Vi bygger den bedste hjemmebiograf

Hvis du godt kunne tænke dig at få bygget den bedste og mest fantastiske hjemmebiograf, er CSN Teknik de helt rigtige at tage fat i.

Da vi i 2007 startede CSN Teknik, havde vi en drøm om at kunne skabe den absolut bedste hjemmebiograf. Siden da er drømmen blevet til virkelighed og nu er vi dem, der gør kundens drømme til virkelighed.

Vi er ikke bare en af få i Danmark, der kan bygge den bedste hjemmebiograf, vi er en af endnu færre, der har mulighed for at bygge dem op fra bunden af og med noget af det mest eksklusive high-end udstyr.

Det er pengepungen, der sætter begrænsningerne

Går du og har planer om en luksus hjemmebiograf bygget af professionelle, der lever og ånder for at bygge hjemmebiografer med lyd- og billedkvalitet i særklasse?

Måske drømmer du om at transformere din nuværende hjemmebio til et ultimativt multimedierum med Playstation 5 og XBox 360 i 4K opløsning?

Ønsker at se film og TV serier i bedste kvalitet fra Kaleidescape og streaming fra Apple TV?

Der er mange muligheder, så kontakt CSN Teknik og lad os komme med på råd, så vi kan opfylde dine drømme om den bedste hjemmebiograf og multimedierum, du kan forestille dig.

Du vil her finde en beskrivelse af, hvad en “bedste hjemmebiograf” egentligt kan betyde for dig og hvad vi kan gøre. Hvis informationen du finder her på siden ikke er nok og du gerne vil vide mere specifikt, hvad der kan gøres med lige den plads, du har, så kontakt CSN Teknik.

CSN Teknik installerer din hjemmebio

Du får en unik skræddersyet luksus hjemmebiograf og vi er med dig fra start til slut.

Vi bygger den bedste high-end hjemmebiograf med lyd- og billedkvalitet i referenceklasse.

Hvad er det bedste inden for hjemmebiografer

Når vi siger, at vi kan bygge den bedste hjemmebiograf, så mener vi det. Vi står klar med noget af verdens bedste udstyr til hjemmebiograf og HiFi og flere års erfaring indenfor branchen.

Med mærker som Trinnov Audio, Wisdom Audio, Kaleidescape, Barco, madVR Envy Magnetar Audio, Parasound, Perlisten Audio, DT Screens, Stewart Filmscreen og Nordost, der alle leverer state-of-the-art produkter, kan din oplevelse blive uforglemmelig.

Vi er også uddannet i at installere disse ekslusive mærker, så kvaliteten er helt i top inden for både udstyret og installationen.

Sidst men ikke mindst anbefaler vi en multifjernbetjeningsløsning fra RTI. Det gør betjeningen af din hjemmebiograf enkel. Udstyret skal være lækkert og ekslusivt, men nemt at bruge. RTI multifjernbetjening gør det helt fænominalt og CSN Teknik gør den fuldstændig klar til brug.

Lyd skal høres, ikke ses i de bedste hjemmebiografer

CSN Teknik integrerer højtalerne og udstyret i de bedste high-end hjemmebiografer, så der er mindst synligt udstyr. Det betyder ingen grimme kabler og udstyr, der ødelægger den pæne indretning i biografen.

CSN Teknik laver rigtig mange løsninger, hvor vi bruger vores flotte akustikstof i forskellige farver og designs foran højtalere fra Wisdom Audio. Vi skjuler de mange højtalere, der er i vægge og loftet i den bedste Dolby Atmos hjemmebiografløsning.

Skal det være det bedste af det bedste, er Wisdom Audios højtalere og udstyr ikke til at komme udenom. De går under betegnelsen verdens bedste højtalere til hjemmebiografen.

Den lydkvalitet de har er helt fantastisk, når man først har hørt Wisdom Audio, er det svært at gå tilbage.

Udstyret i den bedste hjemmebiograf

Når nu vi ikke begrænses af at vælge højtalere og udstyr ud fra, at det skal se flot ud, kan vi tage udstyret fra absolut øverste hylde.

