Yamaha MusicCast & Surround sound receivere

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af Yamahas MusicCast multirums lydsystem. Vi er så imponeret over deres system, at vi har valgt at installere det i vores hus og showroom.

Yamaha MusicCast bygger på en lang tradition af specialbyggede komponenter til custom installatører. Producenten anses for at være blandt de mest brugervenlige multirumsløsninger på markedet.

De er med helt fremme, når det gælder nytænkning inden for multirums streaming løsninger. MusicCast systemet er fuldt tilpasningsbart og kan derfor udbygges efter behov.

Systemet er virkeligt godt bygget og lyder en del bedre end tilsvarende systemer fra konkurrerende mærker.

Produkterne kan betjenes fra iPhone/iPad og Android enheder.

Hvorfor multirum og MusicCast?

Udover at øge værdien af din bolig løfter du livskvaliteten betydeligt ved at have musik i samtlige rum ved et tryk på væggen eller fjernbetjeningen. Musiksystemet bliver en integreret og usynlig del af huset uden elektroniske apparater i hvert eneste rum. Det er nemt at integrere som en ny vane i din hverdag.

Et centralt musiksystem er også en investering set som en boligforbedring, som uden tvivl øger prisen, når ejendomsmægleren skal vise din bolig frem over for nye købere.

Vi synes at MusicCast er et imponerende system, der er nemt at betjene. Det er så imponerende, at vi har installeret det i vores showroom.

Fantastisk brugerflade, let og overskuelig

Vi har mange kunder, der er rigtig glad for, at brugerfladen er meget let og overskuelig. De ændrer ikke brugerfladen, som mange andre gør, så kunderne kæmper med at finde de funktioner, de plejer at bruge, fordi producenten lige mente, at det ville være smart at ryste posen og ændre hele brugerfladen bare for at forvirre brugeren. Det er vi ikke tilhænger af.

Vi kæmper for at tingene skal være lette at betjene i dagligdagen.

MusicCast og de mange muligheder

Forestil dig at musikken er indbygget i din bolig. Du kan lytte til musik på badeværelset, i køkkenet, i soveværelset, i kælderen, i garagen eller på terrassen. Du kan lytte til musik i mange forskellige rum fra mange forskellige kilder som for eksempel fra radio, CD, internet eller iPod.

Et multirumssystem er dit musikanlæg forlænget til hele boligen og dermed tilpasset din adfærd, hvor du hele tiden er i bevægelse i din bolig.

Hvis du er ved at bygge nyt hus eller renovere din lejlighed, så er det nu, at du bør overveje et centralstyret anlæg til distribution af dine AV-kilder rundt i huset.

Hvis du har overvejet at have højtalere og forstærkere til hvert rum, er det vigtigt, at disse kan bruges til mere end bare et lukket proprietærsystem. Med Yamaha MusicCast får du en åben platform til distribution, hvor udover musik kan højtalerne også anvendes til TV, film, samtaleanlæg og dørklokke.

Man får en løsning, der er fremtidssikret og som man løbende kan bygge nye muligheder på.

Intelligent styring af dit multirum

Styring af et MusicCast systemet kan foregå som du ønsker det med faste betjeningspaneler og RTI multifjernbetjening, iPod, iPhone, iPad eller måske allerbedst med en kombination af disse muligheder, afhængig af dit adfærd og ophold i zonen.

Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Vi kan også integrere MusicCast sammen med RTI’s fjernbetjeninger og få 2-vejs kommunikation i fjernbetjeningens display. Vi kan også overføre metadata oplysningerne omkring kunstner, titel og cover art.

Nu kræver det kun en RTI multifjernbetjening til at styre hele huset. Enkelt og smart.

Brug for hjælp eller viden?

Hvis du har spørgsmål omkring Yamaha MusicCast eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

Yamaha MusicCast musikstreamere

Læs mere på deres hjemmeside hvorfor MusicCast bare er lidt smartere.

Yamaha MusicCast og hjemmebiografen

Lad musiksystemet rykke med ind i hjemmebiografen og stuen, med deres nyeste Aventage AV-receivere med samme MusicCast indbygget og AirPlay 2 funktionalitet.

Det gør bare betjeningen lidt mere smart, at man ikke skal skifte App eller fjernbetjening for at styre biografen og stuen i forhold til resten af musiksystemet i resten af huset.

Transportable trådløse Yamaha MusicCast højtalere

Yamaha MusicCast laver naturligvis også trådløse højtalere. De spiller overraskende godt taget deres lille størelse i betragtning.

Trådløse Yamaha MusicCast streaming forstærkere

Vi har brugt rigtig mange af deres små vellydende trådløse streaming forforstærkere og deres streamere med indbygget forstærker. Godt nok er de trådløse, men vi forbinder dem altid med et netværkskabel, når vi har mulighed for det.

Vi bruger dem fordi de spiller bedre end tilsvarende konkurrenter og fordi driftsikkerheden er helt i top og de integreres nemt med fjernbetjeningssystemer.

Læs mere omkring trådløse komponenter på deres hjemmeside.

Stereoanlægget er blevet smart

Deres traditionelle stereoprodukter har samme smarte features med indbygget MusicCast multirums funktionalitet.
Åben Appen, tilslut nye produkter, så dukker den seneste komponent op. Kun de tilslutninger den har i systemet.

Tilslut pladespilleren til systemet og nyd vinylen i hele huset.

Deres trådløse højtaler er også en smule bedre end konkurrenterne.

Yamaha AV-receivere med MusicCast

Yamahas smarte Aventage receivere har også indbygget MusicCast system. Nu kan anlægget i stuen være en del af økosystemet med musik alle steder.

Vi integrerer Yamaha MusicCast AV-udstyr i stuen og de andre rum i boligen, så der er mindst synligt udstyr. Ingen grimme kabler og udstyr, der ødelægger den pæne indretning.

Yamaha MusicCast økosystemet

En af de mest vellydende multirumssystemer vi har prøvet.

Perfekt til skræddersyet custom installationer, for dem der bare ikke vil se synlige højtalere og udstyr men forventer samme høje lydkvalitet, som med traditionelle systemer.

Oplev hvor fantastisk MusicCast multirumssystemet spiller i vores showroom.

Læs mere omkring hele systemet på deres hjemmeside.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.