madVR Envy – Verdens bedste videoprocessor til hjemmebio

CSN Teknik er stolte af at være autoriseret forhandler og installatør af den fantastiske videoprocessor madVR Envy. Vi er meget imponeret over deres nye Envy Pro MK2 og Envy Extreme MK2. De to modeller er de nyeste 2023 opgraderinger af deres anmelderroste forgænger Envy Pro og Extreme.

madVR har sat standarden inden for videoprocessorer til high-end hjemmebiografer de sidste år og nu har du også mulighed for at få den ultimative videooplevelse med deres processorer.

madVR Envy får fantastiske anmeldelser

Vi kan godt forstå, hvorfor folk er meget begejstret for madVR Envy. Med den meget flotte billedkvalitet og den funktionalitet, som de baner vejen for, er den en sikker vinder.

madVR Labs formår virkelig at nytænke videoprocessorens konstruktion og design, da den baserer sig på en industri PC i samme klasse som Trinnov Audio. Udover at være i samme klasse som Trinnov Audio, er Extreme og Pro modellerne certificeret til at arbejde sammen med Trinnov Audio processorer, så både lyd og billede kan blive i verdensklasse.

Den ultimative videoprocessor til hjemmebiografen

madVR Envy Extreme og Pro modellerne er bestemt high-end udstyr, der kun leverer den bedste kvalitet. Derfor kan der forventes intet mindre end state of the art billede i stue og hjemmebiograf.

Brug for viden eller hjælp om madVR?

Hvis du har spørgsmål omkring vores produkter eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

madVR Envy får de bedste anmeldelser

madVR Envy får stor ros af langt de fleste anmeldere. Du kan læse anmeldelser og meget mere om produktet på madVRs egen hjemmeside.

HDR Dynamic tone mapping

madVR Labs var banebrydende for dynamisk frame by frame HDR Dynamic tone mapping. Deres patentanmeldte DTM 2.0 analyserer hvert billede i realtime for at optimere hver enkelt pixel. Det er en halv milliard pixels i sekundet ved 4K60. Deres proprietære highlight recovery, contrast recovery og shadow detail recovery giver et billede, der er så fantastisk, at du bliver afhængig ved første blik. Endelig kan du nyde film og serier i HDR derhjemme som aldrig før, præcis som instruktøren havde til hensigt.

madVR Envy har Auto AR and Geometry control

Envy registrerer hvert enkelt billedformat og justerer øjeblikkeligt billedet, så det passer præcist til din skærm eller lærred uanset dets aspect ratio og filmens aspect ratio, også selvom det skifter frem og tilbage. Deres uovertrufne automatiske aspect ratio kontrol befrier dig for de irriterende sorte bjælker én gang for alle. Envy Extreme har også avanceret geometrisk korrektion.

4K og 8K opskalering af billedet

Envy bruger proprietære maskinlæringsalgoritmer til at give uovertruffen 4K, 5K og 8K opskalering og anamorfisk stræk af billedet. Det giver også den højeste kvalitet af chroma-opskalering (4:2:0->4:4:4) og kan automatisk vende visse dårlige chroma-opskaleringer, der bruges af kildeafspillere, for derefter perfekt at anvende dens overlegne chroma-opskalering.

madVR Envy Pro og Extreme specifikationer

madVR Envy Extreme og Pro modellerne er absolut forbeholdt den kræsne køber, der ikke vil gå på kompromis. Der kan derfor intet mindre forventes et state of the art billede i din stue/hjemmebiograf.

madVR Envy Extreme understøtter 8K HDMI 2.1 support

Envy Extreme understøtter 8K HDMI 2.1 output med fuld 48 Gbps HDCP 2.3 understøttelse. Dette gør Envy til den første og eneste standalone videoprocessor, der tilbyder disse avancerede funktioner. Deres moderne hardwareplatform sikrer, at du vil kunne nyde Envy i mange år fremover.

Non-linear stretch (NLS+)

Vil du fjerne de irriterende sorte bjælker på din 2.35 skærm, når du ser 16:9 indhold? Deres NLS+ er den første ikke-lineære strækalgoritme, der kombinerer horisontal ekspansion med vertikal kompression. Denne innovation “deler belastningen” for strækningen både horisontalt og vertikalt, hvilket resulterer i et mere naturligt billede end ellers muligt. madVR Labs-industri er de første, der løser denne opgave.

Billedforbedringer

Envy leverer algoritmer af højeste kvalitet til at fjerne kompressionsartefakter og mosquito noise samt de-banding for at fjerne 8bit banding artefakter. Mange andre foretrukne tweaks til billedforbedringer er også tilgængelige for at fjerne eller tilføje korn, skærpe kanter, fjerne ringetoner med mere.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.