Rigtig hjemmebiograf – Lyd- og billedkvalitet i referenceklasse

Hvis du godt kunne tænke dig at få bygget en rigtig hjemmebiograf, er CSN Teknik de rigtige at kontakte.

Hos CSN Teknik er vi ikke bare uddannede og erfarne i at installere dit udstyr til hjemmebiografen, men er også blandt de meget få, der bygger hjemmebiografer op fra bunden. Det betyder, at du vil være med i processen helt fra start og kan få alle dine drømme og ønsker opfyldt.

Det er pengepungen, der sætter begrænsningerne

Om du enten har planer om en professionel hjemmebiograf med lyd- og billedkvalitet i særklasse eller en drøm om en hjemmebiograf i stuen, har CSN Teknik det rigtige udstyr til jobbet.

Du vil her finde en beskrivelse af, hvad den “rigtige hjemmebiograf” egentligt kan betyde for dig og hvad vi kan gøre. Hvis informationen du finder her på siden ikke er nok og du gerne vil vide mere specifikt, hvad der kan gøres med lige den plads, du har, så kontakt os om dine muligheder.

CSN Teknik installerer din hjemmebiograf

Om du vil have lyd og billede i en rigtig luksuriøs hjemmebiograf eller den bedste Dolby Atmos hjemmebiograf penge kan bygge, er CSN Teknik den rette til opgaven.

Vi bygger den bedste hjemmebiograf med lyd- og billedkvalitet i referenceklasse.

Hvad er en rigtig hjemmebiograf?

Den rigtige hjemmebiografløsning bliver installeret i et separat rum. Allerede der skiller den sig ud fra stuebiografen, da et dedikeret rum åbner en masse nye muligheder op for en rigtig hjemmebio. Alt inden for design, kvalitet og især akustik kan tilpasses efter behov.

Opbygning af den rigtig biograf

Når vi bygger en ny hjemmebiograf op fra bunden, bygger vi rummet til at være lydisolerende og akustiskafkoblet fra resten af huset via en “room in a room” løsning.

Dette sikrer, at den gode lyd holdes inde i hjemmebiografen, også når din ynglingsfilm eller koncert bliver spillet med et meget højt lydtryk sent om aftenen og resten af famllien forsøger at sove. Filmen skal høres i biografen og ikke i resten af huset.

Fordelen ved at få konstrueret en god akustik inde i selve biografen er, at du hører lyden fra højtalerne, som den, der byggede dem, havde tiltænkt sig. Højtalerne vil spille absolut så godt som muligt, da lyden fra dem ikke ødelægges af reflektioner fra gulv, vægge og loftet. Sådan bygges en ordenlig hjemmebiograf.

Rigtig Dolby Atmos hjemmebiograf

Når vi installerer en rigtig Dolby Atmos hjemmebiograf, anvender vi betydeligt flere højtalere end en hjemmebiografløsning i “gamle dage”. I dag installerer vi flere diskrete højtalere, som front wide, måske flere surround højtalere og så 2, 4, 6 eller flere Dolby Atmos lofthøjtalere. Det giver den immersive (fordybende) 3 dimensionelle oplevelse af, at du bliver omgivet af lyd fra alle sider.

Ved sådanne Dolby Atmos løsninger er det endnu vigtigere at have 100% styr på akustikken. Vi dæmper bassen i rummet ved hjælp af absorberende materialer og tilføjer en masse diffusere, som giver rummet mere liv. På denne måde får du følelsen af at være i et meget større rum. Det er vigtigt, da de fleste danske rum ikke er så store.

Fantastisk vellydende hjemmebio

Vi er eksperter i at bygge de rigtige hjemmebiografer selvom rummet ikke har den største dimension. Vi har bygget hjemmebiografer i rum ned til omkring 3x4m. Er du udfordret af dine plantegninger, så tag os med på råd, det kan være, at vi har et par idéer, du ikke har tænkt over.