CSN Teknik vælger det bedste

Vi bruger high-end højtalere og udstyr, hvor fokus er at få absolut bedst opnåelig lydkvalitet. Selve designet kan som sagt være lige meget, da det alligevel bliver indbygget i biografen.

Alt udstyr er naturligvis håndplukket til opgaven og intet er overladt til tilfældighederne. Den bedste biograf har bare det hele.

Den bedste lyd i biografen

Vi designer en Dolby Atmos immersive audio reference hjemmebiograf.

Som udgangspunkt bruger vi verdens bedste surround sound processor fra Trinnov Audio, deres helt store Altitude 32, med 32 diskrete kanaler. Hvis dette ikke er vildt nok, kan vi udvide med en Trinnov Altitude 48ex, så vi i stedet kommer op på 64 kanaler.

Forstærkerne leveres af Wisdom Audio, Trinnov Audio og Parasound.

Er ovennævnte ikke vildt nok, har vi tungere skyts parat.

Vi har de rigtige forbindelser

Udstyret spiller ikke bedre end de kabler, vi forbinder det med. Til de ultimative løsninger, hvor du vil have det bedste ud af dit udstyr, anvender vi Nordost kabler, som vi har brugt mange gange til de mest luksuriøse løsninger til hjemmebiograf, vi har bygget.

Vi er så imponeret over de lydforbedringer, vi opnår, at vi har forbundet vores udstyr i vores showroom med Nordost kabler og tilbehør.

Det flotteste billede i den bedste biograf

Underholdningen leveres naturligvis af et filmsystem fra Kaleidescape, deres Strato afspillere kombineret med Terra servere. På den måde kan vi have uendelig mange film, tv serier og koncerter i op til 4K HDR referencekvalitet liggende.

Ønsker du at få fat i det bedste billede til hjemmebiografen, kan man ikke komme udenom en videoprocessor imellem surround processoren og projektoren til at styre HDR Dynamisk Tone Mapping, kontrol og automatisk justering af billedformatet. Vi tilslutter alle dine kilder som Apple TV, UHD Blu-ray afspiller og Kaleidescape. De kører igennem en videoprocessor fra madVr Envy, som er verdens bedste til opgaven.

Projektoren til den bedste hjemmebiograf kommer naturligvis fra Barco Residential. De leverer den bedste laserprojektor til hjemmebiografen. Her er det kun at finde den rigtige model, der passer til det store lærred fra DT Screens.

Vores erfaringer har vist os, at DT Screens har det bedste akustiske transparente filmlærred, så højtalere og subwoofere kan gemmes bag lærredet. Alt kan bruges på en billedopløsning i 4K og 8K.

Lyden og billedet skal kalibreres professionelt

Den eneste måde vi kan garantere at udstyret performer til gældende ISF, THX og Dolby standarder er, at lyd og billede bliver kalibreret professionelt. Det skal og bør forventes af udstyr i den pris og kvalitetsklasse bliver installeret, programmeret og kalibreret bedst muligt.

Vi har naturligvis alle vores producenter i ryggen, når vi foretager de her high-end installationer. Det er fordelen ved at være autoriseret installatør og forhandler.

Den ultimative oplevelse i hjemmebiografen

Kort fortalt kan vi opsummere det til følgende:

CSN Teknik kan tilbyde dig en fantastisk billed- og lydoplevelse med Dolby Atmos immersive audio lyd i verdensklasse. Biografer i særklasse bygger vi, så du kan opnå det tætteste på den oprindelige biografoplevelse, som omgivelserne kan tillade.

Luksus hjemmebiograf i særklasse

CSN Teknik arbejder sammen med de dygtigste teknikere og leverandører for at kunne levere de bedste biografoplevelser. Vi går aldrig på kompromis og derfor er det vigtigt for os, at tingene fungerer hver gang.

Vi kan roligt se dig i øjnene og love dig, at vi kan opfylde dine forventninger til den perfekte biografoplevelse.

