CSN Teknik samler på glade kunder

Noget af det der betyder allermest for CSN Teknik, er at vores kunder får opfyldt deres ønsker og drømme indenfor lyd og billede. Vi vil gøre vores bedste for at få tilfredse kunder og vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden.

Hos CSN Teknik konkurrerer ikke på prisen men på kvaliteten, da vi gerne vil sikre os, at vores kunder får den bedste løsning hver gang.

Vi lever og ånder for hjemmebiografer med god lyd og det perfekte billede

CSN Teknik bygger de bedste hjemmebiografer til vores kunder, om det er den helt enkle udgave eller en stor Dolby Atmos hjemmebiograf. Vi installerer det absolut bedste udstyr til vores kunder, det giver os en masse glade kunder.

Læs nogle af vores flotte anmeldelser

Her er nogle af alle de anmeldelser vi har fået fra vores fantastiske kunder, der bekræfter os i, at vi gør det rigtige.

Kundetilfredshed og service i højsædet

Jeg har altid brugt meget tid på, at finde den rigtige løsning til mine behov, hvilket før internettets udbredelse var lidt af en svær opgave.

I dag har vi dog diverse forums, hvor der flittigt bliver diskuteret forskellige løsninger og fordele samt ulemper ved de forskellige løsninger.

På denne måde er det umiddelbart blevet meget nemmere at præcisere ens behov og finde en god løsning. Men nogle gange lykkedes det kun at blive forvirret på et højere niveau, da mulighederne synes at være uendelige.

Derfor er det en befrielse at snakke med en ildsjæl som Christian fra CSN-Teknik vedr. løsninger og behov.

Det hører desværre efterhånden til sjældenhederne at finde en sælger i en Hifi/radio butik, som har en oprigtig interesse for hvad han sælger.

Når jeg skal købe udstyr i fremtiden vil jeg altid kontakte CSN-Teknik for at få en rigtig god og saglig sparring inden det endelige køb.

Jeg kan kun anbefale at bruge CSN-Teknik – det betaler sig.

Lars, Jylland

Der skal herfra lyde en varm anbefaling af CSN Teknik

Jeg kan kun sige at Christian er en meget kompetent herre med en stor viden.

Ikke kun om biografer men også omkring data og el generelt. Vi blev hurtig enig om at bruge CSN Tekniks assistance. Da vi var igang med at renovere hele vores ejendom var der jo mange flere opgaver end kun kælderen men det var rart at vi ikke skulle have fat i flere firmaer for at løse opgaven.

Christian var med helt fra starten hvilket resulterede i et rigtig godt resultat.

Vi er nemlig super glade for vores nye kælder som bruges af hele familien
Der skal herfra lyde en varm anbefaling af CSN Teknik.

Henrik, Sjælland

Jeg kan kun give CSN-Teknik og Christian mine bedste anbefaling.

Jeg ringede til CSN-Teknik da jeg søgte rådgivning omkring køb af projektor lærred. Jeg har været rigtig glad for den beslutning.

Christians store viden omkring alt biograf relateret sikrede, at jeg fik købt det rigtige filmlærred og via Christian der også installerede lærredet og fik min projektor kaliberet ordenligt. Senere har jeg købt en ny JVC 4K projektor, der også blev ISF kalibreret til perfektion. Nu kan jeg rigtigt nyde mit nye billede.

Christian er iøvrigt et dejligt menneske at tale og handle med.

Jacob, Fyn

Bedre service fås ikke

For lidt over 5 år siden lærte jeg Christian fra CSN-Teknik at kende, i forbindelse med at jeg ønskede ny projektor og lærred løsning til hjemmebioen.

Christians know-how og sans for at anbefale det for mig helt rigtige udstyr er imponerende.

Jeg har således stadig dette system og glæder mig hver dag over hvor godt det fungerer.
Billedet er helt i top, ikke mindst pga. Christians ekspertise i ISF kalibrering.