Vi er med i hele byggeriet

Når vi er med i hele byggeriet, sørger vi for at byggekvaliteten ligger på et meget højt niveau. Den mindste revne eller utæthed i rummet vil ødelægge selve konstruktionen med et rum i rummet. Der vil opstå lydbroer og lyden vil vandre igennem huset. Det er ærgerligt at opdage sådanne forhold for sent i projektet.

Vi samarbejder med de dygtigste leverandører, der har specielle akustik- og vibrationsdæmpende produkter til byggeriet. Vi sikrer dermed, at vi selv og andre udførende håndværkere anvender korrekte materialer og biografen fremstår i en ordentlig kvalitet.

I den rigtige hjemmebiograf skal lyd høres men ikke ses

CSN Teknik integrerer højtalerne og udstyret i en rigtig hjemmebiograf, så der er mindst synligt. Det betyder ingen grimme kabler og udstyr, der ødelægger den pæne indretning.

CSN leverer rigtig mange løsninger, hvor vi bruger vores flotte akustikstof i forskellige farver og designs. Vores leverandører har også rigtig usynlige højtalere, som kan bygges ind i gipsvægge og lofter. I en rigtig Dolby Atmos hjemmebiografløsning skjules de mange højtalere, der er i vægge og loft.

Udstyret i en rigtig hjemmebiograf

Når nu vi ikke er begrænset af at skulle vælge højtalere og udstyr ud fra design, kan vi tage udstyret fra øverste hylde.

Vi kan bruge højtalere og udstyr, hvor fokuset er at opnå højeste lydkvalitet. Designet har ingen betydning, da det alligevel bliver indbygget i biografen. Du får mest lydkvalitet for dine penge med højtalere, der kan levere et THX vedvarende reference lydtryk uden at gå i stykker. De fleste HiFi højtalere er ikke bygget til de lydtryk over længere tid.

Teknikskabet i en rigtig biograf

Alt udstyret installeres i et AV-rackskab, som fås med udtræk, så man senere kan servicere udstyret let og ubesværet. Forstærkere, surround processor, Blu-ray, Apple TV, kontrolsystem, netværksudstyr og måske et Kaleidescape filmsystem er alle vigtige dele i en rigtig hjemmebiograf.

Det kan være udstyr, der fylder, varmer og giver lidt lyd fra sig og derfor monterer vi udstyret flot i et eller flere rackskabe. Vi har en masse tilbehørsprodukter, der hjælper med at holde styr på alle kabler, strømforsyninger med mere. Du vil på denne måde få en flot og professionel installation. Vi sørger for, at der etableres den rigtige udluftning og støjdæmpning, så du bare kan nyde underholdningen i biografen.

El i en rigtig hjemmebiograf

CSN Teknik sørger selvfølgelig for at dimensionere el-installationerne, så der er rigeligt med strøm til rådighed. Vi kan montere strømrensere på udstyret, så vi får den bedste lydkvalitet og beskyttelse af udstyret.

CSN Teknik har naturligvis også en masse erfaringer med lamper, LED bånd og anden belysning til biografen og sørger for, at lysstyringen kan snakke sammen med RTI multifjernbetjeningen, så alt er integreret bedst muligt. Du ender med en hjemmebio i særklasse.

Frisk luft i biografen

Vi samarbejder med nogle af de dygtigste ventilationsfirmaer. Dette sikrer, at vi kan få den rette luftudskiftning i biografen, så det at se en helaftensfilm eller TV-serie marathon ikke føles, som en tur i en sauna.

Design en rigtig hjemmebiograf med unikt tema

CSN Teknik har specieldesignet flere hjemmebiografer med et unikt tema.

Vi har eksempelvis en kunde, der er glødende Liverpool fodboldsfan. Han fik bygget sin helt egen Liverpool biograf i en kælder. Vi stod for hele byggeriet fra et tomt rum til en færdig biograf med gulvtæppe, rigtige biografstole og alle hans Liverpool helte printet på vores specielle akustikstof.