Dine ønsker, vores arbejde

Du kan få dine egne idéer og ønsker inden for installationen af hele hjemmebiografen med fra start. Alt fra de helt største ting til de allermindste detaljer klarer vi, så du bliver 100% tilfreds. Du behøver ikke at røre en finger, men alt der ønskes bliver en del af projektet, så længe pengene rækker. Indretningen bliver præcist som ønsket. Hvis du kan drømme det, kan vi bygge det.

Da vi selv kan og har stor erfaring med at bygge hjemmebiografer fra bunden af, er vi meget engageret i selve byggeprocessen.

Skulle du selv have dine egne håndværkere, som du vil bruge, kan vi bistå med rådgivning og deltagelse på diverse byggemøder, så alt går efter planen. Efterfølgende kan vi så komme og lave alt finish med stof og akustikløsninger, så du ender med en rigtig hjemmebiograf, du kan være glad og stolt af i mange år.

Den ultimative hjemmebiograf

Sådan kan de se ud, når kunden “underspiller” den vildeste hjemmebiograf. Den blev ikke bygget for at prale, men for at han skulle have den ultimative nydelse af at opleve kunstnerne optræde, som var han tilstede live.

Læs beskrivelsen omkring udstyret nedenunder:

15.500W power i den bedste hjemmebiograf

CSN Teknik har bygget den vildeste Dolby Atmos Reference hjemmebiograf op fra bunden af.

Fra et råt rum til en eksklusiv hjemmebiograf med rumakustik i særklasse. Samarbejdet med vores dygtige akustiker, bar frugt allerede efter første møde med kunden. De var klar til at gå ALL IN og der blev virkelig ikke sparet på noget. Selv alt det der blev gemt i de 5 rackskabe, blev state-of-the-art. Her ville de fleste spare, hvis de ikke fik en ordentlig rådgivning.

Det ultimative hjemmebio udstyr

Vi har brugt følgende udstyr fra vores fantastiske leverandører:

Trinnov Audio Altitude 32 processoren er hjertet i biografen. Wisdom Audio SA2 og SA3 effektforstærkere med 31 kanaler med totalt 15.500 watts rå power, leverer hestekræfterne, der er behov for.

Med Wisdom Audios reference højtalere Sage Cinema Line Source bliver lydkvaliteten på et niveau, som mange kun drømmer om at kunne opnå.

Sidst men ikke mindst er der også Wisdom Audio Sage Line 3 som front og center højtalere, Sage Line 2 som surround og surround back samt custom byggede Wisdom Audio Point 3 til Atmos kanaler.

Der er bare massere af dynamisk og stram basgengivelse fra de 8 vilde indbygningssubwoofere fra Wisdom Audio. De forsynes fra deres SA-2 effektforstærkere med 500W pr. kanal.

Underholdningen sørger Kaleidescape Strato, Alto, Vault og Terra 48 TB filmserver med film og musik i referenceklasse for.

Billedet sørger Barco Loki 4K HDR dual laserprojektor med omkring de 5.700 lumens for. Der var rigeligt lys på det 160″ store filmlærred med maskingsystem fra DT Screens. Vi brugte en projektorport, som er et optisk glas fra Stewart Filmscreen. Vi kunne på den måde bygge projektoren ind i en hush boks med ventilationsanlæg, så den kunne lyse igennem glasset med minimalt tab. Med denne løsning kunne projektoren være komplet støjfri i biografen.

RTI sørger for brugervenlig betjening af hjemmebiografen med T4X fjernbetjening og iPad løsning og deres kontrol processor. Vi havde også designet en custom lysstyring.

Ren strøm fra 6 stk. Torus Power RM16 powerconditioner på 16A. Nordost og Wireworld kabler har bundet biografen sammen.

Kunden kunne ikke få armene ned af bare begejstring for det helt fantastiske resultat. Den biograf er noget af det vildeste, der er blevet installeret i Europa ifølge vores leverandører.

Skyder vi over målet med den bedste hjemmebiograf?

