Hjemmebiograf i stuen

Går du og drømmer om en hjemmebiograf i stuen, er CSN Teknik klar til at gøre din drøm til virkelighed. Vi har det helt rigtige udstyr til jobbet. God lyd, godt billede og gode oplevelser kan integreres der.

Har du derimod planer om en helt stor udgave af en professionel hjemmebiograf med lyd- og billedkvalitet i særklasse, har CSN Teknik også her det helt rigtige udstyr.

Vil du vide mere om mulighederne for en hjemmebiograf i din stue, kan du få mere information længere nede på siden. Du vil her finde en beskrivelse af, hvad en “hjemmebiograf i stuen” egentligt kan betyde for dig og hvad vi kan gøre. Hvis informationen du finder her på siden ikke er nok og du gerne vil vide mere specifikt, hvad der kan gøres med lige den plads, du har, så kontakt CSN Teknik.

CSN Teknik er din installatør af hjemmebiograf i stuen

Om du vil have lyd og billede i stuen eller vil meget mere.

Vi bygger den bedste hjemmebiograf i stuen med lyd- og billedkvalitet i referenceklasse.

Hvordan din stue kan transformeres til en flot hjemmebiograf

Når du tager skridtet fra en stue med et musiksystem, som de fleste har og hvor lyden kommer fra en fladskærm eller små trådløse højtalere, til en designet hjemmebiograf i stuen, kan du forvente et stort kvalitetsløft i både lyd og billede.

Vi skræddersyer hjemmebiografen ind i din stue på en optimal måde og med fokus på, at kvaliteten bliver så god, som din pengepung og ønsker tillader det.

Højtalerne kan installeres som almindelige synlige højtalere eller designhøjtalere med et lidt mere markant udtryk.

Hvis du i stedet mener, at lyd skal høres og ikke ses og vil have den gode lyd i stuen uden noget synligt udstyr, kan der i stedet installeres skjulte højtalere. Dem kan vi skjule bag vores flotte akustik stof, som vi kan levere i en masse flotte farver. Stoffet kan monteres til at dække felter af væggen eller hele væggens flade, som giver et eksklusivt resultat i rummet. Vi anvender stof, som også kan bruges til at beklæde møbler og anden indretning.

Du kan også få helt usynlige højtalere, der bliver monteret i vægge og lofter og derefter spartlet over. De bliver efterfølgende malet, så det passer til resten af rummet. Det eneste du nu vil opleve er, at lyden kommer fra væggen eller loftet. Det er helt usynligt og virkelig smart. Efter Dolby atmos er kommet frem, er det smart at anvende denne type højtalere i loftet, da de har en fantastisk lydspredning.

Bedst af alt er, at de er usynlige

Med usynlige højtalere installeret kan du bruge energien på at vælge den flotte belysning i loftet og ikke være distraheret af en masse højtalere.

Udstyret skal ikke dominere indretningen i stuen

Alt det udstyr vi installerer i din biograf i stuen, installeres på den mest diskrete måde. Vi sørger for at skjule alle kablerne, så indretningen ikke ødelægges af en masse kabler til det nye udstyr. Udstyret bygges ind i møbler eller rackskabe, som integreres og skjules i stuemiljøet. Det giver en fed fornemmelse i en hjemmebio, at alt udstyret er skjult.

Vi sikrer, at der fremføres tilstrækkelig med EL og netværk, så alt fungerer bedst muligt.

“Det er jo bare en stue”

Det kan godt være, at det “bare” er en stue, men det betyder ikke, at der ikke kan leveres kvalitet i særklasse – også selvom, at det er en stue.

Hos CSN Teknik har vi skabt hjemmebiografløsninger i stuen som et alternativ og ikke som en begrænsning.

De fleste af vores produkter, med få undtagelser, kan stadig anvendes til fuld effekt i en stue. Til dig der ikke har pladsen, kan hjemmebio stueløsningen klart anbefales.

Installationsproces omkring en hjemmebiograf i stuen

Vi klarer installationen af alt det udstyr, der hører hjemme i din egen hjemmebiograf i stuen.

Med andre ord – du behøver ikke at røre en finger. Vi bygger din hjemmebiograf i stuen, som du drømme om og du kan være med lige fra begyndelsen af installationen. Alle dine ønsker vil blive en del af det endelige produkt, så længe pengepungen rækker.

Lyd skal høres, ikke ses i din hjemmebiograf i stuen

CSN Teknik integrerer AV-udstyr i hjemmebiografen i stuen, så der er mindst synligt udstyr. Det betyder ingen grimme kabler og udstyr, der ødelægger den pæne indretning. Alt udstyret bliver sat i et rackskab, så det er nemt at komme til og ikke er rodet sammen.

Hvad kan vi anbefale til hjemmebio i stuen?

Til dig der ønsker en hjemmebiograf i stuen med massere af god lyd og et fantastisk billede, kan vi anbefale en række produkter.