Alle højtalere og udstyr er skjult bag stof. Projektoren er bygget ind i en lyddæmpet kasse, så den ikke forstyrrer under kampen. RTI fjernbetjeningen blev skræddersyet med Liverpool logo. CSN Teknik skaffede den helt rigtige udsmykning til biografen.

Vi byggede kundens ønsker og drømme om til en rigtig hjemmebiograf. Se den på billedet herunder.

Hjemmebiograf som kunden drømte om

Fodboldskamp på et stort lærred og fed lyd, så er det næste ligesom at være der selv.

Hvad kan vi anbefale til den rigtige hjemmebiograf?

Da indretningen er meget personligt, vil vi tage en snak med dig om dine muligheder for selve udseende af biografen, så den bliver lige, som du drømmer om.

Udstyret vi har rigtig gode erfaringer med til en rigtig hjemmebio er AV-receivere fra Integra, processorer fra Trinnov Audio, højtalere fra Perlisten Audio og Magnitude Loudspeakers. Projektor fra JVC eller Sony og et DT Screens akustisk transparent filmlærred så højtalere og subwoofere kan komme bag lærredet. RTI fjernbetjeningen styrer hele biografen. Torus Power strømrenser holder strømmen stabil. Kaleidescape står for underholdningen og leverer de store oplevelser på lærredet.

Hjemmebiografen bliver styret med RTI

En skræddersyet fjernbetjeningen gør den daglige betjening til en drøm.

Fordelene ved en multifjernbetjening er, at betjeningen af et avanceret system bliver nemt og brugervenligt.

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af fjernbetjeningsløsninger fra RTI.

Vi opfylder dine ønsker om en hjemmebio

Du kan få dine egne idéer og ønsker, inden for installationen af hele hjemmebiografen, med fra start. Alt fra de helt største ting til de allermindste detaljer, klarer vi, så du er 100% tilfreds.

Du behøver ikke at røre en finger, men alt der ønskes bliver en del af projektet, så længe pengepungen rækker. Indretningen bliver præcist som ønsket. Hvis du kan drømme det, kan vi bygge det.

Stor erfaring med at bygge biografer

Da vi selv kan og har stor erfaring med at bygge hjemmebiografer fra bunden af, er vi meget engageret i selve byggeprocessen.

Skulle du selv have dine egne håndværkere, du vil bruge, kan vi bistå med rådgivning og deltage på diverse byggemøder, så alt går efter planen.

Vi kan komme og lave alt finishen med stof og akustikløsninger, så du ender med en rigtig hjemmebiograf, du kan være glad og stolt af i mange år.

Den rigtige hjemmebiograf bygget op fra bunden af

Skræddersyet hjemmebiograf i kælder.

Der er plads til rigtig mange gode biografoplevelser med den bedste lyd og det flotteste billede.

Alt er bygget op fra bunden af CSN Teknik. Vi bygger den biograf du har drømt om så længe.

Luksuriøs hjemmebiograf uden kompromis

Hvis pengene ikke er et problem for dig, kan vi bygge og indrette den ultimative hjemmebiograf med verdens bedste udstyr.

CSN Teknik installerer udstyr fra nogle af verdens bedste mærker, så som Trinnov Audio, Kaleidescape, Magnetar Audio, Wisdom Audio, Perlisten Audio, Barco, madVR Envy, DT Screens, Nordost med flere.

Vi kan give dig en helt særlig oplevelse, der ikke kan findes andre steder. Hvis du brænder lige så meget for kvalitet, som vi gør hos CSN Teknik, er dette den ultimative løsning.

Hvis dette lyder, som den rigtige løsning for dig, kan du trykke på linket nedenfor og læse mere om den bedste hjemmebiograf.

Den bedste hjemmebiograf

Vi bygger den ultimative hjemmebiograf med lyd- og billedkvalitet i referenceklasse.

