Skærme – Når du ikke har plads til en projektor og lærred

CSN Teknik kan levere mange af de bedste skærme, der er på markedet fra de forskellige mærker.

Fladskærme bliver kun solgt i forbindelse med installation og ISF kalibrering, da avancen på fladskærme ikke gør det til en rentabel forretning at sælge dem alene. Vi ISF kalibrerer 4K HDR skærme med teknologier som OLED, QLED og LED.

Vi kan levere en førsteklasses skærm i et flot design

Skærmen har naturligvis de nyeste specifikationer, opsat på en professionel måde enten hængt på væggen med skjult kabelføring eller sat på et flot designmøbel. Vi kan også rådgive dig i alt fra hvilken skærm du bør vælge, til hvilket tilbehør der passer bedst.

Brug for hjælp eller viden?

Hvis du har spørgsmål omkring vores produkter eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

OLED skærm i hjemmebiografen

Vi installerer OLED skærme i 4K og 8K billedopløsning i vores hjemmebiografløsninger i stuen.

Professionel installation af fladskærme

CSN Teknik giver dig en seriøs rådgivning omkring bedste valg af TV operatør. De bedste løsninger til streaming af billede til din nye skærm.

Skal skærmen gemmes væk, når den ikke er i brug?

Læs mere om de motoriserede fladskærmsbeslag fra Future Automation.

Længere nede på siden er der billeder og videoer med nogle af de løsningsforslag, der er. Skal der eventuelt gå et billede ned foran skærmen, når den ikke bliver brugt, er det også noget vi kan klare.

Vi kan levere det med jeres foretrukne billede af børnene eller et godt feriebillede, der bliver påsat en lærredsramme, som så kører på et automatisk beslag.

Mulighederne er uendelige med den rette fladskærmsløsning

Hvis man er villig til at betale for skræddersyet custom installationer, er der ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Kontakt os for jeres næste fladskærmsprojekt, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Vi har ikke kun et enkelt mærke af skærme

CSN Teknik forsøger altid at skaffe det mærke, der er bedst for kunden i den givne situation. Det er kun de nyeste modeller vi leverer, ikke noget med sidste års modeller. Vi tilbyder dig aldrig forældet produkter.

Vi sørger for, at skærmen kan blive styret via en multifjernbetjening, så med et enkelt tryk starter TV og surround eller stereoanlægget op. Skærmen går automatisk over på den foretrukne TV kanal.

Der kan herefter skiftes TV kanaler via touch-skærmen på fjernbetjeningen. Det er bare at trykke på det pågældende kanal logo, som svarer til den kanal, man ønsker at se. Vi har fået vores grafiker til at custom designe alle knapper og TV logoer for et super flot og unikt design.

Hver en CSN Teknik custom install med skærme bliver unik

Kunden oplever den service der er forbundet ved at henvende sig til en professionel Custom Installer. Sådan en service kan man ikke få hos en netbutik. CSN Teknik anbefaler også at få foretaget en ISF kalibrering af skærmen efter ca. 150 timers brug. Det kan vi tilbyde dig på produkter, du køber hos os.

Hjemmebiograf i din stue

Læs mere omkring vores biografløsninger i dagligstuen. I din stue kan vi forvandle lyd og billede til en fantastisk oplevelse.

Alt udstyret gemmer vi naturligvis væk, så du bare kan koncentrere dig om dine yndlingsfilm og TV-serier, men samtidig beholde din egen stil i stuen.

Vi har de rigtige forbindelser til din skærm

CSN Teknik har de rigtige HDMI kabler til din skærm. Vi har brugt rigtig mange år på at finde de bedste og mest solide kabler på markedet. Livet er simpelthen for kort til at bøvle med dårlige forbindelser.

Derfor leverer vi de bedste forbindelser, når vi installerer udstyret. Det kalder vi faglig stolthed, at vi sørger for, at alt bare virker.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Videoprocessor til din fladskærm

Ønsker du at få fat i det bedste billede i hjemmebiograf eller stuen? Så er der ingen vej uden om en videoprocessor til at styre HDR Dynamisk Tone Mapping og automatisk justering af billedformatet.

Vi har verdens bedste videoprocessor, madVR Envy.

Lyder det som noget for dig, så tag fat i CSN Teknik.

Din skærm fortjener det bedste billede

CSN Teknik har verdens bedste 4K HDR Film system til hjemmebiograf og stue, Kaleidescape.

Deres Terra filmserver er meget imponerende og vi benytter os selv af den i vores biograf, kontor og stue.

Kom og oplev Kaleidescape for fuld udblæsning i vores showroom.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Bedste high-end Blu-ray medieafspiller til din skærm

CSN Teknik er forhandler af de helt nye Magnetar 4K Blu-ray medieafspillere til hjemmebiografen og HiFi, som vi har meget store forventninger til. Endelig er der kommet en værdig afløser efter de berømte Oppo Blu-ray, som vi i tidernes morgen tabte vores hjerte til.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.