Nordost kabler og tilbehør til HiFi og hjemmebiograf

CSN Teknik er stolte af at være autoriseret forhandler og installatør af amerikanske Nordost kabler og tilbehør. De producerer nogle af verdens bedste kabler og tilbehør til HiFi og hjemmebiograf.

CSN Teknik har brugt mange år på at finde nogle produkter, der ikke bare er luftkasteller og snakeoil. Det har vi fundet i Nordost, der er absolut vores go-to mærke, når vi virkelig skal op i et højere gear af forbedringer.

Vi har testet forskellige kabler og tilbehør og erkender, at ikke alt, der er guldbelagt, lyder fantastisk. Tværtimod. De forkerte kabler til opgaven kan sagtens få en højtaler til at lyde skingert, hvilket ikke er meningen.

Vi anerkender absolut, at mange er virkelig skeptiske omkring sådanne forbedringer. Specielt når man mange forskellige steder kan læse, at kabler og tilbehør ikke forbedrer lyd og billede. Det er også korrekt, at det for mange brands forholder sig sådan, bare ikke med Nordost.

Vi er så imponeret over deres muligheder for at forbedre lydoplevelsen, at vi har valgt at installere Nordost strøm-, analoge-, digital- og netværkskabler sammen med deres HDMI kabler og tilbehør i vores biograf.

Nordost er dem med de flade højtalerkabler. De er nok mest kendt for deres Valhalla kabler.

Hvem er Nordost?

De fleste har nok hørt om den nordiske gud, men det er nok de færreste, som også har lyttet til Odin, med mindre man er HiFi-entusiast. Kablerne med de nordiske navne fra det amerikanske firma Nordost, har i mere end 20 år tilhørt toppen af kabeleliten.

Nordost slog for alvor sit navn fast i 2001, da man introducerede de første Valhalla kabler, som med en hidtil uhørt fokus og detaljeringsopløsning formåede at hive en overraskende energi og realisme ud af de indspilninger, folk troede, de kendte så godt.

Nordost havde med kabelerfaringer fra blandt andet medicin- og rumfartsindustrien fået de ofte modstridende kræfter, som er på spil i kabler, til at spille sammen på en helt ny måde. Resultatet var så imponerende, at det skabte en ny standard for kvalitet i lydkabler.

I de to årtier, som er gået siden, har Nordost forøget sin produktlinje til et omfattende udvalg af løsninger fra de karakteristiske flade højtalerkabler og skærmede strømkabler til videokabler og enheder, som kontrollerer resonans.

Nordost Odin 2 højtalerkabel

Nordost Odin 2 højtalerkabel er eftersigende et af verdens bedste kabler, som absolut ikke er et podukt for alle.

Det rigtige Nordost kabel kan gøre en forskel

Kabler betyder lige så meget for lydkvaliteten som resten af dit anlæg. Det potentiale der ligger i gode signalkilder, forstærkere og højtalere kommer ikke til udtryk uden ordentlige kabler.

Tænk for eksempel på de svage signaler, der kommer fra en typisk MC-pickup. De forstærkes typisk op til 5000 gange, før anlægget kan arbejde videre med signalet. Det betyder, at også støj, som stråles ind i tonearmskablet, forstærkes lige så meget. Det stiller store krav til teknologien og det er her Nordosts ekspertise for alvor gør en forskel. Nordost kablerne er med til at flytte grænserne for, hvad kabler kan.

Den ultimative HiFi og hjemmebiograf har Nordost kabler

Nordost kabler skaber den rigtige forbindelse i et seriøst HiFi anlæg og til den virkelig krævende hjemmebiograf. De sætter standarden for, hvad du kan forvente af lydforbedringer.

Brug for viden eller hjælp om Nordost kabler?

Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder med Nordost produkterne. Som installatør går vi ikke på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være i orden og fungere – HVER GANG!

Nordost kablerne får de bedste anmeldelser

Læs mere på deres hjemmeside hvorfor Norodst kabler og tilbehør vinder anmeldernes hjerter og får den bedste omtale.

