Højtalere til hjemmebiograf, HiFi og multirumslyd

Hos CSN Teknik har vi mange års erfaring med installation af de bedste højtalere til hjemmebiografen, HiFi, multirumslyd, indbygningshøjtalere, usynlige højtalere og multirumsløsninger samt højtalere til udendørsbrug. Vi har skabt et udvalg af nogle af de bedste højtalere i verden, så vi har et stort sortiment at vælge imellem, når vi designer kreative løsninger.

Vi kan hjælpe dig med at finde den rette højtaler til hjemmebiografen eller anden AV-løsning. Om du vil have multirumslyd eller gerne vil opgradere lyden i stuen, er CSN Teknik den rette installatør. Vi lever og ånder for den gode lyd.

På denne side vil du kunne finde små beskrivelser eller lister over udstyr og højtalermodeller vi sælger.

Brug for hjælp eller viden om højtalere?

Hvis du har spørgsmål omkring vores HiFi eller hjemmebiograf højtalere eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

Wisdom Audio – Verdens bedste hjemmebiograf og HiFi højtalere

CSN Teknik er stolte over at være autoriseret forhandler og installatør af Wisdom Audio fantastiske vellydende high-end hjemmebiograf og HiFi højtalere. Vi har bygget de vildeste hjemmebiografer med de bedste højtalere og udstyr fra Wisdom Audio.

Perlisten Audio – Fantastisk lyd til HiFi og hjemmebiografen

Perlisten har fantastiske højtalere og subwoofere. De har blandt andet også verdens første THX Dominus højtalere, hvilket er den højeste klassificering, der kun gives til de kraftigste og bedste højtalere til hjemmebiografen.

Kom og oplev Danmarks bedste Perlisten Audio showroom med Perlisten S5m som LCR, Perlisten S5i-LR som surrounds, Perlisten S4i-LCRS som Atmoshøjtalere samt deres Subwoofere D212s og D12s i en 9.4.6 Dolby Atmos hjemmebiograf med det helt rigtige udstyr.

Magnitude Loudspeakers – Højtalere til hjemmebiografen

Magnitude Loudspeakers er, trods det internationale navn, skabt i Danmark.

Dansk kvalitetshåndværk bygget fra bunden af.

Vi har blandt andet også fået lavet custom CSN hjemmebiografhøjtalere og subwoofere af Magnitude Loudspeakers.

CSN Teknik har installeret de fantastiske Magnitude Loudspeakers installationshøjtalere i vores hjemmebiograf.

ELAC – Højtalere til HiFi, hjemmebiograf og multirumslyd

Vi er stolte af at være autoriseret ELAC forhandler og installatør. ELAC har alt fra reolhøjtalere til gulvhøjtalere og modeller til indbygning.

Vi har installeret tyske ELAC med stor succes, siden vi startede CSN Teknik.

Monitor Audio Højtaler der bare spiller godt til hjemmebio og HiFi

CSN Teknik er stolte af at være blevet autoriseret forhandler og installatør af Monitor Audio fantastiske vellydende indbygningshøjtalere til hjemmebiograf og custom installation.

Vi har installeret rigtig mange af dem til multirumsløsninger hos vores kunder.

Origin Acoustics – Højtalere til hjemmebio og custom install

Vi er både autoriseret installatør og forhandler af Origin Acoustics højtaler. Origin Acoustic er en virksomhed skabt i 2014 af eksperter i industrien. Her kan du forvente intet andet end ekspertkvalitet. Skal du bruge indbygningshøjtalere til hjemmebio og multirumslyd i væg eller loft, er de et go to brand.

Stealth Acoustics – Usynlige højtalere

Hvis man ikke bryder sig om synlige højtalere, kan Stealth Acoustics usynlige højtalere være løsningen for dig. Stealth Acoustics bygger indbygningshøjtalere, der kan skjules helt væk, men bevarer alt den gode lyd. Det er en af de smarteste højtalerdesigns, der er tilgængelig. CSN Teknik installerer Stealth Acoustics usynlige højtalere som Dolby Atmos højtaler i hjemmebiografen.

Sonance – Indbygningshøjtaler

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af Sonance. Sonance har skabt high-end højtalere siden 1983 og vi har meget erfaring i at installere dem i løsninger til multirumslyd. Sonance leverer også vellydende usynlige højtalere.

M&K Sound – Højtalere til hjemmebio

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af M&K Sound – Miller & Kreisel hjemmebiografhøjtalere.

Kontakt os for en snak om M&K Sound.

Designhøjtalere – Kvalitetslyd der ser godt ud

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af Architettura Sonora vellydende designhøjtalere til inden- og udendørsbrug. Vi kan installere designhøjtalere på mange måder, så du kan få din lyd præcist, som du vil have den.

Udendørshøjtalere – Kvalitetslyd i det fri

CSN Teknik er autoriseret forhandler og installatør af flere mærker af vellydende udendørshøjtalere. Vi kan installere udendørshøjtalere på mange måder, så du kan få din lyd, ligesom du vil have den.

Vi forhandler udendørshøjtalere fra følgende mærker:

Architettura SonoraMonitor AudioOrigin AcousticsSonanceStealth Acoustics

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Dine højtalere fortjener en ordentlig forstærker

CSN Teknik har de bedste integreret, for- og effektforstærkere til HiFi, hjemmebiog og multirum.

Vi forhandler følgende mærker:

Wisdom AudioParasoundTrinnov AudioAudio ControlSonanceMonitor Audio

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.