Kom og se vores rigtige hjemmebiograf

Vi har KUN åbent i vores biograf og showroom efter aftale. Hvis du kunne tænke dig inspiration, råd eller er klar til at få din egen hjemmebiograf, men bare mangler at se lidt mere, kan du med sikkerhed få noget ud af at besøge os.

Vi kan fortælle dig alt om hjemmebiografer.

CSN Teknik lever og ånder for at bygge og installere dem.

Reference biograf med 9.4.6 Dolby Atmos lyd

En rigtig high-end hjemmebiograf har en Trinnov Altitude 32 processor. Vi har selv installeret deres største model, kombineret med reference højtalere og D212s og D12s subwoofere fra Perlisten Audio og Magnitude Loudspeakers. Højtalerne er installeret bag et akustisk transparent filmlærred med masking system fra DT Screens.

Vores forstærkere er fra Trinnov Audio Amplitude 16 og Parasound Halo. Projektoren er en ægte 4K projektor fra JVC, kalibreret til perfektion. Her bliver der kælet for alle detaljer og der er intet synligt udstyr.

Rigtig hjemmebiograf og HiFi udstyr i verdensklasse

Trinnov AudioKaleidescapeMagnetar AudioWisdom AudioParasoundIntegra

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin Acoustics

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, så tag fat i CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Vi konkurrerer ikke på prisen men på kvaliteten

Vi vil gerne sikre, at vore kunder får den rigtige hjemmebiografløsning hver gang.

En rigtig hjemmebiograf fortjener Kaleidescape

Oplev hvor fantastisk Kaleidescape virker i vores showroom.

Vi har de bedste forstærkere til den rigtige biograf

Højtalerne spiller ikke bedre end den forstærker, der sidder foran.

CSN Teknik giver dig den bedste rådgivning omkring de mange forskellige muligheder. Det er utroligt vigtigt at finde det rigtige match.

Hellere for meget effektoverskud til at spille detaljeret end en underdimensioneret forstærker, der brænder dine højtalere af, når du skruer op for de store filmoplevelser.

De bedste højtalere til hjemmebiografen

Kom og oplev hvor godt Perlisten S serien og Magnitude Loudspeakers lyder i vores biograf.

Vi har de rigtige forbindelser

Vælger du det bedste af det bedste, så har vi kabler og tilbehør fra amerikanske Nordost. Vi har installeret en masse i vores showroom og er ikke i tvivl om, at kvaliteten og lydforbedringerne er til stede.

En rigtig hjemmebiograf fortjener en god projektor

Vi installerer de bedste projektorer til hjemmebiografen fra JVC, Sony og Barco Residential.

Når du køber en hjemmebiografprojektor hos os, er fordelen, at vi er autoriseret ISF kalibrator, med det rigtige udstyr.

madVR Envy giver det bedste billede i biografen

Vi kan godt forstå, hvorfor folk er meget begejstret over madVR Envy. Med den meget flotte billedkvalitet og den funktionalitet, som de baner vejen for, er den en sikker vinder.

Kig på madVR Envy verdens bedste videoprocessor på vores hjemmeside.

Filmlærred til en rigtig hjemmebiograf

Vi installerer filmlærreder fra de bedste leverandører.

Du får ikke et bedre billede end det filmlærred, du vælger sammen med din projektor.

Du skal derfor sørge for at gennemgå din løsning med en fagmand, så du ikke ender med en dårlig løsning.

DT ScreensdnpStewart Filmscreen

Gå til fagmanden når du vil bygge en rigtig hjemmebio

Vil du heller ikke købe katten i sækken, så køb dit udstyr hos CSN Teknik som professionel biografbygger med et stort netværk af de bedste leverandører.

Vi giver dig den bedste support og service, når du køber udstyret hos os.

Tilbehør til en rigtig hjemmebiograf

Vi har brugt rigtig mange år på at finde det bedste og mest solide tilbehør på markedet.

Hvis vi ikke har det tilbehør du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.