Filmlærred til hjemmebiografen og stue

CSN Teknik er stolte af at være autoriseret forhandler og installatør af de bedste projektionsskærme og filmlærreder til hjemmebiograf og stueløsninger på markedet.

Vi installerer de bedste mærker inden for filmlærreder til vores løsninger, da vi lever og ånder for god billedkvalitet. Vi har også projektorlærreder og projektionsskærme til erhvervsløsninger.

Billedstørrelsen betyder noget i hjemmebiografen

I hjemmebiografen er det størrelsen på filmlærredet, der er med til at give den helt store oplevelse i hjemmebiografen.

Hvis du har en mindre lysstærk projektor og ikke ønsker at opgradere, skal du ikke tage det største lærred, som vi kan se, at mange bliver rådgivet til på diverse foraer online. I den situation vil du ende med et mat og kedeligt billede, som ikke vil give dig en god biografoplevelse.

Filmlærred slår fladskærmen

Er billedet skarpt og kontrastfyldt, slår et 100-120″ filmlærred en fladskærm til hver en tid. På et AT lærred, som er et lydtransparent lærred, kan du have centerhøjtaleren oppe bag skærmen, så lyden kommer midt i billedet. Når eksempelvis en skuespillerne taler, vil dialogen komme det rigtige sted fra. Det giver en samlet filmoplevelse, der trumfer en hver fladskærm.

Prisen er stadigvæk helt urimelig høj på de helt store fladskærme. Skærme på 90-100″ med en rigtig god billedkvalitet er uopnåelig for de fleste, hvis billedkvaliteten har en betydning. Flere og flere vælger derfor at købe et godt projektorlærred eller projektionsskærm sammen med en rigtig god projektor. Her kan vi naturligvis rådgive, så du ender med en løsning i særklasse.

Det perfekte projektor lærred findes ikke til alle

Det kommer helt an på opgaven og hvor den skal anvendes. Tag os med på råd, så finder vi den bedste løsning, da lysforholdene i rummet samt væggene og loftets farve spiller ind på billedkvaliteten.

Brug for hjælp eller viden om filmlærred?

Hvis du har spørgsmål omkring vores filmlærred eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

dnp – Danske projektionsskærme i særklasse

CSN Teknik installerer danske dnp projektionsskærme i hjemmebiografen og i stuen. Læs mere på på vores hjemmeside om dnp og se hvorfor Supernova skærmen får de bedste anmeldelser.

Lærred til hjemmebiograf

Er det en komplet mørklagt hjemmebiograf, så anbefaler vi et lærred, der fremhæver det bedste sortniveau, korrekte farver og det skarpeste billede for at booste filmoplevelsen. På den måde kan man opleve den rigtige filmstreaming, der er tiltænkt fra filminstruktørerne rundt omkring i verden.

Vi har samarbejde med de førende leverandører af filmlærreder til hjemmebiografer. Vi leverer og installerer branchens bedste lærreder fra DT Screens, når vi taler lydtransparent/akustisk transparent lærred i 4K og 8K billedopløsning.

Fordelen ved et akustisk transparent filmlærred

Højtalerne gemmes væk bag lærredet, så lyden kommer direkte fra filmen og ikke under lærredet fra centerhøjtaleren.

Sådan en løsning kan opleves i vores showroom med et tilhørende masking system, kontakt os hvis du vil vide mere.

Vi leverer de bedste filmlærreder til hjemmebiografen

Kan højtalerne ikke integreres bag lærredet, så vælger man bare et almindeligt fastrammelærred eller et motoriseret rullelærred.

CSN Teknik samarbejder med danske dnp, der fremstiller de absolut bedste Supernova projektionsskærme på markedet.

Projektor i stuen

Ønsker man det helt store billede i stuen, er en projektorløsning med et filmlærred ikke til at komme udenom.