Nordost QRT lydforbedringer

QRT-produkter er designet til at forbedre dit systems ydeevne. Hvert produkt har sit eget unikke mål, hvad enten det drejer sig om at afhjælpe virkningen af ​​vekselstrøm eller jævnstrøm af dårlig kvalitet, give korrekt jordforbindelse, optimere dataoverførsel til lydapplikationer eller synkronisere elektromekaniske resonanser.

Uanset deres funktion har Nordost QRT-produkter en øjeblikkelig og tydelig indflydelse på lydsystemer.

Nordost Sort System – Resonanskontrol

Resonans er en ofte overset men afgørende faktor i højkvalitetslydgengivelse. Nordost Sort System tillader komponenter at give genlyd ved deres naturlige frekvens uden belastningen af ​​uvedkommende, skadelige vibrationer og begrænsningen af ​​dæmpende materialer.

Nordost Sort Füt er til at sætte under dine højtalere og tungt udstyr, mens Nordost Sort Kone er til forstærkere og afspillere.

Tilbehør og tweaks fra Nordost

Nordost har de berømte system tunings discs. De er gode til at lave “burn in” på nye højtalere.

Giver du kaffen, kommer vi med en Nordost kabelkuffert

Det kan godt være rigtig svært at navigere rundt i den jungle af kabler og tilbehør, som markedet byder på.

Er du seriøs omkring, at du vil forbedre lyden på dit system, så har vi følgende forslag:

Giver du kaffen, kommer vi gerne med en eller to kufferter fyldt med kabler og tilbehør. På den måde kan vi teste kabler og tilbehøret i dit rum med dit udstyr, som er den bedste mulighed for at opleve, om det virkelig gør en forskel.

Er der brug for, at vi yderligere går i dybden, har vi rigtig gode erfaringer med at inddrage distributøren, da de bidrager med et helt liv af erfaringer omkring HiFi anlæg.

Giver det ikke en forbedring, er det ikke værd at bruge penge på.

Oplev hvor fantastisk Nordost lyder i vores showroom.

Nordost kabler – Norse 2 serien er den vi bruger mest

Nordost Norse 2 dækker over modellerne, Heimdahl 2, Frey 2 og Tyr 2 kablerne. De har alle højtaler-, analoge- og digitale signal-, netværks- og USB kabler. De har også nogle af de bedste strømkabler. Vi har monteret mange Heimdahl 2 og Frey 2 strømkabler i vores HiFi og hjemmebiografløsninger. Kunderne er helt vilde med det løft de giver udstyret.

Har du en god subwoofer, vil vi anbefale, at du prøver et Nordost powerkabel. Vi har ikke endnu oplevet, at det ikke giver en forbedring.

Nordost kabler – Reference serien

Skal det bare være vildere og bedre, er det Nordost Valhalla 2 kablerne, der skal bruges. De overgås kun af deres Supreme Reference serie Odin 2.

Nordost kabler og tilbehør – Kataloger og manualer

Mangler du inspiration så klik på linket nedenunder. Her kan du læse om alle Nordosts forskellige produkter og få guides til forbedringer.

Reference biograf med 9.6.4 Dolby Atmos lyd

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

En rigtig high-end hjemmebiograf har naturligvis en Trinnov Altitude 32 processor, vi har installeret deres største model.

Kombineret med reference højtalere og subwoofere fra Perlisten Audio og Magnitude Loudspeakers.

Forstærkerne er Trinnov Audio Amplitude 16 og Parasound Halo.

Projektoren er en ægte 4K projektor fra JVC, kalibreret til perfektion.

Vi har installeret højtalerne bag et akustisk transparent filmlærred med masking system fra DT Screens.

Kaleidescape 4K filmsystem står for underholdningen og RTI fjernbetjeningen styrer hele biografen med hård hånd.

Udstyret er forbundet med Nordost kabler og tilbehør.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.