DT Screens – Bedste projektor lærred til hjemmebiografen

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af DT Screens eksklusive projektor lærreder til hjemmebiografen.

Deres fantastiske akustiske transparente filmlærreder er så imponerende, at vi har valgt at installere det i vores biograf.

Ønsker du et akustisk lydtransparent projektorlærred til hjemmebiografen af høj kvalitet, vil DT Screens være stedet, hvor du skal starte.

Engelske DT Screens er forkortelsen for Display Technologies, som producerer de bedste lærreder til hjemmebiografer. De laver også nogle virkelig smarte projektorbeslag og forskellige spejle til projektorer, så projektoren kan gemmes helt væk. Samtidig specialbygger de hush bokse til at montere projektorer i, så de bliver helt lydløse.

Display Technologies er firmaet til de eksklusive løsninger til hjemmebiograf i stue og dedikeret rum.

DT Screens er 4K akustisk transparent projektor lærred

DT Screens 4K akustisk transparent lærred understøtter den bedste billedkvalitet. Du kan opleve, hvor godt billedet bliver i vores biograf.

De leverer to fantastiske AT projektor lærreder, der tager de højeste opløsninger.

ATRef Acoustic Transparent Reference er modellen, som vi installerer i de fleste af vores biografer. ATRef har en max billedhøjde på 170 cm.

ATPro installerer vi i de store biografer, hvor billedet ikke kan blive stort nok. Den kan levere op til 5m billedhøjde og 50m bredde.

ImagePro er også til de store biografer. Her kan vi også komme op på 5m billedhøjde og 50m bredde. Denne dug er ikke lydtransparant, men en solid dug med sort bagside. Den bruges når højtalerne ikke skal være bag lærredet. De største opgaver bliver klaret med den type lærredsdug.

Genial måde at bygge et lærred til hjemmebiografen op på

Rammen omkring selve lærredet er også specielt udviklet. Det er rart at se, at når producenterne går lige det skridt videre med at gennemtænke løsningen.

Her monterer Custom Installeren selve grundrammen, derefter fastgøres det første lag stof – black baking, der fjerner refleksioner fra højtalerne. Derefter kommer selve den akustiske projektionsdug. Her vælges om det er en DT Screens ATRef eller ATPro løsning. Til slut klikkes den sorte Veltex ramme uden på grundrammen med magneter, derved opnås en fantastisk samlekvalitet.

Træt af synlige højtalere i hjemmebiografen

DT Screens 4K filmlærred giver dig alskens muligheder for at lave et fantastisk setup i din stue eller hjemmebiograf. Du kan uden problemer opsætte et akustisk transparent lærred foran dine eksisterende højtalere uden noget som helst tab på hverken billed- eller lydsiden.

Lydtransparent lærred er fedt i biografen

Det er derfor vi gerne vil demonstrere forskellen på et DT Screens 4K lydtransparent lærred og de konkurrerende mærker, så du med dine egne øjne kan se effekten af et rigtigt AT lærred i vores showroom. Ikke nok med du kan se forskellen, den høres meget tydeligt, der er bare mere hul igennem lyden i et godt lydtransparent lærred.

Brug for hjælp eller viden om DT Screens?

Hvis du har spørgsmål omkring vores DT Screens projektor lærred eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

Få mere inspiration fra DT Screens

Se de forskellige muligheder omkring DT Screens projektor AT lærreder, projektorglas til operatørrum, projektorophæng og spejle til projektorer.

Det er sådan man gør i rigtige hjemmebiografer

CSN Teknik bruger Perlisten Audio og Magnitude Loudspeakers referencehøjtalere bag vores lærred.

Aftal et besøg hos os, så du selv kan se, hvor godt billedet er på et DT Screens lærred.

Få mere inspiration her

Se vores løsninger til hjemmebiografen.

De fleste løsninger, af de biografer vi har bygget uden synlige højtalere, har et DT Screens AT lærred installeret.

Fastrammelærred med masking system

DT Screens producerer fastrammelærred med og uden masking systemer. Du kan afmaske billedet, så du slipper for de kedelige grå bjælker under og over billede på et 16/9 format lærred eller i siderne på et 2.35:1 anamorphic format.

De har også deres flotte art masking lærreder. Her kan du for eksempel få printet personlige billeder på lærredet, så når du ikke ser film, har du i stedet et billede hængende, som har en betydning for dig.

Spejle og beslag til projektor

Display Technologies producerer avancerede monteringsbeslag til projektor og løsninger fokuseret på kombinationen af ​​teknisk ydeevne og design til installationen. Dette sikrer, at alle DT Mounts opfylder både kundens og Custom Installerens behov. De gør det muligt at montere projektorer på steder, der normalt ikke ville være mulige.

