Projektor til hjemmebiografen og stue

CSN Teknik forhandler de bedste projektorer til hjemmebiograf og stueløsninger.

Ønsker du at få fat i det bedste billede i hjemmebiografen og stuen? Så tag fat i CSN Teknik.

Vi har set mange forskellige projektorer gennem årene og har nu en samling af de bedste på markedet til hjemmebiografen og stueløsningen. Du kan derfor forvente, at vores projektorer altid er i god kvalitet – det vægter vi nemlig højt.

Alt hjemmebio og HiFi udstyr vi sælger, inklusiv projektorer, vil vi kunne integrere med en RTI multifjernbetjening. Fjernbetjeningen gør betjeningen af udstyret brugervenligt og enkelt, så hele familien kan bruge den.

På denne side vil du kunne finde korte beskrivelser over vores typer af projektorer.

Vi lever og ånder for god billedkvalitet

Der er nok mange forhandlere af projektorer til hjemmebiograf, der siger, at de kan kalibrere en projektor, men det kræver det rette udstyr.

Vi har det rette 4K HDR billede kalibreringsudstyr med nyeste teknologi. CSN Teknik skiller sig dermed ud, som professionel installatør og kalibrator, da de færreste kan foretage sådanne billedforbedringer på de projektorer, de leverer.

CSN Teknik er, som en af få, uddannet og professionel i ISF billedkalibrering i Danmark. Vi ISF kalibrerer kun de hjemmebiografprojektorer, som vi selv leverer til vores kunder.

Filmen skal ses, som instruktøren har tiltænkt det

Vores kunder består også af professionelle Color Gradings firmaer. Dem installerer vi også projektorer og filmlærreder til. Naturligvis kalibrerer vi også deres projektorer, når vi har installeret dem.

Color Gradings firmaer er dem, der skaber de rigtige farver på filmene og TV-serierne, som vi alle ser i biografen og i fjernsynet. For dem er et korrekt kalibreret billede et krav og et værdifuldt værktøj i deres arbejdsdag. De vil ikke gå på kompromis med et godt billede.

Den filosofi tager vi gerne med til vores privatkunder og deres biografer. Når vi siger, at vi har styr på billedkvaliteten, så mener vi det.

Brug for hjælp eller viden?

Hvis du har spørgsmål omkring vores produkter eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

Barco – Verdens bedste projektor til hjemmebiograf

CSN Teknik leverer og installerer projektorer fra Barco Residential. Barco har i flere årtier været det førende mærke på markedet indenfor high-end videoprodukter til kommercielle biografer.

Vi installerer Barco projektorer i de største biografer vi bygger.

Videoprocessor til hjemmebiografen

Ønsker du at få fat i det bedste billede i hjemmebiograf eller stue? Så er der ingen vej udenom en videoprocessor til at styre HDR Dynamisk Tone Mapping og automatisk justering af billedformatet.

Vi har verdens bedste videoprocessor, madVR Envy.

Lyder det som noget for dig, så tag fat i CSN Teknik.

JVC projektor til hjemmebiografen og stuen

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af JVCs fantastiske projektorer til hjemmebiografen.

Du kan opleve JVC 4K projektor med Kaleidescape filmsystemet i biografen hos CSN Teknik.

Fjernbetjening til din projektor og biograf

CSN Teknik har den mest brugervenlige fjernbetjening og kontrolsystem til hjemmebiograf og bolig.

Vi forhandler kun fjernbetjeninger fra amerikanske RTI.

Sony projektor til hjemmebiograf og stue

CSN Teknik er forhandler og installatør af Sonys projektorer til hjemmebiografen.

De rigtige HDMI kabler til din projektor

Vi har brugt rigtig mange år på at finde de bedste og mest solide kabler på markedet. Livet er simpelthen for kort til at bøvle med dårlige forbindelser. Når vi installerer udstyret, leverer vi derfor de bedste kabler. Det kalder vi faglig stolthed, at vi sørger for, at alt bare virker.

Vi forhandler følgende mærker:

NordostBlustreamAtlona

Hvis vi ikke har de kabler du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Din projektor fortjener en ordentlig medieafspiller

CSN Teknik har verdens bedste 4K filmsystem til hjemmebiograf og stue, Kaleidescape. Deres Terra filmserver er meget imponerende.

Oplev Kaleidescape for fuld udblæsning i vores showroom.

Vi har de bedste beslag til projektoren

De store biografprojektorer et ikke sjove at installere med et dårligt beslag. Når du handler med fagmanden, sørger vi for, at du får det rigtige projektorophæng med.

Vi bruger projektorbeslag fra følgende leverandører:

ChiefDT ScreensFuture Automation

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Det bedste filmlærred til din projektor

CSN Teknik har det bedste filmlærred til hjemmebiografen.

Vi forhandler følgende mærker:

DT ScreensdnpStewart FilmscreenQuality Screen

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.