Trinnov Audio er verdens bedste surround processor

Det er med stor fornøjelse, at vi hos CSN-Teknik kan præsentere Trinnov Audio. Vi har her at gøre med noget af det ypperste indenfor processorer til surround sound og HiFi nemlig Trinnov Audio Altitude 16 og Altitude 32. Indenfor stereo forforstærker er Trinnov Audio Amethyst det ypperste.

Her kender lyden ingen grænser og med et Trinnov Audio system, der anses for at være førende på markedet, får man så meget mere ud af sin lydoplevelse. Du kan nedenunder læse om hvem Trinnov Audio er og se deres udstyr, som vi kan tilbyde dig.

Om Trinnov Audio

Trinnov Audio blev grundlagt i 2000 i udkanten af Paris af tre franske ingeniører. Deres formål og målsætning var og er stadig at skabe den bedst mulige 3D og surroundlyd samt eliminere alle udefrakommende faktorer, der kan have negativ indflydelse på lyden. Allerede i firmaets spæde start i 2002 bliver firmaet vinder af en pris fra det franske forskningsministerie, som værende det mest banebrydende nystartede firma i Frankrig.

I 2005 præsenterer Trinnov deres banebrydende højtaler- og rumoptimeringsteknologi kaldet ”Optimizer Surround Monitoring”. Med det samme begynder en række af verdens førende produktionsselskaber at installere systemet heriblandt Fox Studios og L’eQuipe studios.

Endvidere installeres systemet hos en række TV-broadcast stationer såsom France3, ZDF, BBC og NRK samt Netflix. Musikstudier verden over implementerer ligeledes det unikke system. Det bruges til at mixe alt fra film til musikindspilninger.

I 2010 starter Trinnov Audio med at producere egne produkter til både privat og professionelt brug. Produkter der har implementeret Trinnov Audios egne teknologier, som sætter helt nye standarder for lydkvalitet og løfter baren for, hvad der kan lade sig gøre indenfor moderne lydoptimering og lydoplevelser generelt.

Trinnov Audio vinder anmeldernes hjerter

Hos CSN Teknik forstår vi udmærket godt hvorfor, at anmelderne er begejstret for lydkvaliteten og den funktionalitet, der banes vej for med de vildeste surround processorer på markedet. Lige meget hvor mange penge du har, kan du ikke købe noget, der er bedre end Trinnov Audios surround sound processor.

Trinnov Amplitude 16

16 kanaler i den bedste lydkvalitet. Trinnov Amplitude 16 er deres nyeste effektforstærker. Den er gain matched mod deres processorer for at opnå fantastisk signal til støjforhold. Vi har allerede installeret dem og kan ikke få armene ned over lydkvaliteten, der absolut er i særklasse.

Brug for hjælp eller viden om Trinnov Audio?

Hvis du har spørgsmål omkring Trinnov Audio eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

Trinnov Audio vinder anmeldernes hjerter

Læs mere på deres hjemmeside om hvorfor Trinnov Audio vinder anmeldernes hjerter og får de bedste anmeldelser.

Trinnov den mest fremtidssikret surround processor

Hjertet i Trinnov Audios produktprogram er deres unikke surroundprocessor Altitude. Den fås både i en 8, 16, 24 og 32 kanals udgave, så der er rigeligt med kanaler til selv de mest inkarnerede surround entusiaster. Der benyttes markedets bedste 24bit/192kHZ konvertere til hver kanal.

Det der gør Altitude helt enestående, er ikke kun den eminente lydkvalitet, markedets bedste og mest avancerede rumkalibrering, men at Altitude er 100% fremtidssikret til kommende surround lydsystemer.

Hvor almindelige surround produkter benytter en DSP processor, der fås som færdig hyldevare fra en underleverandør til at dekode lyden, benytter Trinnov Audio en CPU til dette. En Intel i7 64 bit floating point single-core processor. Dette betyder at CPU’en kan firmware opgraderes direkte til nye lydsystemer uden skift af hardware.

Simpelt og genialt. Trinnov Audios surrounddekodning findes simpelthen ikke bedre andre steder. Altitude kan dekode og processere alle de nyeste surround formater inklusiv Auro 3D, DTS:X og Dolby Atmos. Med den unikke 3D speaker remapping funktion vil man, selv med en lidt alternativ højtalerplacering, kunne få en rigtig god lydoplevelse i alle lydformater uanset om disse formater har forskellige krav til højtalernes placering.

Avanceret basstyring med Trinnov Audio Optimizer


Subwoofere kan optimeres helt på linje med de andre højtalere i systemet og endda også i tidsdomænet. Der er uendelige indstillingsmuligheder og samtidig er bas management inkorporeret.

Med Optimizer bliver lyden langt mere engagerende og dynamisk, lydbilledet dybt og bredt og højttalerne forsvinder i rummet. Detaljer og effekter i lyden bliver langt nemmere at lokalisere, dialog bliver tydeligere og bassen strammes op og bliver dybere. Du tror ikke dine egne ører, før du har oplevet, hvad Optimizer gør for lyden. Systemet er simpelt at bruge ved automatisk kalibrering, men samtidig et utrolig fleksibelt værktøj, der også kan benyttes manuelt af den erfarne bruger. 

