iPort – Eksklusiv løsning til iPad

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af iPort tilbehør til custom installationen og hjemmebiografen. iPort er et Amerikansk firma, vi har samarbejdet med, siden vi startede CSN Teknik.

iPort omdanner din tablet til et kraftfuldt og funktionelt forretningsværktøj eller kontrolsystem til enhver smart home-teknologi. De leverer produkter, der på en og samme tid monterer, oplader og beskytter din iPad. Tilsammen skaber dette en fænomenal oplevelse af kontrol.

iPort er en division af Dana Innovations og er herved i samme ejerskab som Sonance.

Deres nyeste produkt på stammen er LuxePort.

Vi kan ikke skjule vores begejstring for Apples produkter

Måden de kan anvendes i skræddersyet custom installationer er fantastiske, da produkterne er specielt udviklet til Custom Installer markedet.

iPort er et seriøst bud på luksuriøst tilbehør til din Apple iPad.

De har en bred vifte af produkter, der spænder fra iPad dockingstation til indbygning i væg.

iPort Surface Mount – Monter din iPad på væggen

Monter din iPad på væggen, så det ser flot ud. Vi installerer og opsætter RTI appen i iPaden og den er klar til at blive brugt som fjernbetjening til et kontrolsystem.

Det er en perfekt løsning til private og erhvervsløsninger.

Ledningsfri induktions bord- og væglader til iPad

Bordet holder iPaden perfekt på plads og gør det muligt at rotere iPaden, når den sidder til ladning. Samtidig giver den medfølgende sleeve til iPad rent faktisk en bedre lydgengivelse ved at føre lyden ud på fronten af sleeven.

iPort xPRESS – Betjeningspanel til Sonos

iPort har lavet en genistreg med et xPRESS keypad betjeningspanel til Sonos multirumssystemet. Den er komplet trådløs med indbygget batteri.

Der er ingen ledninger eller installation påkrævet andet end keypadden skal konfigureres til det pågældende Sonos system.

xPPRESS kan monteres på væggen med eller uden den medfølgende ramme. Alternativt kan den bruges som en løs fjernbetjening på bordet.

xPRESS perfekt til badeværelset eller køkkenet

xPRESS er klart at foretrække i rum, hvor det er svært at betjene en tablet eller telefon med fugtige eller våde fingre.

Brug for hjælp eller viden?

Hvis du har spørgsmål omkring iPort eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

Se de forskellige produkter

Læs mere omkring iPort og deres produkter. Find mere inspiration på deres hjemmeside.

iPort Connect Pro

iPort produkter har forvandlet den dedikerede tablet til en enkel og funktionel hjemmekontroller og forretningsværktøj i over et årti.

I dag er de fortsat inspireret af kraften ved iPad og dens virkning som det stadigt udviklende centrale knudepunkt for hjemmet og virksomheden.

Vi er derfor glade for at introducere iPort Connect Pro. iPort løsningen der holder trit med nutidens iPad muliggjort af iPort Connect ledende opladningsgrænseflader.

iPort Luxe

iPort Luxe blev skabt med et ønske om at levere minimalistisk industrielt design, der smelter sammen med designet af dit rum.

Med præcisionsbearbejdede aluminiumskomponenter og muligheden for at montere iPad på en bordplade eller væg er Luxe den perfekte løsning til opladning og montering af iPad i det moderne rum.

iPort Surface Mount

iPort Surface Mount blev afledt af et simpelt mål, nemlig at installere iPads på enhver væg eller solid overflade og få det til at se godt ud.

Det tynde kabinet består af præcisionsbearbejdet aluminium og er minimalt designet til praktisk talt at forsvinde rundt om iPaden og smelte sammen med designet af dit rum.

Kombineret med deres PoE-opladningsplatform og sikkerhedslåsefunktioner er Surface Mount den ultimative løsning til at montere iPad i ethvert hjem eller kommerciel plads.

Mulighederne er mange med iPort

Kontakt CSN Teknik og hør om dine muligheder med iPorts produkter.

Vi har det bedste udstyr

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraLumin

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACMonitor AudioOrigin AcousticsDesignhøjtalere

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Lyd i Boligen

Når det kommer til lyd i boligen, laver CSN Teknik “custom install”, hvilket betyder skræddersyede løsninger.

Disse løsninger er specielt tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov, sådan at du altid får en løsning, der passer dig.

Streamingløsninger i boligen

Alle vores løsninger med streaming af lyd og billede kan betjenes fra en iPad.

Hvorfor ikke pakke den pænt ind i en iPort løsning?

Se mere om vores løsninger omkring forskellige muligheder for streaming på vores hjemmeside.

Skjul dit udstyr i hjemmebiografen i stuen

Vi integrerer Integra AV-udstyr i hjemmebiografen og stuen i et teknikskab, så der er mindst synligt udstyr.

Ingen grimme kabler og andet udstyr, der ødelægger den pæne indretning.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.