Lyd i boligen – Drømmer du om fantastisk lyd i boligen

Når det kommer til lyd i boligen, laver CSN Teknik “custom install”, hvilket betyder skræddersyede løsninger. Disse løsninger er specielt tilpasset den enkelte kundes ønsker og behov, sådan så du altid får en løsning, der er passende for dig.

Vi designer unikke brugervenlige løsninger, det betyder også, at det kun er din fantasi og dine penge, der sætter grænsen.

Hvis du er interesseret i at få en custom løsning med lyd i boligen skabt og tilpasset specifikt til dig og dit hjem, kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig på denne side.

CSN Teknik er din AV-installatør til lyd i boligen

Om du vil have lyd og billede i stuen eller den bedste Dolby Atmos hjemmebiograf, er CSN Teknik den bedste AV-installatører.

CSN Teknik bygger den bedste hjemmebiograf med lyd- og billedkvalitet i referenceklasse.

Vi lever og ånder for god lyd

Vi er meget erfarne i at installere højtalere og meget andet AV-udstyr. Du kan forvente en installation i særklasse. Vi har også mange forskellige mærker, der kan appellere til ethvert niveau af interesse for lyd i boligen.

Vores højtalere og AV installationer

CSN Teknik integrerer også AV-udstyr i stuen og andre rum i boligen på en måde, der efterlader mindst synligt udstyr. Det betyder ingen grimme kabler og udstyr, der ødelægger den pæne indretning.

Nedenfor kan du se vores anbefalede typer af højtalere til lyd i boligen samt et udvalg af de mærker af højtalere, som vi sælger her hos CSN Teknik.

Usynlige højtalere

Vi har de såkaldte usynlige højtalere fra Stealth Acoustic, Sonance og Monitor Audio. Disse højtalere bygges ind i væggen, spartles og males over for at opnå maksimal usynlighed. Sammen med vores diskrete installation af udstyret, kan du få en oplevelse for ørerne uden nogen irritation for øjnene.

Hvis du vil have lyd i boligen, men ikke kan lide tanken om at have højtalere stående, ville usynlige højtalere give dig den fulde lydoplevelse, uden du behøver at se udstyret.

Indbygningshøjtalere

Vi har de bedste indbygningshøjtalere fra Perlisten Audio, ELAC, Origin Acoustics, Monitor Audio og Sonance. CSN Teknik kan næsten bygge alt ind i vægge og lofter uanset dit valg af højtalere.

Til dem der vil have den ultimative lydoplevelse i deres bolig, kan vi varmt anbefale nok de bedste indbygningshøjtalere i verden fra Wisdom Audio.

Udendørshøjtalere

Vi har højtalere, der er skabt til udendørs brug fra Monitor Audio, Origin Acoustics og Sonance. Installationen af udendørshøjtalere kan gøres lige så smart og skjult, som vores andre installationer. Om du vil have dem installeret i væggen, udhænget eller vil have små diskrete højtalere rundt omkring, er CSN Teknik de rette at tage fat i.

Hvis man godt kunne tænke sig synlige højtalere, som er flotte og fremstår som kunst, kan man få installeret højtalere fra de fantastiske italienske producenter Archittetura Sonora. De bygger designhøjtalere, der passer ind i indretningen.

Hjemmebiograf i stuen

Når du ikke har det ekstra rum til en biograf er dette en rigtig god løsning.

Multirumslyd i alle rum i boligen

Hos CSN Teknik kan vi tilbyde Sonos, MusicCast og ELAC multirumsløsninger til lyd i boligen via matrixløsninger, hvilket betyder, at du forskellige steder i huset vil kunne nyde samme underholdning og kvalitet. Til dem der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, anbefaler vi Lumin musikstreamer, som den ultimative multirumsløsning.

Vi tilbyder også en high-end filmdistribution med Kaleidescape i hele huset.

Kaleidescape – Verdens bedste 4K filmsystem

Oplev hvor fantastisk Kaleidescape virker i vores showroom.

Kreative løsninger til lyd og billede i boligen

Vi kan bygge fladskærme og projektionskærme ind i væggen og skjule dem bagved billeder, der ruller automatisk op, når der tændes for skærmen.

Se dine yndlingsfilm i alle rum i boligen og i den bedste billedkvalitet i 4K HDR med en filmserver fra Kaleidescape eller streamet fra et Apple TV.

Vi kan også levere spejlskærme til badeværelser og andre rum i boligen, som også kan bygges ind i møbler. Når skærmen er slukket er det en spejloverflade i den farve, der ønskes.

En fjernbetjening til at styre lyd i boligen

Fordelene ved en multifjernbetjening er, at betjeningen af et avanceret system bliver nemt og brugervenligt. Med bare en enkelt fjernbetjening kan du kontrollere alt lyd i boligen samt andet AV-udstyr.

Selv et barn på tre år kan betjene et RTI system, bare det er programmeret med et optimalt brugerinterface.

Skjul dit AV-udstyr og få et flottere hjem

Selve anlægget – om det er stereo eller surround system, kan skjules væk. Alle tilsluttede kilder gemmes væk i et Middle Atlantic rackskab i et teknikrum. Det er let at betjene systemet med kun en enkelt fjernbetjening eller vægpanel.

Hvis du vil vide mere om lyd i boligen eller andet AV-udstyr, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik om dine mange muligheder. Vi har et stort bagland af leverandører, der står klar med både løsninger samt en masse inspiration.

Fjern dit TV når du ikke bruger det

Vi forhandler automatiske beslag fra Future Automation, der kan specieludvikle enhver form for beslag.

Udstyret køres frem når det er i brug og tilbage når det er slukket, så du kan bevare den fine indretning, som mange af vore kunder går meget op i.

Verdensklasse – Udstyr til lyd i boligen

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegra

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin Acoustics

BarcoJVCDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

Vores Biograf – Showroom

Vi har KUN åbent efter aftale i vores showroom og kan præsentere en lyd- og billedoplevelse i særklasse.

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

Reference biograf med 9.4.6 Dolby Atmos lyd

Oplev verdens bedste surround sound processor Trinnov Altitude 32 og deres forstærker Amplitude 16.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.