Trinnov Audios enestående lydoptimering til hjemmebiografen

Altitude er opbygget helt uden kompromisser og kun de bedste løsninger har fundet vej til produktet. Alle modeller af Altitude har den samme optimeringsteknologi, der anvendes i studier og biografer verden over.

Optimizer skiller sig ud fra alle markedets simple kalibreringsteknologier og repræsenterer i dag det mest omfattende og avancerede rumkorrektionssystem, der er til rådighed på markedet. Herunder nogle unikke funktioner, som vi drager stor nytte af, når vi bygger de seriøse hjemmebiografer og HiFi løsninger.

Fremtiden hedder Waveforming, den teknologi kommer i 2024 som en firmwareopdatering.

Best-in-class optimering fra Trinnov

Baseret på en enkelt eller flere målinger benytter Optimizer avancerede algoritmer til at generere en række kompentasionsfiltre, der optimerer både tid og frekvensrespons. Dette resulterer i en drastisk forbedring af amplitude, fase og impulsrespons for alle højtalere i rummet.

Trinnov er ekstrem fleksibel

Optimizer har over 40 forskellige optimeringsparametre, der kan anvendes under brug eller gemmes i en af ​​de 29 tilgængelige presets.

Optimizer er det eneste system i verden, der er i stand til at justere 4-vejs aktive højtalersystemer helt automatisk via det patenterede Intelligent Crossover.

Systemet anvendes i mere end 1500 biografer og studier på verdensplan.

Trinnov Audio produkter til hjemmebiografen


Trinnov Altitude 16, Altitude 32, Altitude 48 EXT, Amplitude 8 og Amplitude 16.

Læs mere om Trinnovs fantastiske produkter til hjemmebiografen på deres hjemmeside.

Vores Biograf – Showroom

Vi har KUN åbent efter aftale i vores showroom og kan præsentere en lyd- og billedoplevelse i særklasse.

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

Reference biograf med 9.4.6 Dolby Atmos lyd

Oplev verdens bedste surround sound processor Trinnov Altitude 32 og deres forstærker Trinnov Amplitude 16.

De bedste højtalere til hjemmebiograf, HiFi og multirum

Ønsker du at bygge en ny Dolby Atmos hjemmebiograf eller går du med planer om at opgradere stereohøjtalerne i stuen?

Vi har de bedste og mest vellydende højtalere fra vores leverandører.

Vi forhandler følgende mærker:

Wisdom AudioPerlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACMonitor AudioOrigin AcousticsStealth AcousticsSonanceSpeakerCraftM&K Sound

15.500W power i den bedste hjemmebiograf

CSN Teknik har bygget den vildeste Dolby Atmos Reference hjemmebiograf op fra bunden af.

Fra et råt rum til en eksklusiv hjemmebiograf med rumakustik i særklasse. Samarbejdet med vores dygtige akustiker, bar frugt allerede efter første møde med kunden. De var klar til at gå ALL IN og der blev virkelig ikke sparet på noget. Selv alt det der blev gemt i de 5 rackskabe, blev state-of-the-art. Her ville de fleste spare, hvis de ikke fik en ordentlig rådgivning.

Det ultimative udstyr

Vi har brugt følgende udstyr fra vores fantastiske leverandører:

Trinnov Audio Altitude 32 processoren er hjertet i biografen. Wisdom Audio SA2 og SA3 effektforstærkere med 31 kanaler med totalt 15.500 watts rå power, leverer hestekræfterne, der er behov for.

Med Wisdom Audios reference højtalere Sage Cinema Line Source bliver lydkvaliteten på et niveau, som mange kun drømmer om at kunne opnå.

Sidst men ikke mindst er der også Wisdom Audio Sage Line 3 som front og center højtalere, Sage Line 2 som surround og surround back samt custom byggede Wisdom Audio Point 3 til Atmos kanaler.

Der er bare massere af dynamisk og stram basgengivelse fra de 8 vilde indbygningssubwoofere fra Wisdom Audio. De forsynes fra deres SA-2 effektforstærkere med 500W pr. kanal.

Underholdningen sørger Kaleidescape Strato, Alto, Vault og Terra 48 TB filmserver med film og musik i referenceklasse for.

Billedet sørger Barco Loki 4K HDR dual laserprojektor med omkring de 5.700 lumens for. Der var rigeligt lys på det 160″ store filmlærred med maskingsystem fra DT Screens. Vi brugte en projektorport, som er et optisk glas fra Stewart Filmscreen. Vi kunne på den måde bygge projektoren ind i en hush boks med ventilationsanlæg, så den kunne lyse igennem glasset med minimalt tab. Med denne løsning kunne projektoren være komplet støjfri i biografen.

RTI sørger for brugervenlig betjening af hjemmebiografen med T4X fjernbetjening og iPad løsning og deres kontrol processor. Vi havde også designet en custom lysstyring.

Ren strøm fra 6 stk. Torus Power RM16 powerconditioner på 16A. Nordost og Wireworld kabler har bundet biografen sammen.

Kunden kunne ikke få armene ned af bare begejstring for det helt fantastiske resultat. Den biograf er noget af det vildeste, der er blevet installeret i Europa ifølge vores leverandører.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.