Multirumslyd og billede – Lyd og billede i boligen

Når det kommer til multirumslyd og billede i boligen, laver CSN Teknik “custom install”, hvilket betyder skræddersyede løsninger. Disse løsninger er specielt tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov, sådan så du altid får en løsning, der er passende for dig.

Vi designer unikke brugervenlige løsninger med lyd og billede, det betyder også, at det kun er din fantasi og pengepung, der sætter grænsen.

Hvis du er interesseret i at få en custom løsning med lyd og billede i boligen skabt og tilpasset specifikt til dig og dit hjem, kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig på denne side.

CSN Teknik er din AV-installatør

Om du vil have multirumslyd og billede i stuen eller den bedste Dolby Atmos hjemmebiograf, bygger CSN Teknik den bedste hjemmebiograf med lyd- og billedkvalitet i referenceklasse.

Multirumslyd skal høres, ikke ses

CSN Teknik integrerer AV-udstyr i stuen og de andre rum i boligen, så der er mindst synligt udstyr. Det betyder ingen grimme kabler og udstyr, der ødelægger den pæne indretning.

Du kan nedenunder se vores anbefalede typer af højtalere til lyd i boligen samt de mærker af højtalere, som vi sælger her hos CSN Teknik.

Usynlige højtalere

Vi har de såkaldte usynlige højtalere fra Stealth Acoustics, Sonance og Monitor Audio. Disse højtalere kan spartles og males over for at opnå maksimal usynlighed.

Hvis du vil have lyd i boligen, men ikke kan lide tanken om at have højtalere stående, ville usynlige højtalere give dig den fulde lydoplevelse, uden du behøver at se, det er der.

De bedste indbygningshøjtalere

Vi har indbygningshøjtalere fra Perlisten Audio, ELAC, Origin Acoustics, Monitor Audio og Sonance.

CSN Teknik kan næsten bygge alt ind i vægge og lofter uanset dit valg af højtaler.

Til dem der vil have den ultimative lydoplevelse i deres bolig, kan vi anbefale nok de bedste indbygningshøjtalere i verden fra Wisdom Audio.

Skal det ses har vi de flotteste højtalere

Vi har de flotteste designhøjtalere fra flere af vores leverandører. Italienske Architettura Sonora har de flotteste højtalere til både inde og ude. Vi mener, at fantastisk lyd godt må se flot ud.

Når stuen er en del af en multirums lydløsning

Det er rigtigt smart at kombinere hjemmebiografoplevelsen i stuen med en multirums lydløsning i hele boligen. Derved får du ikke to forskellige musiksystemer, men en sammenhængende løsning og en bedre måde at betjene musikken på.

Vi bygger de bedste hjemmebiografer i stuen, hvis du ikke har et dedikeret rum til en hjemmebiograf.

Læs om vores muligheder for at få de store biografoplevelser ind i stuen.

Multirumslyd i alle rum i boligen

Hos CSN Teknik kan vi tilbyde Sonos, MusicCast og ELAC multirumsløsninger til lyd i boligen via matrixløsninger.

Til det store budget og dem der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, anbefaler vi Lumin musikstreamer som den ultimative multirumsløsning.

Vi tilbyder også en ultra high-end filmdistribution med Kaleidescape i hele huset.

Multirumslyd og billeddistribution

Hos CSN Teknik kan vi tilbyde det rigtige udstyr fra Atlona og Blustream, de har de stabile og driftsikre løsninger, så vi kan bruge alt fra netværkskabler til HDMI kabler til at distribuere lyd og billede rundt i boligen.

Det hele styres med en brugervenlig multifjernbetjening fra amerikanske RTI. Vi skræddersyer den grafiske brugerflade så den netop passer dit behov.

Fælles for alle produkterne er, at vi har stor erfaring med dem samtidig med at service og support fra vores leverandører er i top. Det er vigtigt når hele underholdningssystemet er bundet sammen i et stort netværk.

Stabile AV-netværk


Det er både WiFi og det fastkablet netværk, der er backbone i en stabil løsning. Vi bruger derfor det bedste udstyr og arbejder sammen med de dygtigste teknikere omkring at bygge driftsikre netværk med mulighed for remote service.

Kaleidescape verdens bedste 4K filmsystem

Oplev hvor fantastisk Kaleidescape virker i vores showroom.

Kreative løsninger til billede og multirumslyd i boligen

Vi kan bygge fladskærme og projektionsskærme ind i væggen og skjule dem bagved billeder, der ruller automatisk op, når der tændes for skærmen.

Se jeres yndlingsfilm i alle rum i boligen og i den bedste billedkvalitet i 4K HDR med en filmserver fra Kaleidescape eller streamet fra et Apple TV.

Vi kan også levere spejl TV til badeværelser og andre rum i boligen, som også kan bygges ind i møbler.

Når skærmen er slukket er det en spejloverflade i den farve, der ønskes.

En fjernbetjening til at styre multirumslyd i boligen

Fordelene ved en multifjernbetjening er, at betjeningen af et avanceret system bliver nemt og brugervenligt. Med bare en enkelt fjernbetjening kan du kontrollere al lyd i boligen samt andet AV-udstyr.

Selv et barn på tre år kan betjene et RTI system, bare det er programmeret med et optimalt brugerinterface.

Skjul dit AV-udstyr og få et flottere hjem

Selve anlægget, om det er stereo eller surround, kan skjules.

Alle tilsluttede kilder gemmes væk i et Middle Atlantic rackskab i et teknikrum. Det har let betjening, så man kun har brug for en enkelt fjernbetjening eller vægpanel til at styre hele systemet.

Hvis du vil vide mere om lyd i boligen eller andet AV-udstyr så tag en snak med os om dine muligheder. Vi har et stort bagland af leverandører, der står klar med både løsninger samt en masse inspiration.

Fjern dit TV når du ikke bruger det

Vi fører automatiske beslag fra Future Automation, der kan specieludvikle enhver form for beslag. Det kører udstyret frem, når det er i brug og tilbage når det er slukket, så du kan bevare den fine indretning, som mange af vore kunder går meget op i.

Kom og se vores biograf

Vi har KUN åbent i vores biograf og showroom efter aftale. Hvis du kunne tænke dig inspiration, råd eller er klar til at få din egen hjemmebiograf, men bare mangler at se lidt mere, kan du helt sikkert få noget ud af at besøge os.

Vi kan fortælle dig alt om hjemmebiografer.

CSN Teknik lever og ånder for at bygge og installere dem.

Hjemmebiograf og HiFi udstyr i verdensklasse

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegra

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin Acoustics

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum så tag fat i CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.