere.

Med nyheder som ELACs 400 og 500 serier har virksomheden etableret sig som en af de bedste og mest stabile højtalerproducenter på verdensmarkedet.

ELAC er også stærke på produkter til custom installationen. Vi har brugt virkeligt mange af deres indbygningshøjtalere med den berømte JET diskant. Deres forstærkere og Roon Endpoint er også super produkter til integrationsopgaver, hvor det er lydkvaliteten, der lægges vægt på.

Vores kunder er helt vilde med ELACs højtalere

ELAC spænder meget vidt fra den mindste reolhøjtaler over til store high-end gulvhøjtalere. En af deres mest solgte serier herhjemme er deres 240 serie, som er blevet opgraderet til en ny model range, som hedder ELAC Carina. 400 serien er opgraderet til ELAC Vela og har fået nyt og smartere design og bedre lydgengivelse. 500 serien hedder nu ELAC Concerto, her bliver det virkeligt seriøst.

Brug for hjælp eller viden om ELAC?

Hvis du har spørgsmål omkring ELACs højtalere, elektronik eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

ELAC har modtaget mange positive anmeldelser og priser

For deres mange fantastiske højtalere har de modtaget mange positve anmeldelser og priser.

Læs mere på deres hjemmeside om hvorfor ELAC vinder priser og får gode anmeldelser.

Nytænkning er nødvendigt blandt de bedste

Det er ikke kun på højtalere at ELAC er stærke. ELAC har en lang historie i at lave forskelligt udstyr til HiFi.

Konkurrencen er benhård, men ELAC går ikke af vejen for strategiske opkøb af andre firmaer, hvis det kan tilføre firmaet ny ekspertise.

Eksempelvis indgik de en aftale med high-end mærket Audio Alchemy. I samarbejde med deres grundlægger lancerede de Alchemy-serien til bred anerkendelse hos anmelderne. Her får man RIAA-, for- og effektforstærker samt DAC og digital streaming med en ydeevne og kvalitet, der langt overstiger prisen.

ELACs pladespillere rummer en helt særlig historie, for her har firmaet været dominerende i mange år. Det begyndte i 1948 og udviklede sig op igennem 1950’erne, ikke mindst på grund af udviklingen af pickupper, der gjorde ELAC til en af verdens førende pickup-specialister.

Firmaet stoppede dog produktionen af pladespillere, da CD’en overtog salget, men kom på banen igen for nogle år siden med Miracord 90, hvis design var en passende hyldest til den klassiske originale Miracord. Her har man også kunne gøre brug af den ekspertise, man har fra højtalerproduktionen for eksempel til at dæmpe mulige støjkilder.

ELAC custom install indbygningshøjtaler

ELAC har et stort udvalg af virkelig vellydende custom installations indbygningshøjtalere. De er som skabt til dem, der ikke vil se synlige højtalere, men forventer den samme fantastiske lydkvalitet, som ELAC er kendt for.

Læs mere omkring ELACs indbygningshøjtalere på deres hjemmeside:

ELAC er skarpe på højtalere med stor WAF

ELAC højtalere er kendt for at være fornuftigt prissat i forhold til deres ydeevne og de tilbyder også en række high-end modeller til dem, der ønsker det bedste af det bedste indenfor lydkvalitet. Samlet set er ELAC højttalere en solid investering for enhver, der søger en fremragende lydoplevelse.

ELAC tilbyder forskellige modelserier af deres højtalere. De har alt fra deres Debut Reference til deres top serie Concerto.

Debut Reference har været særligt populære på grund af deres gode ydeevne og overkommelige priser. Hvis det skal være bedre, så går modellerne over i ELAC Carina højtalerne med en reol-, center- og gulvhøjtaler.

ELAC Vela serien byder på endnu mere vellyd. Selv fra deres lille Vela BS 403, som er fremragende, til deres Vela FS 407, Vela 408 og deres største model Vela 409. Der er også ELAC Solano med reol-, center- og gulvhøjtaler. Hvis det stadig skal være vildere, producerer ELAC også deres high-end Concerto serie.

Højtalere, forstærkere og elektronik

ELAC tilbyder alt fra almindelige højtalere, indbygningshøjtalerne og subwoofere til Atmos højtalere. Vi klarer installationen af udstyret i stuen og de andre rum i boligen samt i hjemmebiografen, så der er mindst synligt udstyr.

Læs mere om ELACs sortiment af højtalere og elektronik på deres hjemmeside:

ELAC Varro Subwoofer

ELAC er kommet med nye subwoofer modeller. Perfekt til at give den ekstra kontrol og fylde i lyden, som stereohøjtalere ikke kan gøre på samme måde.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Bedste forstærker til dine højtalere

CSN Teknik forhandler følgende mærker, som vi vil slå et slag for:

Wisdom AudioTrinnov AudioParasound

Tag en snak med os om bedste forstærker til dine højtalere, vi lever og ånder for god lyd.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.