Screen Walls den lette løsning

DT Screen Walls er en modulær løsning til frontvæggen i hjemmebiografer og stueløsninger. Screen Walls løsning er en løsning, der kan spare meget tid ved monteringen, da den kommer testet og prøvesamlet fra fabrikken. En løsning der har nogle gode justeringsmuligheder via de indbyggede beslag på aluminiumsrammerne. På selve rammerne monteres akustikstof efter eget valg, der skjuler højtalere, kabler og diverse akustikforbedringspaneler.

Screen Walls er designet til at integrere med enhver type højtaler- og skærmkonfiguration. Det kan være fladskærme, videovægge og filmprojektionslærreder.

Det modulære system hjælper på akustikken og højtalerne kan placeres korrekt og vinkles i forhold til lyttepositionen i rummet.

Hele løsningen kan opbygges på den rigtige måde i en baffel vægkonstruktion. På samme måde som vi opbygger i vores bedste hjemmebiografløsninger.

Vi kan kombinere denne løsning med kreative LED belysningsløsninger, som LED strips eller spændende LED lamper som giver løsningen et mere personligt design.

Med Airflow fjerner vi varm luft

DT Airflow systemer muliggør køling af audio/video-komponenter og projektionssystemer med inkorporering af specifikke ventilatormoduler og et lukket kredsløbskontrolsystem.

Hush Box til projektor

DT Environmental Hush Box gør det muligt at isolere projektorer af alle størrelser i et hus. Dette muliggør, at vi kan anvende meget store og mere støjende projektorer i biografen, uden lyden for de mange blæsere forstyrrer filmoplevelsen. Samtidig sikres den korrekte luftgennemstrømning til projektoren. Korrekt installation af projektorer samt den rette udluftning/køling er med til at garantien opretholdes på projektoren.

DT Port Hole – Operatørglas til projektor

DT Port Holes gør det muligt at installere en projektor i et operatørrum, som er et separat rum, hvor al teknikken kan installeres. På den måde får vi ikke varmen og støjen fra udstyret med ind i biografen. Denne løsning med operatørglas har vi anvendt i mange af vores biografløsninger. Det giver nogle helt andre muligheder for opbygningen af biografen.

Ved at bruge optiske ruder af høj kvalitet til operatørglas, sikrer vi den bedst mulige billedkvalitet fra projektoren og vi fjerner samtidig støjen fra den.

Vi har den bedste projektor til dit lærred

CSN Teknik installerer Barco 4K laserprojektorer. Det bliver svært at finde en bedre projektor til DT Screens fantastiske AT lærreder.

Vi bygger de vildeste hjemmebiografer med DT Screens

CSN Teknik har brugt DT Screens AT projektor lærred i mange år. Deres samlekvalitet er helt fantastisk.

Vi kender ikke et AT lærred, der giver skarpere billede.

Videoprocessor til hjemmebiografen

Ønsker du, at få fat i det bedste billede i hjemmebiograf eller stue?
Så er der ingen vej udenom en videoprocessor til at styre HDR Dynamisk Tone Mapping og kontrol samt automatisk justering af billedformatet.

Vi har verdens bedste videoprocessor madVR Envy.

Lyder det som noget for dig, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

JVC projektor fortjener det bedste lærred

CSN Teknik har installeret mange projektorer fra JVC kombineret med et DT Screens AT lærred til hjemmebiograf og stue.

Læs mere på vores hjemmeside om JVCs fantastiske projektor til hjemmebiografen.

Oplev JVC 4K projektor for fuld udblæsning i vores showroom.

Hjemmebiograf og HiFi udstyr i verdensklasse

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraLuminMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACMonitor AudioOrigin AcousticsDesignhøjtalere

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum så tag fat i CSN Teknik.

Reference biograf med 9.6.4 Dolby Atmos lyd

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

En rigtig high-end hjemmebiograf har naturligvis en Trinnov Altitude 32 processor, vi har installeret deres største model.

Kombineret med referencehøjtalere og subwoofere fra Perlisten Audio og Magnitude Loudspeakers.

Forstærkerne er fra Trinnov Audio deres Amplitude 16 og Parasound Halo.

Projektoren er en ægte 4K projektor fra JVC, kalibreret til perfektion.

Vi har installeret højtalerne bag et akustisk transparent lærred med masking system fra DT Screens.

Kaleidescape 4K filmsystem står for underholdningen og RTI fjernbetjeningen styrer hele biografen med hård hånd.

Udstyret er forbundet med Nordost kabler og tilbehør.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.