Wisdom Audio – Verdens bedste udstyr til hjemmebio

CSN Teknik er stolte af at være autoriseret forhandler og installatør af Wisdom Audios fantastiske vellydende high-end hjemmebiograf og HiFi udstyr. Wisdom Audio er det ultimativt bedste high-end mærke vi har.

Amerikansk high-end udstyr

Wisdom Audio er en amerikansk producent af højttalersystemer og elektronik af høj kvalitet til hjemmebiograf, lytteoplevelser og high-end stereo systemer.

Virksomheden blev grundlagt i 1996 af Tom Bohlender og har hovedkvarter i Carson City, Nevada, USA. Wisdom Audio er kendt for at udvikle og producere avancerede højtalere med innovative teknologier og designs, der giver enestående lydkvalitet.

Wisdom Audio er især kendt for at tilbyde lydsystemer, der er skræddersyet til hjemmebiografanlæg og high-end lytterum. De er nok allermest kendt for deres berømte og anmelderroste high-end Line Source højtalere, som leverer den mest tabsfrie lydoplevelse. Når man først har hørt deres helt specielle højtalere, er der ingen vej tilbage, de slår selv de mest avancerede stereohøjtalere.

Deres produkter inkluderer både højtalersystemer til påbygning på væg, indbygning og den mere traditionelle gulvhøjtaler som Line Source modeller.

Deres nye Superbars er de vildeste custom byggede surroundbars i ultra high-end kvalitet. Her er den eneste gang man kan sige, at en soundbar under fladskærmen virker seriøs.

De har også udviklet avancerede digitale lydprocessorer og forstærkere, der er specielt designet til at fungere optimalt sammen med deres højtalersystemer.

Wisdom Audio fantastiske forstærkere

De har de vildeste effektforstærkere med overdimensionerede strømforsyninger. De trækker de tungeste højtalere til hjemmebiografen og HiFi løsninger, hvor man ikke ønsker at gå på kompromis. Wisdom Audio SA-2 og SA-3 er meget kraftige 500 watts effektforstærkere med virkelig god lyd.

Dem har vi brugt en del af i vores installationer. Deres nyeste 8 kanals digitale forstærker SA-8 og SA-8 DSP bliver et fantastisk hit, når der bygges hjemmebiograf og multirums lydløsninger med rigtig mange kanaler.

Deres forstærkere er skabt til den virkelig krævende hjemmebiograf og sætter standarden for, hvor godt en biograf kan lyde. Forstærkerne er designet til at levere ren og præcis lyd, uden forvrængning eller støj, for at bevare lydkvaliteten i det originale indhold.

Vores kunder, der ikke vil gå på kompromis og bestemt ikke vil skuffes på design, lyd og kvalitet, skal naturligvis have et lydsystem fra Wisdom Audio. De leverer de bedste forstærkere der matcher kvaliteten af deres højtalere. Til de kunder anbefaler vi klart at anvende Trinnov Audio Altitude 16 eller Altitude 32 i kombination med Wisdom Audio for det bedste resultat. Et bedre “match made in heaven” findes ikke.

15.500 watts power i biografen

Vi har bygget den vildeste Wisdom Audio hjemmebiograf med 15.500 watts rå power. Det er den vildeste hjemmebiografinstallation med et kæmpe Dolby Atmos hjemmebiografsystem. Deres Sage Cinema Line 3 som front og center højtaler, Sage Line 2 som Surround og surround back samt custom byggede Wisdom Audio Atmos kanaler. Alle højtalerne blev aktivt delt med Wisdoms SA2 og SA3 forstærkere. Vi brugte 8 stk. vilde Wisdom Audio indbygningssubwoofere igen forsynet fra deres Wisdom Audio SA-2 effektforstærkere, der leverer 500 Watt pr. kanal.

Biografen blev selvfølgelig kontrolleret fra en Trinnov Altitude 32 processor og Kaleidescape filmsystemet.
Læs mere her om vores bedste hjemmebiografløsninger.

Danmarks vildeste Wisdom Audio Dolby Atmos stueløsning

Hos en af vores gode kunder har vi bygget den vildeste hjemmebiograf i stuen med Wisdom Audio i en Dolby Atmos 7.4.4 løsning, komplet med akustikløsninger og elektronik i verdensklasse. Vi havde Trinnov Audio forbi og lyttede til den løsning sammen med distributøren af Trinnov Audio, de var absolut ikke skuffet. Det var den bedste lyd i en stue de havde hørt.

Brug for hjælp eller viden om Wisdom Audio?

Hvis du har spørgsmål omkring Wisdom Audio eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

Wisdom – We Bring The Passion

Se flere inspirerende løsninger på deres hjemmeside.