Siden er det blevet til flere produktindkøb hos CSN-Teknik, bl.a. nye fronthøjttalere, blu-ray afspiller, kabler og senest en yderst potent high-end subwoofer, og hele anlægget er selvfølgelig blevet omhyggeligt kalibreret af Christian til at performe sit allerbedste.
Christians service har altid været helt i top, og hvis der har været noget som helst med et produkt, har han enten fluks repareret det eller ombyttet det til et nyt.

Bedre service fås ikke!

Daniel, Sjælland

Brug for hjælp eller viden?

Hvis du har spørgsmål omkring vores løsninger eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

Vi lever og ånder for hjemmebiografer

Læs mere omkring vores hjemmebiografløsninger på vores hjemmeside.

Perfektionist til fingerspidserne

I forbindelse med nybyggeri gik min mangeårige drøm i opfyldelse med en dedikeret hjemmebio. I den forbindelse indsamlede jeg flere tilbud, men meget hurtigt blev det klart for mig, at Christian fra CSN Teknik var den klart mest seriøse og professionelle omkring opgaven.

Lars Peter, Jylland

Super service og rådgivning

Igen har jeg handlet med Christian (CSN )og igen har jeg fået en super service og rådgivning.

Havde en Integra DRX 1.1 og købte en Integra Drx 8.4 receiver. Jo mere jeg lytter på det nye grej jo mere klapper jeg i mine hænder . Christians expertice til at kallibrere min nye Integra og højtaler setup er kanon. Der er godt nok liv i min stue nu når Film og Musik kommer fra min Integra. Tak for din måde at takle mine besværlige spørgsmål på og den tid du gir dig osse over mobilen.

Kommer igen helt sikkert igen.
Mvh. Kim Olsen.

Blændende service og ekspertise

Jeg kunne ikke være gladere for resultatet og vejen dertil. Christian var fuld af store idér og løfter… og han overgik det hele i udførelsen.

En tryg oplevelse med et blændende resultat. Stor anbefaling herfra.

Jens, Sjælland

Vi samler på glade kunder

Ved at kombinere den faglige stolthed og ikke springe over hvor gærdet er lavest, er det lettere at få glade og tilfredse kunder.
Læs videre på siden hvad vores kunder siger om os.

Jeg har fået 50 % bedre lyd og billede i min hjemmebio.

Jeg havde besøg af af Christian i min hjemmebiograf.
Det viste sig at jeg havde begået nogle “uhensigtsmæssigheder” som vi måtte rette op på inden vi kunne gå i gang med at kalibrerer lyden og billede.
Når jeg tænker tilbage ville jeg egentlig have haft denne konsultation inden, for at få de rigtige råd fra start af. Nå men vi kom i gang og front højtaler blev flyttet, center blev rettet på, baghøjtalerne blev flyttet, sub var faktisk det eneste der stod “rigtigt” med placering.
Derefter gik Christian igang med at måle og justere anlægget.
Det var sku noget der kunne høre og mærkes. Super lyd.
Jeg vil skyde på jeg har fået 50 % bedre lyd og billedoplevelse i min hjemmebio.
Det kan klart anbefales at få dette gjort og det var det “billigste” del af min hjemmebio.
Ud over det fik jeg også nogle gode råd med på vejen som jeg så vi rettet på hen af vejen.

Jesper, Nordsjælland

Super service knowhow

Så blev jeg den lykkelige ejer af, et top dollar, Dolby Atmos setup, i min stue.
CSN Teknik har bygget den op fra bunden af, med det bedste anlæg der kan stoppes ind i en stue.
Selvfølgelig er det Christian, man kontakter, når man skal, ha lavet sådan noget.
Nu har jeg kendt Christian ca en 5.års tid, og hver gang, jeg har haft besøg af ham, enten justeringer eller små problemer af mit allerede, meget fornemme anlæg – som Christian, selvfølgelig også er manden bag. Er og har det, altid været, en meget passioneret og dedikeret Christian, man får besøg af. Som andre også pointerer. Mage til service og Know how, skal du dælmæ kører langt efter – og er ikke sikker på, du vil finde det. Oven i det, er Christian en rigtig hyggelig og meget venlig “fætter”. Det er altid en MEGET stor fornøjelse, at snakke og diskutere, “løst og fast” med ham. Så Christian, får 5. store uforbeholden stjerner fra mig af. TAK Christian 🙂

Thomas, Sydsjælland

Totalløsning til at få musikken tilbage i sommerhuset…

Vi købte i sommers et sommerhus hvor der er installeret 7-8 sæt indbyggede højttalere forskellige steder i huset, men hvor de tidligere ejere havde taget alt deres Hi-Fi udstyr med dem ved salget.