Vi har rigtig gode erfaringer med Integra AV-netværksreceivere, som kan være hjertet i biografen.

Højtalerne kan komme fra Perlisten Audio, Magnitude Loudspeakers, ELAC, Monitor Audio med flere. Her er mulighederne mange. Ønsker du ikke at højtalerne skal dominere i stuen, så har vi flere usynlige modeller, der kan bygges ind i gipsvægge eller lofter. Her anbefaler vi Stealth Acoustic.

Vi kan både levere en projektorløsning med JVC, Sony eller Barco. Bliver det en af de store kanoner fra Barco, der vælges, kan vi bygge dem ind i væggen, loftet eller anden kreativ montering, med hjælp fra DT Screens. De laver spejlbeslag, projektorbeslag og specielle hush bokse, så alt er skjult og lydløst.

Til en projektorløsning i stuen anbefaler vi klart en skærmløsning fra danske dnp’s Supernova. Sådan en løsning booster kontrasten 7 gange for projektoren. Det giver den helt rigtige stemning i en hjemmebiograf i stuen.

Måske er det i stedet en OLED skærmløsning, der er den rigtige. Det er op til den enkeltes behov for et stort billede i biografen.

Akustikløsninger til en hjemmebiograf i stuen

Bliver biografen i din stue bygget ordentligt, kan vi integrere akustikløsninger, der får dit surround sound anlæg til at lyde så meget bedre.

Hør dine højtalere spille og ikke rummet

I en god akustikløsning kan vi dæmpe vægge og måske loftet, så vi forhindrer eller mindsker lyden i at blive reflekteret. Dette gør, at du hører dine højtalere spille mod dig og ikke den reflekterende lyd, der forsinket kastes tilbage mod dig, som skaber en forvrængning, der ødelægger lyden fra de fine højtalere.

WoodUpp paneler med usynlige højtalere

WoodUpp akustikpanelerne er blevet meget populære. Vi er installatør og forhandler af disse paneler. Yderligere tilpasser vi panelerne, så de performer endnu bedre og stadig beholder deres flotte udseende, som mange er så glade for.

Det gør, at vi kan designe løsninger med akustikpaneler og akustikstof, der giver et meget eksklusivt look. Vi kan gemme de fleste højtalere med disse løsninger.

Custom designet højtaler til WoodUpp

Vi har endda fået designet vores egne custom byggede højtalere fra danske Magnitude Loudspeakers. Magnitude har brugt lang tid og en masse målinger, tweaks, specialdesignede delefiltre og en masse små højtalerenheder. Højtalerne udgør de første højtalere, der virkelig kan spille ud imellem lamellerne. Det var ikke en let opgave, vi satte Magnitude på.

Der opstår et stort lydtab ved kun at spille ud imellem lamellerne og ikke bare fjerne lamellerne, der hvor der monteres en højtaler. Projektet lykkedes og nu har vi nogle smarte LCR, surround-højtalere og subwoofere, så vi kan lave en komplet surround sound- eller stereoløsning til dem, der nægter at se på synlige højtalere, men godt vil bevare de fine linier i trælamellerne.

Vi er meget imponeret over resultatet. Det er fantastisk, at vi har innovative firmaer i Danmark, der påtager sig sådanne specialopgaver, uden der kræves en større produktion fra start.

WoodUpp er ikke en standardløsning

Det er ikke en standardløsning, da vi tilpasser WoodUpp panellerne og lamellerne. Denne løsning leveres kun sammen med det rigtige udstyr, så vi kan kalibrere lyden via rumkorrektion for at få den helt rette lyd.

Vi laver kun akustikløsninger i forbindelse med totalløsninger. Det betyder, at vi skal være med fra begyndelsen af, hvis du godt kunne tænke dig en akustiskløsning.

Læs mere og find inspiration på WoodUpps hjemmeside.

Har du pladsen har vi mulighederne

Til dig der har pladsen i hjemmet, kan vi tilbyde den rigtige hjemmebiograf. Den bliver bygget og installeret i et separat rum i huset. Indretningen kan tilpasses efter dine ønsker og vi sørger for, at du får den bedste hjemmebio oplevelse inden for lyd og billede.

Vi indretter og installerer biografen fra bunden af sådan, at du kan få alle dine drømme med fra start. Hvis du har pladsen i huset, kunne denne type biograf være løsningen for dig.

Rigtig hjemmebiograf

Den helt rigtige biografstemning når du har muligheden.

Luksuriøs hjemmebiograf uden kompromis

Hvis pengene ikke er et problem for dig, kan vi bygge og indrette den ultimative hjemmebiograf med verdens bedste udstyr.

CSN Teknik installerer udstyr fra nogle af verdens bedste mærker, så som Trinnov Audio, Kaleidescape, Magnetar Audio, Wisdom Audio, Perlisten Audio, Barco, madVR Envy, DT Screens, Nordost med flere.

