Magnitude Loudspeakers – Danske højtalere i særklasse

Det er med stor glæde, at vi officielt kan være med til at præsentere Magnitude Loudspeakers. Et ægte nyt dansk højtalermærke til hjemmebiografer og custom installationer.

CSN Teknik er stolte af at være blevet autoriseret forhandler og installatør af Magnitude Loudspeakers splinter nye og samtidig vellydende højtalere. Deres bedste højtalere, som vi yderligere har fået tweaket, er helt fantastiske.

Derfor har vi, sammen med deres subwoofere, installeret dem i vores biograf.

Vi har selv haft fornøjelsen af at lytte med undervejs gennem udviklingen de sidste tre års tid. Vi er gentagne gange blevet overrasket over systemernes egenskaber.

Det er sjældent, at vi hos CSN Teknik har lyttet på kompakte højtalere med så indlysende og spændende lydkvaliteter til brug for multikanal musik og film.

Magnitude – Made in Denmark

Magnitude Loudspeakers er, på trods af det internationalt klingende navn, et nyt dansk højtalermærke, der i løbet af sommeren 2023 introducerer en række dedikerede biografhøjtalere til brug for ambitiøs multikanal lyd.

Produktudviklingen og fremstillingen af højtalerne varetages af personer med stor erfaring og kendskab til lydhåndværk helt ned til de mindste detaljer. Det gør sig gældende lige fra de kritiske komponenter i enhederne til en forståelse af lyddesign fra kendte prisvindende mærkevarehøjtalere.

Magnitude Loudspeakers er installationsvenlige

Vi har installeret vores specielt tweaked CSN-versioner af reference højtalerne MLS-625 LCR med tilhørende specialdesignet 2-vejs aktivt delt subwoofere bag vores lærred.

Magnitude bliver i vores showroom kombineret med verdens bedste surround processor fra Trinnov Audio. Med Altitude 32 og Amplitude 16 forstærkere får Magnitude højtalerne massere af kærlighed.

Magnitude Loudspeakers kombineret med forstærkere og processorer i høj kvalitet er nok til at tilfredsstille de fleste hjemmebiografentusiaster. De sætter standarden for, hvad du kan forvente af en fantastisk hjemmebiografhøjtaler i et fornuftigt prisleje.

Vores kunder får derfor muligheden for at opleve, hvorfor vi er så imponeret over dette stykke gedigne danske håndværk.

Brug for hjælp eller viden om Magnitude Loudspeakers?

Hvis du har spørgsmål omkring Magnitude Loudspeakers eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

Oplev hvor fantastisk Magnitude Loudspeakers lyder

Kom forbi CSN Teknik og oplev hvor fantastisk Magnitude Loudspeakers lyder i vores biograf.

Vi har allerede stor erfaring med Magnitude Loudspeakers

Vi har været med fra starten og har allerede installeret forskellige løsninger gennem de sidste tre år. Det har været til stor glæde for nogle af vores gode kunder. De har været heldige at kunne opleve Magnitude højtalerne før alle andre og har derfor været med på rejsen fra start af.

Løsningerne har været alt fra surround sound i diskrete stueløsninger til komplette Dolby Atmos hjemmebiografer med specielle CSN Teknik versioner af højtalerne og passive subwoofere, der er blevet bygget specielt til løsningen.

Alle de erfaringer, oplevelser og muligheder vi har fået, har vi kunne give videre til vores gode kunder, der alle i den grad har sat pris på at være first movers.

Magnitude gennemtestet og imponerende kvalitet

Fordelene ved at samarbejde med et lille nyt firma som Magnitude, der brænder for de bedste løsninger hver eneste gang er, at producenten er omstillingsparat. Det gør os i stand til at skræddersy specielle løsninger til hver enkelt af vores kunder.

Vi har haft muligheden for at foretage en masse grundige tests af højtalerne, der har været koblet sammen med forskelligt udstyr. Derfor har vi allerede nu grobund for at påstå, at vi har gjort os mange spændende erfaringer med Magnitude højtalerne.