Kig på de andre hjemmebiografløsninger her:

Udstyr i verdensklasse til hjemmebio

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin Acoustics

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, skal du kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Kom og se vores bedste hjemmebiograf

Vi har KUN åbent i vores biograf og showroom efter aftale. Hvis du kunne tænke dig inspiration, råd eller er klar til at få din egen hjemmebiograf, men bare mangler at se lidt mere, kan du med sikkerhed få noget ud af at besøge os.

Vi kan fortælle dig alt om hjemmebiografer.

CSN Teknik lever og ånder for at bygge og installere dem.

Reference biograf med 9.4.6 Dolby Atmos lyd

En rigtig high-end hjemmebiograf har en Trinnov Altitude 32 processor. Vi har selv installeret deres største model, kombineret med reference højtalere og D212s subwoofere fra Perlisten Audio og Magnitude Loudspeakers. Højtalerne er installeret bag et akustisk transparent filmlærred med masking system fra DT Screens.

Vores forstærkere er Trinnov Audio Amplitude 16 og Parasound Halo. Projektoren er en ægte 4K projektor fra JVC, kalibreret til perfektion. Her bliver der kælet for alle detaljer og der er intet synligt udstyr.

Kaleidescape verdens bedste 4K filmsystem

Oplev hvor fantastisk Kaleidescape virker i vores hjemmebio.

Vi konkurrerer ikke på prisen men på kvaliteten

Vi vil gerne sikre, at vore kunder får den bedste løsning til en hjemmebiograf hver gang.

Den bedste projektor til hjemmebiografen

Når du køber en projektor til hjemmebiografen hos os er fordelen, at vi er autoriseret ISF kalibrator med det rigtige udstyr.

Vi installerer og kalibrerer kun de projektorer vi leverer.

CSN Teknik forhandler de bedste hjemmebiografprojektorer fra JVC og Barco Residential og Sony

Den bedste hjemmebiograf fortjener et godt filmlærred

Fordelene ved det rigtige filmlærred i hjemmebiografen, er at du får det absolut bedste ud af din projektor og du kan gemme højtalerne væk bag lærredet.

Det giver jo ikke mening at købe den bedste hjemmebio filmprojektor og så ødelægge billedet på et dårligt lærred.

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af de bedste lærredsløsninger fra DT Screens.

One remote to rule them all

Fordelene ved en RTI multifjernbetjening er, at betjeningen af et avanceret system bliver nemt og brugervenligt.

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af fjernbetjeningsløsninger fra amerikanske RTI.

Wisdom Audio hører til den bedste hjemmebiograf

Vi du have den absolut bedste hjemmebiograf, er det svært at komme udenom Wisdom Audio. De laver de bedste high-end Linesource højtalere og forstærkere til biografen og HiFi-løsninger.

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af Wisdom Audio produkterne. Tag os med på råd, inden du går i krig med den bedste hjemmebiograf løsning.

De bedste hjemmebiograf højtalere

Kom og oplev hvor godt Perlisten S serien lyder i vores hjemmebio.

Er du til high-end musikstreaming

Læs mere om vores fantastiske musikstreamere fra Lumin.

Det bedste tilbehør til en rigtig hjemmebio

Vi har brugt rigtig mange år på at finde det bedste og mest solide tilbehør på markedet.

Hvis vi ikke har tilbehøret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Reference biograf med 9.4.6 Dolby Atmos lyd

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

En rigtig high-end hjemmebiograf har naturligvis en Trinnov Altitude 32 processor, vi har installeret deres største model.

Kombineret med referencehøjtalere og subwoofere fra Perlisten Audio og Magnitude Loudspeakers.

Forstærkerne er fra Trinnov Audio deres Amplitude 16 og Parasound Halo.

Projektoren er en ægte 4K projektor fra JVC, kalibreret til perfektion.

Vi har installeret højtalerne bag et akustisk transparent filmlærred med masking system fra DT Screens.

Kaleidescape 4K filmsystem står for underholdningen og RTI fjernbetjeningen styrer hele biografen med hård hånd.

Udstyret er forbundet med Nordost kabler og tilbehør.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.