Vi kan give dig en helt særlig hjemmebio oplevelse, der ikke kan findes andre steder. Hvis du brænder lige så meget for kvalitet, som vi gør hos CSN Teknik, er dette den ultimative løsning.

Hvis dette lyder, som den rigtige løsning for dig, kan du trykke på linket nedenfor og læse mere om den bedste hjemmebiograf.

Den bedste hjemmebiograf

Vi bygger den ultimative hjemmebiograf med lyd- og billedkvalitet i referenceklasse.

Kom og se vores biograf

Vi har KUN åbent i vores biograf og showroom efter aftale. Hvis du kunne tænke dig inspiration, råd eller er klar til at få din egen hjemmebiograf, men bare mangler at se lidt mere, kan du med sikkerhed få noget ud af at besøge os.

Vi kan fortælle dig alt om hjemmebiografer.

CSN Teknik lever og ånder for at bygge og installere dem.

Reference biograf med 9.4.6 Dolby Atmos lyd

En rigtig high-end hjemmebiograf har en Trinnov Altitude 32 processor. Vi har selv installeret deres største model, kombineret med S5m, S5i og S4i reference højtalere og D212s og D12s subwoofere fra Perlisten Audio og Magnitude Loudspeakers. Højtalerne er installeret bag et akustisk transparent filmlærred med masking system fra DT Screens.

Vores forstærkere er Trinnov Audio Amplitude 16 og Parasound Halo. Projektoren er en ægte 4K projektor fra JVC, kalibreret til perfektion. Her bliver der kælet for alle detaljer og der er intet synligt udstyr.

Udstyr til hjemmebiograf i stuen

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegra

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin Acoustics

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum så tag fat i CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Vi konkurrerer ikke på prisen men på kvaliteten

Vi vil gerne sikre, at vore kunder får den bedste hjemmebiografløsning hver gang.

Kaleidescape verdens bedste 4K filmsystem til stuen

Oplev hvor fantastisk Kaleidescape virker i vores showroom.

Vi har de bedste forstærkere til din biograf i stuen

Højtalerne spiller ikke bedre end den forstærker, der sidder foran. Vi giver dig den bedste rådgivning omkring de mange forskellige muligheder. Det er utroligt vigtigt at finde det rigtige match.

Hellere for meget effektoverskud til at spille detaljeret end en underdimensioneret forstærker, der brænder dine højtalere af, når du skruer op for de store filmoplevelser.

De bedste højtalere til din hjemmebio i stuen

Kom og oplev hvor godt Perlistens S serien og Magnitude Loudspeakers lyder i vores hjemmebio.

CSN Teknik har indbygningshøjtalere, der spiller bedre end de fleste gulvhøjtalere.

Specialskærm til hjemmebiograf i stuen

Vi installerer dnp Supernova skærme, når vi bruger projektorer til stueløsninger. Kontrasten forbedres 7 gange og vi opnår et meget bedre sortniveau, så vi behøver ikke at mørklægge helt for at bruge stuen.

Den bedste projektor til din hjemmebiograf i stuen

Vi installerer de bedste projektorer til hjemmebiografer fra JVC, Sony og Barco Residential.

Når du køber en hjemmebiograf projektor hos os er fordelen, at vi er autoriseret ISF kalibrator, med det rigtige udstyr.

One remote to rule them all

Fordelene ved en multifjernbetjening er, at betjeningen af et avanceret system bliver nemt og brugervenligt.

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af fjernbetjeningsløsninger og Smart Home fra amerikanske RTI.

Det bedste tilbehør til hjemmebiograf

Vi har brugt rigtig mange år på at finde det bedste og mest solide tilbehør på markedet.

Hvis vi ikke har det tilbehør du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Vi har de rigtige forbindelser

Vælger du det bedste af det bedste, så har vi kabler og tilbehør fra amerikanske Nordost. Vi har installeret en masse i vores hjemmebio showroom og er ikke i tvivl om kvaliteten og lydforbedringerne er til stede.

Når du elsker god musik

Vi installerer high-end musikstreamere fra Lumin. Vil du have den absolut bedste lyd fra streamningstjenesterne Tidal HiFi og gemt musik fra lokalnetværket, skal du kigge på Lumins afspillere, de skiller sig ud fra mængden.

Reference biograf med 9.6.4 Dolby Atmos lyd

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

En rigtig high-end hjemmebiograf har naturligvis en Trinnov Altitude 32 processor, vi har installeret deres største model.

Kombineret med referencehøjtalere og subwoofere fra Perlisten Audio og Magnitude Loudspeakers.

Forstærkerne er fra Trinnov Audio deres Amplitude 16 og Parasound Halo.

Projektoren er en ægte hjemmebio 4K projektor fra JVC, kalibreret til perfektion.

Vi har installeret højtalerne bag et akustisk transparent filmlærred med masking system fra DT Screens.

Kaleidescape 4K filmsystem står for underholdningen og RTI fjernbetjeningen styrer hele biografen med hård hånd.

Udstyret er forbundet med Nordost kabler og tilbehør.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.