Streaming – High-end lyd og billedoplevelser i boligen

Når du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, så har vi de bedste lyd og billede streaming løsninger til både multirumslyd og billede i hele boligen.

CSN Teknik er Custom Installer, som betyder, at vi laver skræddersyede løsninger. Her skruer vi op for kvaliteten af udstyret. Vi har det bedste udstyr fra vores leverandører, når du vil have fantastisk lyd og det flotteste billede i et rum som stuen eller hjemmebiografen.

Disse high-end løsninger er specielt tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov sådan, at de altid får en løsning, der er passende for dem.

Custom installation betyder også, at det kun er din fantasi og dit budget, der sætter grænsen.

CSN Teknik er din AV-streaming installatør

Om du vil have high-end streaming løsninger med lyd og billede i stuen eller den bedste Dolby Atmos hjemmebiograf er CSN Teknik den helt rette Custom Installer til opgaverne.

CSN Teknik bygger den bedste hjemmebiograf med lyd- og billedkvalitet i referenceklasse.

High-end streaming skal høres, ikke ses

CSN Teknik integrerer high-end AV-udstyr i stuen og de andre rum i boligen, så der er mindst synligt udstyr. Det betyder ingen grimme kabler og udstyr, der ødelægger den pæne indretning.

Nedenfor kan du se vores anbefalede typer af højtalere til high-end lyd i boligen samt de mærker af højtalere, som vi sælger her hos CSN Teknik.

Usynlige højtalere

Vi har de såkaldte usynlige højtalere fra Stealth Acoustic, Sonance og Monitor Audio. Disse højtalere kan spartles og males over for at opnå maksimal usynlighed.

Hvis du vil have lyd i boligen, men ikke kan lide tanken om at have højtalere stående, ville usynlige højtalere være at foretrække. De vil give dig den fulde lydoplevelse, uden du behøver at se, de er der.

De Bedste indbygningshøjtalere

Vi har high-end indbygningshøjtalere fra Wisdom Audio og Perlisten Audio.

CSN Teknik kan næsten bygge alt ind i vægge og lofter uanset dit valg af højtaler. Vi kan gøre dem helt usynlige bag vores flotte akustikstof. De bliver en naturlig del af væggene og lofterne i boligen. De eksklusive indbygningshøjtalere kan sagtens spille bedre end store gulvhøjtalere. Med massere af kraft og volumen fra indbygningssubwoofere, får du en luksus multirums lydløsning. Nu er du klar til at spille op til fest.

Lumin high-end musikstreaming

Når du ikke vil gå på kompromis med lydoplevelsen i HiFi eller multirumsløsningen, så har vi det mest eksklusive udstyr fra Lumin. Her er virkelig tale om nyeste teknologi.

Den største Lumin musikstreamer kan være tilsluttet anlægget i stuen og resten af streamerne i teknikrummet. Den distribuerer den gode lyd til resten af boligen.

High-end streaming kræver de bedste forstærkere

Hos CSN Teknik kan vi tilbyde de bedste forstærkere til high-end multirums lydløsninger i hele boligen.

Mange ønsker ikke at se teknikken, så vi installerer udstyret i et rackskab i teknikrummet. Nu kan man nyde en brugervenlig betjening af systemet, som er gemt væk.

Det stiller en del krav til kvaliteten af de forstærkere og streamere, der gemmes væk i teknikrummet, når du ikke “bare” åbner en låge i det rum du opholder dig i og “drejer” på volumenknappen.

Til det store budget og dig der ikke vil gå på kompromis med lydkvaliteten, anbefaler vi Parasound og Wisdom Audios forstærkere, som er i absolut topklasse som den ultimative multirumslyd forstærker.

Kaleidescape high-end billedstreaming til boligen

Det er ikke uden grund at Kaleidescape er verdens bedste filmsystem til high-end billedløsninger til multirum. Her kan du opleve dine yndlingsfilm og koncertoplevelser, i den absolut bedste 4K HDR kvalitet, i lige fra stereo over til Dolby Atmos.

Oplev hvor fantastisk Kaleidescape virker i vores showroom.

Kreative løsninger til billede og lyd i boligen

Vi kan bygge fladskærme og projektionsskærme ind i væggen og skjule dem bagved billeder, der ruller automatisk op, når der tændes for skærmen.

Se jeres yndlingsfilm i alle rum i boligen og i den bedste billedkvalitet i 4K HDR med en filmserver fra Kaleidescape eller streamet fra et Apple TV.

Vi kan også levere spejlskærme til badeværelser og andre rum i boligen, som også kan bygges ind i møbler.

Når skærmen er slukket er det en spejloverflade i den farve, der ønskes.

En fjernbetjening til at styre streaming løsningen i boligen

Ønsker du en high-end streaming løsning, anbefaler CSN Teknik et kontrolsystem og en multifjernbetjening, så betjeningen af et avanceret system bliver nemt og brugervenligt.

Med bare en enkelt fjernbetjening kan du kontrollere al din lyd i boligen samt andet AV-udstyr.

Selv et barn på tre år kan betjene et RTI system, hvis det er programmeret med et optimalt brugerinterface.

Skjul dit AV-udstyr og få et flottere hjem

Selve anlægget, om det er stereo eller surround system, kan skjules.

Alle tilsluttede kilder gemmes væk i et Middle Atlantic rackskab i et teknikrum. Det har let betjening, så man kun har brug for en enkelt fjernbetjening eller et vægpanel til at styre hele systemet.

Hvis du vil vide mere om lyd i boligen eller andet AV-udstyr, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik og høre om dine muligheder.

Vi har et stort bagland af leverandører, der står klar med både løsninger samt en masse inspiration.

Fjern dit TV når du ikke bruger det

Vi fører automatiske beslag fra Future Automation, der kan specieludvikle enhver form for beslag. De automatiske beslag kører udstyret frem, når det er i brug og tilbage når det er slukket. På den måde kan man bevare den fine indretning, som mange af vore kunder går meget op i.

Hjemmebiograf og HiFi udstyr i verdensklasse

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegra

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin Acoustics

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum så tag fat i CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.