Digital signalbehandling i referenceklasse

Mange af Wisdom Audios forstærkere har også indbygget avanceret digital signalbehandlingsteknologi. Dette gør det muligt at justere og optimere lydsignalet, så det passer perfekt til Wisdom Audio højtalersystemer og akustikken i rummet. Det kan omfatte justering af frekvensrespons, fasekompensation og andre avancerede indstillinger for at opnå den bedst mulige lydydelse.

Deres forstærkere tilbyder forskellige konfigurationsmuligheder afhængigt af behovene og ønskerne fra brugeren. Dette kan omfatte forskellige indgange og udgange såsom analoge og digitale indgange, flerkanals- eller stereokonfigurationer samt mulighed for bi-amping eller tri-amping for at optimere ydeevnen af Wisdom Audios højtalere.

Wisdom Audio kun de bedste komponenter

Wisdom Audio anvender udelukket udvalgte kvalitetskomponenter i deres forstærkere for at sikre en pålidelig ydeevne og enestående lydkvalitet. Dette kan omfatte avancerede forstærkerkredse, kvalitetskomponenter såsom kondensatorer og modstande samt omhyggelig konstruktion og design for at minimere støj og forvrængning.

Design, lyd og kvalitet

Designet på Wisdom Audios flotte forstærkere skiller sig ud fra mængden i hvert rack eller teknikskab. Med deres flotte buede front er de bare lidt flottere end de andre. Det kan ikke siges nok, at lydkvalitet af Wisdom Audio er i en referenceklasse for sig selv. Når du først har hørt en Wisdom Audio Line Source, er der ingen vej tilbage.

Wisdom custom install

Integration og kontrol med andre systemer i hjemmebiografen. Wisdom Audio forstærkere kan også integreres i avancerede lydsystemer og styres via forskellige kontrolmuligheder. Det kan for eksempel være fjernbetjening, automatiske lydindstillinger og netværksbaseret styring.

Dette gør det muligt for brugeren at tilpasse og styre lydydelsen af deres højtalersystemer på en enkelt måde. Vi anvender RTI fjernbetjeningssystemet til at kontrollere Wisdom i vores systemer.

Wisdom Audio er førende inden for high-end lyd

Wisdom Audio har etableret sig som en førende aktør inden for high-end lyd. Ud over det har de vundet flere priser for deres innovative produkter. Deres produkter bruges af lydentusiaster og professionelle lydinstallatører over hele verden.

Deres forstærkere er kraftfulde, avancerede og nøje designet til at levere den bedst mulige lydoplevelse i forbindelse med deres højtalersystemer. De tilbyder forskellige konfigurationsmuligheder, avanceret digital signalbehandling, brug af kvalitetskomponenter og integrationsmuligheder for at opnå enestående lydkvalitet og brugervenlighed.

Wisdom Audio SA-8 forstærker

SA-8 er designet og bygget i USA og er en kompakt 2 Rack units effektforstærker, der leverer otte kanalers højtydende forstærkning ved 200W RMS pr. kanal i 8 Ohm og 400W pr. kanal i 4 Ohm, alle kanaler drevet.

En god måde at få de ekstra forstærkerkanaler i meget høj kvalitet til hjemmebiograf og multirums lydinstallationer.

Dine højtalere vil elske dig

Wisdom Audio SA-3 og SA-3 DSP, 3 kanaler lige nok til front og center højtaler.

SA-3 DSP er designet og bygget i USA og er en kompakt 2 Rack unit effektforstærker, der leverer tre kanaler med højtydende forstærkning ved 500W pr. kanal i 4 Ohm, alle kanaler drevet.

Denne DSP-model tilføjer et DSP-kort, der gør det muligt for alle otte kanaler at levere de nødvendige digitale aktive delefilter, delay, gain og digitale EQ-profiler, foruden en Dante Digital Audio Input og FIR-filtre, for det ultimative inden for lyd- og højtaleropsætning og EQ.

Den høje effektivitet i SA-seriens design betyder også, at forstærkerne kan placeres i umiddelbar nærhed af hinanden. Det kan eksempelvist være i et rackskab og det er uden unødig overophedning.

Vi installerer Wisdom Audio på den pæneste og smarteste måde. Intet rod af kabler i syne.

Wisdom Audio udstyr og højtalere til indbygning

Her kan du se deres kæmpe sortiment af high-end lydudstyr til hjemmebio og HiFi.

Perfekt til skræddersyet custom installationer, for dem der bare ikke vil se synlige højtalere og udstyr, men forventer samme høje lydkvalitet, som Wisdom er kendt for.

Vores Biograf – Showroom

Vi har KUN åbent efter aftale i vores showroom og kan præsentere en lyd- og billedoplevelse i særklasse.

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

Reference biograf med 9.4.6 Dolby Atmos lyd

Oplev verdens bedste surround sound processor Trinnov Altitude 32 og deres forstærker Amplitude 16.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescape – Wisdom Audio – ParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.