Har man ikke mulighed for at mørklægge stuen, så den kan transformeres til en rigtig hjemmebiograf, er der andre parameter, der skal kigges på. Her er det vigtigt at kigge på lys outputtet fra projektoren. Når vi ikke har styr på lyset i stuen, må vi ofre noget sortniveau fra projektoren og satse på mere lys fra lampen. På den måde kan vi stadigvæk opnå et flot dynamisk billede.

Det kræver mere end bare en lysstærk projektor for at få den perfekte oplevelse i stuen. Vi er også nødt til at kombinere projektoren med et godt lærred eller projektionsskærm, som kan hjælpe projektoren under de svære vilkår, der er i en stue.

Her hos CSN Teknik er du sikret den bedste rådgivning.

DT Screens akustisk transparent filmlærred

CSN Teknik er stolte over at installere markedets bedste 4K akustiske transparente filmlærreder til hjemmebiografen.

Vi har ikke før oplevet en lærredsdug, der giver et flottere billede og lydgennemstrømning. Det er det bedste lærred til projektor der er på markedet.

Det er derfor vi har installeret DT Screens i vores hjemmebiograf. Kom og oplev det bedst filmlærred når højtalerne skal være skjult i biografen.

Den bedste projektionsskærm til din stue

Vi samarbejder med danske dnp, der fremstiller de absolut bedste projektionsskærme på markedet. Skærmene booster kontrasten op til 7 gange fra projektoren, der derved opnår et voldsomt forbedret sortniveau og billedkvaliteten er helt i top.

Det rette billedformat er ikke altid let

Både DT Screens og Stewart filmscreen tilbyder maskesystemer til afmaskning af billedet. På den måde slipper man for de irriterende sorte bjælker i top og bund og har du et anamorfisk lærred, så er de i siderne ved 16/9 format.

1.33:1, 2.35:1, og 2.40:1 billedformat

Det bestemmes på fjernbetjeningen, hvilke billedformat der skal bruges. Hvis du får et motoriseret maske system, så programmerer vi en RTI fjernbetjening til at holde styr på det rette format. Filmformatet kan vi også modtage fra et Kaleidescape filmsystem, de sender så koderne videre til RTI kontrolsystemet, som skifter formatet.

Den nyeste mulighed er at få det største lærred, som din projektor tillader. Her bruges en madVR Envy videoprocessor, som kan styre billedformatet og lave linear stretch funktion, så hele billedet på lærredet bliver fyldt ud. Slut med grimme sorte bjælker samtidig med, at du vinder ved, at den giver dig det skarpest muligt opnåelige billede.

Motoriseret rullelærred til hjemmebiograf

Her er løsningen til dig, der ikke vil have et fastrammelærred hængende i stuen.

De fås med forskellige kvalitetsduge godkendt til 4K og 8K billedgengivelse.

Stewart Filmscreen har de rigtige fastramme- og motorrullelærreder.

Vores Biograf – Showroom

Vi har KUN åbent efter aftale i vores showroom og kan præsentere en lyd- og billedoplevelse i særklasse.

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

Reference biograf med 9.4.6 Dolby Atmos lyd

Oplev verdens bedste surround sound processor Trinnov Altitude 32 og Amplitude 16.

Lærred til erhvervsløsninger


Projektorlærred til erhvervsløsninger er en helt anden boldgade med andre parametre, der vægtes højere end sortniveau.

Her er det vigtigste lys og massere af lys fra projektoren. Her hjælper det meget, at lærredet ikke modarbejder projektoren, så vi mister for meget lys.

Det nytter ikke noget at deltagerne omkring mødebordet ikke kan se præsentationen.

Her har vi super gode erfaringer med danske Quality Screen og dnp som samarbejdspartnere.

Har du et firma og ønsker dit budskab skal brænde igennem

Størrelsen på billedet – hvor godt kan kunderne se budskabet?

Hvor tydeligt står præsentationen, ser det professionelt ud?

Det er vigtigt, at man tager stilling til forskellige parametre, så præsentationen fremstår professionelt.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.