Med professionel stolthed har CSN Teknik samtidig bidraget med input for at få lyden bragt helt i top. Vi har været involveret i tests på flere af Magnitudes højtalere undervejs i udviklingen.

Samarbejdet med Magnitude rummer mange muligheder, som vi fremtidigt glæder os til at kunne præsentere for vores kvalitetsbevidste kunder med interesse for lyd i særklasse.

Fremtiden for hjemmebiografen ser lys ud

Ingen Magnitude højtalere er lavet uden konkrete tanker om, hvad de kan tilføre ambitiøse system setups. Uden at love for meget, kan vi hos CSN Teknik med glæde se frem til at deltage i fremtidige introduktioner af de kommende produkter.

Følg med i fremtiden når de nye højtalere løbende bliver præsenteret. Det er altid spændende med nye mærker.

Magnitude Loudspeakers modeller

Deres bedste model MLS 625 med de bedste diskanter i et array bestående af 5 diskanter på række, giver den helt perfekte spredning. LCR højtalerne kan både anvendes stående eller liggende. Designet er gennemtænkt.

Den mindre MLS 611 i samme serie er det perfekte match som surround, surround back og Dolby Atmos højtaler. Vi har anvendt de højtalere sammen med MLS 625 i flere installationer.

De er fantastiske til skræddersyet custom installationer, hvor man ikke vil se synlige højtalere, men forventer samme høje lydkvalitet som med synlige højtalere.

Derfor anbefaler vi Magnitude Loudspeakers

Vi anbefaler Magnitude til vores kunder, der ikke vil skuffes på lyd og kvalitet.

I stuebiograferne er Magnitude blevet brugt med stor succes. I den sidste stuebiograf vi byggede, blev de installeret i en akustikvæg med vores specielle stof. Der blev også installeret upfiring Dolby Atmos højtalere, da kunden ikke ville have dem bygget ind i loftet.

Magnitude Loudspeakers og Trinnov Audio

Hjertet i biografen er Trinnovs Altitude 32 med 32 kanaler. Vi har derfor nok diskrete kanaler til også at køre Magnitudes 2-vejs subwoofere aktivt delt. Trinnov processoren er kalibreret til perfektion og ALLE detaljer kommer virkelig frem i højtalerne. Det er en fantastisk kombination.

Udstyret er også installeret med færrest mulige synlige kabler for at holde hjemmebiografen pæn.

Højtalere til hjemmebiografen og HiFi

Vi forhandler følgende mærker, som vi vil slå et slag for:

Wisdom AudioPerlisten AudioELACMonitor AudioOrigin AcousticsSonanceStealth AcousticsSpeakerCraftM&K Sound

Kontakt os hvis du vil høre mere om højtalere. Vi lever og ånder for god lyd.

Reference biograf med 9.6.4 Dolby Atmos lyd

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

En rigtig high-end hjemmebiograf har naturligvis en Trinnov Altitude 32 processor, vi har installeret deres største model.

Kombineret med referencehøjtalere og subwoofere fra Perlisten Audio og Magnitude Loudspeakers.

Forstærkerne er fra Trinnov Audio deres Amplitude 16 og Parasound Halo.

Projektoren er en ægte 4K projektor fra JVC, kalibreret til perfektion.

Vi har installeret højtalerne bag et akustisk transparent filmlærred med masking system fra DT Screens.

Kaleidescape 4K filmsystem står for underholdningen og RTI fjernbetjeningen styrer hele biografen med hård hånd.

Udstyret er forbundet med Nordost kabler og tilbehør.

Bedste forstærker til dine højtalere

CSN Teknik forhandler følgende mærker, som vi vil slå et slag for:

Wisdom AudioTrinnov AudioParasound

Tag en snak med os om bedste forstærker til dine højtalere, vi lever og ånder for god lyd.

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.