Vi stod derfor med et bundt højttalerledninger, og havde behov for en total løsning til at få musikken tilbage i sommerhuset…

Efter at have læst om diverse produkter og forhandlere på Internettet faldt jeg over CSN Teknik’s hjemmeside, og fik åbnet en fin dialog med Christian via email og telefon – Efter at have forklaret Christian om vores behov lavede han et løsning til os baseret på en kombination af SONOS, NAS Server og Russound produkter og det har vi bestemt ikke fortrudt!

Christian kom på den aftalte dag med alt udstyret.

Han tog sig tid til at installere det hele på en meget omhyggelig måde, samt gav min kone og jeg en grundig instruktion til alle mulighederne i det nye system.

Jeg kan varmt anbefale CSN Teknik, og vil ikke tøve med at kontakte Christian såfremt vi får et fremtidigt behov for et nyt Hi-Fi og hjemmebiograf projekt.

Mikkel, Hornbæk

Blændende service og ekspertise

Jeg kunne ikke være gladere for resultatet og vejen dertil. Christian var fuld af store idér og løfter… og han overgik det hele i udførelsen.

En tryg oplevelse med et blændende resultat. Stor anbefaling herfra.

Jens, Sjælland

Vi har det bedste udstyr

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraLuminMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACMonitor AudioOrigin AcousticsDesignhøjtalere

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Christian har tålmodigt hørt på mig, i min søgen efter forbedringer

Jeg har kendt Christian fra CSN-Teknik i nogle år, og flittigt benyttet ham i forbindelse med mine opdateringer af mit AV-setup.

Min søgen er altid endt med en fremragende rådgivning, og en kompromisløs hjælp ved opsætning og kalibrering. Min rejses foreløbige højdepunkt opnåede jeg med Christians installeringen af Integra surround receiver, og med den efterfølgende Pro-Kalibrering.

Christian altid givet mig lige de sidste og afgørende detaljer.

John, København

CSN Teknik er simpelthen den bedste…

CSN Teknik er simpelthen det bedste sted jeg har handlet højttalere, subwoofer og receiver.
Christian kom med gode råd og anbefalede flere gode forslag indenfor mit budget og jeg endte med et meget vellydende setup, som jeg er godt tilfreds med.

Fantastisk kundeservice, hvor jeg virkelig følte mig i centrum og godt vejledt.

Christian fulgte op på salget efterfølgende med råd om diverse forbedringer på mit setup. Er blevet rigtig glad for udskiftning af blandt andet højttalerkabler og signalkabler.

Seriøs kundeservice og stort knowhow er blot nogle af CSN Tekniks mange gode egenskaber.

Kan varmt anbefale CSN Teknik og mine fremtidige Audio/video indkøb bliver også igennem CSN Teknik.

Steffen, Sjælland

Skjul dit udstyr i stuen

Vi integrerer Integra AV-udstyr i hjemmebiografen og stuen i et teknikskab, så der er mindst synligt udstyr.

Ingen grimme kabler og andet udstyr, der ødelægger den pæne indretning.

Læs mere om lyd i boligen på vores hjemmeside.

Vores Biograf – Showroom

Vi har KUN åbent efter aftale i vores showroom og kan præsentere en lyd- og billedoplevelse i særklasse.

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

Reference biograf med 9.4.6 Dolby Atmos lyd

Oplev verdens bedste surround sound processor Trinnov Altitude 32 og deres forstærker Amplitude 16.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.