ELAC Multirumslyd – Elac Discovery musikstreamere

CSN Teknik stolte af at være autoriseret ELAC forhandler og installatør af ELAC multirumslyd, ELAC Discovery musikstreamere, forstærkere og pladespillere til HiFi og Multirumslyd.

ELAC har mere end 90 års erfaring inden for lydteknologi

ELAC blev grundlagt i 1926, men startede først med at producere højtalere i 80’erne og er Tysklands andenstørste højtalerproducent. De fremstiller alle enheder, delefiltre og tilbehør på fabrikken i Kiel undtagen kabinetterne, som de får lavet andetsteds.

De har flere patenter på specielt udviklede dele, såsom deres verdensberømte JET-Tweeter, som de sælger til andre berømte højtalerproducenter, der benytter dem i meget dyrere højtalere.

Med nyheder som ELACs 400 og 500 serier, har virksomheden etableret sig som en af de bedste og mest stabile højtalerproducenter på verdensmarkedet.

ELAC er også stærke på produkter til custom installation. Vi har brugt virkeligt mange af deres indbygningshøjtalere med den berømte JET diskant.

ELACs pladespillere rummer en helt særlig historie, for her har firmaet været dominerende. Det begyndte i 1948 og udviklede sig op igennem 1950’erne, ikke mindst på grund af udviklingen af pickupper, der gjorde ELAC til en af verdens førende pickup-specialister.

Firmaet stoppede dog produktionen, da CD’en overtog salget, men kom på banen igen for nogle år siden med Miracord 90, hvis design var en passende hyldest til den klassiske originale Miracord. Her har man også kunne gøre brug af den ekspertise, man har fra højtalerproduktionen for eksempel til at dæmpe mulige støjkilder.

ELAC har en lang historie i at lave forskelligt udstyr til HiFi og multirumsløsninger.

Konkurrencen er benhård, men ELAC går ikke af vejen for strategiske opkøb af andre firmaer, hvis det kan tilføre firmaet ny ekspertise. Som da de for eksempel indgik en aftale med high-end mærket Audio Alchemy.

I samarbejde med deres grundlægger lancerede de Alchemy-serien til bred anerkendelse hos anmelderne. Her får man RIAA-, for- og effektforstærker samt DAC og digital streaming med en ydeevne og kvalitet, der langt overstiger prisen.

Vores kunder er helt vilde med ELACs udstyr og højtalere

ELAC spænder meget vidt fra den mindste reolhøjtaler over til store high-end gulvhøjtalere. En af deres mest solgte serier herhjemme er deres 240 serie, som er blevet opgraderet til en ny model range, som hedder ELAC Carina. 400 serien er opgraderet til ELAC Vela og har fået nyt og smartere design og bedre lydgengivelse. 500 serien hedder nu ELAC Concerto, her bliver det virkelig seriøst.

Brug for hjælp eller viden om ELAC Multirum?

Hvis du har spørgsmål omkring ELAC Discovery, andre af ELACs produkter eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

ELAC Discovery Music Server

Med ELAC Discovery Music Server DS-S101 er det en nem måde at komme i gang med en multirums lydløsning med Roon funktionalitet.

Discovery DS-101 indeholder en specialudviklet version af Roon, der hedder Roon Essential musikserver. Roon er et styresystem til musiksamlingen. DS-S101 tilbyder 3 musikzoner med Airplay og Roon Endpoint, som forbindes med effektforstærkere og højtalere.

Du kan streame alt fra Tidal, Qobuz og Spotify connect.

Vi kan demonstrere Elac Discovery og Roon i vores showroom.

Elac Alchemy

ELAC har en lang historie i at lave forskelligt udstyr til HiFi.

Den nye Alchemy-serie, som er designet af ELAC-teamet, afføder et ægteskab af teknologier, hvilket bringer yderligere fremskridt til et navn kendt for at levere ydeevne og byggekvalitet, der langt overstiger prisen.

Alchemy-serien etablerer en ny standard for værdi i verden af avancerede komponenter, der sammen skaber et system af vellyd.

De har følgende komponenter i serien:

– ELAC Alchemy DDP-2 Pre-amp forforstærker, DAC og Roon endpoint

– ELAC Alchemy PPA-2 Pre-amp forforstærker

– ELAC Alchemy DPA-2 Stereo/mono forstærker

ELAC custom install indbygningshøjtaler

ELAC har et stort udvalg af virkelig vellydende indbygningshøjtalere til custom installationer. De er som skabt til dem, der ikke vil se synlige højtalere, men forventer den samme fantastiske lydkvalitet, som ELAC er kendt for.

Læs mere omkring ELACs indbygningshøjtalere på deres hjemmeside:

ELAC er også skarpe på højtalere med stor WAF

ELAC højtalere er kendt for deres overkommelige priser i forhold til deres ydeevne og de tilbyder også en række high-end modeller til dem, der ønsker det bedste af det bedste inden for lydkvalitet. Samlet set er ELACs højttalere en solid investering for enhver, der søger en fremragende lydoplevelse.

ELACs Debut Reference serie har været særlig populær på grund af deres gode ydeevne og overkommelige priser. Hvis det skal være bedre, så går modellerne over i ELAC Carina højtalerne med en reol-, center- og gulvhøjtaler.

ELAC Vela serien byder på endnu mere vellyd. Selv fra deres lille Vela BS 403, som er fremragende, til deres Vela FS 407, Vela 408 og deres største model Vela 409. Der er også ELAC Solano med reol-, center- og gulvhøjtalere. Hvis det stadig skal være vildere, producerer ELAC også deres high-end Concerto serie.

ELAC Discovery Z3 trådløs højtaler

ELAC har Discovery Z3 Wireless speaker DS-Z31W, som er deres trådløse højtaler. Super god løsning til lyd i køkken, bad eller på terrassen. Mulighederne er mange med trådløse højtalere, der rent faktisk kan spille musik og ikke har den kendte dåselyd, som mange af de små trådløse højtalere har, som markedet flyder over med.

ELAC Discovery Connect Roon endpoint

ELAC har Discovery Connect DS-C101W, som fungerer som et Roon endpoint. Perfekt til lydløsninger i multirum. Tilføj Discovery Connect som en ekstra zone i boligen.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.