Kaleidescape – Verdens bedste filmsystem til hjemmebio

CSN Teknik er stolte af at være Kaleidescape forhandler og installatør. De regnes som værende blandt de bedste medieafspillere og filmservere, man overhovedet kan få uanset prisen.

Vi er meget imponeret over deres Strato 4K afspillere og Terra filmserver. Derfor har vi valgt at installere dem i et stort system sammen med deres Strato afspillere med harddisk og Vault disk karrusel i vores biograf, kontor og stue.

Gældende for alle deres Kaleidescape produkter er, at de anvender førsteklasses komponenter. Komponenterne er omhyggeligt selekteret og udvalgt med største omhu og henblik på at levere det bedste resultat.

Deres nyeste Strato C filmafspiller kan klare 4K billede og HDR. Den understøtter Dolby Atmos, Dolby True HD, DTS X og DTS HD master lyd og har avanceret multirumsfunktionalitet.

Kaleidescape til den ultimative hjemmebiograf

Kaleidescape filmsystem anvendes overalt i verden i high-end hjemmebiografer. Det har mange gode funktioner og det virker bare, som det skal.

Hvis du læser videre, kan du se de funktioner og evner, der er med til at gøre, at Kaleidescape er det ultimative filmsystem til enhver seriøs hjemmebiograf.

Kaleidescape Terra 4K server til film og TV serier

Deres high-end filmservere, kaldet Compact Terra Movie Server, kan indeholde fra 100 til 320 stk. 4K film. De leveres med 6TB til 22TB diske.

Deres store Terra Server kan indeholde fra 800 til 1500 stk. 4K film. De leveres med 48TB til 88TB diske. Det burde være nok til de vildeste løsninger, da flere Terra servere kan kombineres til et stort netværk.

Kaleidescapes servere er designet til at håndtere store mængder data og leverer film i høj kvalitet uden forsinkelse eller buffer problemer. De bygger deres produkter i industrikvalitet, der kan klare 24/7 drift. Deres brugergrænseflade er også meget intuitiv, så det er nemt at navigere og finde den film, du ønsker at se.

Verdens største filmbutik

Alle deres film ligger i deres filmbutik på nettet. Filmene købes og downloades direkte til Kaleidescape enhederne. Det vil sige ingen streaming af indhold fra nettet. På den måde opnås den bedst mulige kvalitet, der overgår fysiske Blu-Ray skiver.

Kaleidescape tilbyder også en række ekstra funktioner, der er specielt designet til hjemmebiografentusiaster, såsom muligheden for at gemme flere versioner af en film (som eksempelvis Directors Cut) og have et let tilgængeligt bibliotek over alle de film, man har downloadet.

Brug for viden eller hjælp om Kaleidescape?

Hvis du har spørgsmål omkring Kaleidescape filmsystemet eller de mærker vi sælger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Har du problemer med et produkt, du har købt hos os, kan du også kontakte os her. Vi vil aldrig lade dig i stikken med et problem, der ikke er blevet løst.

Kaleidescape Terra og Strato får de bedste anmeldelser

Læs mere på deres hjemmeside hvorfor Kaleidescape vinder anmeldernes hjerter og får de bedste anmeldelser.

Kaleidescape er den eneste af sin slags

Kaleidescape er den eneste digitale udbyder af film med tabsfri lyd og fuld reference videokvalitet.

Kaleidescapes filmeksperter forsyner hver film med data som for eksempel skærmstørrelse, rulletekster og filmens cover art, når der trykkes pause. Ingen intro med trailere eller andet reklame fra filmstudierne, som kendetegner DVD og Blu-Ray skiverne.

De oplysninger omkring filmene, som Kaleidescape inkluderer i filmene og TV-serierne, giver kontrolsystemet med multifjernbetjening, mulighed for at lytte med og styre biografen før og efter filmene. Når filmen starter, dæmpes lyset langsomt, gardinerne kører ned og rummet mørklægges, så filmoplevelsen kan begynde.

Pauses filmen giver systemet kontrolsystemet besked og lyset kan justeres op igen. Vi har fuld kontrol og mulighed for at integrere din home automatisering/fjernbetjeningssystem.

Systemet sporer også hvilket filmformat filmen vises i eller om der skiftes format undervejs i filmen. Har du et kontrolsystem, vil det få besked om billedformatet fra Kaleidescapesystemet.

Har du så også et filmlærred med masking system, der afmasker formatet via motoriserede masking paneler, vil kommandoer fra dit kontrolsystem automatisk skifte billedformat, så du slipper for de irriterende sorte kanter i top og bund eller siderne af billedet.

Med automatisk Masking kontrol på dit filmlærred matcher Kaleidescape billedforholdet mellem hver film og giver oplevelser, som streamingtjenester simpelthen ikke kan opnå, da vi ikke her modtager feedback fra Apple TV og tilsvarende systemer.

Bare tryk på play og lad Kaleidescape klare resten.

Oplev Kaleidescape for fuld udblæsning i vores showroom

Vi har installeret et stort Kaleidescapesystem i vores hjemmebiograf – showroom.

Vi har alt fra deres Blu-Ray Vault med 320 diske, Alto Blu-Ray afspiller, stor Terra server med 24 TB diske, 3 x Strato med 6 TB diske som afspillere. Det hele er integreret med RTI fjernbetjeningsystemet, med alt fra cover art og andet feedback fra Kaleidescape systemet. Alt er både smart og pænt installeret, så showroomets indretning ikke forstyres af kabler.

Kaleidescape Strato C Movie Player

Strato C er en kompakt udgave af Strato afspilleren uden intern lagring. Strato C kan afspille film fra en Terra filmserver eller fra en Strato S filmafspiller.

Læs mere omkring Kaleidescape Strato C filmafspillere på deres hjemmeside.

Kaleidescape vs. streaming

Førende streamingtjenester koder 4K videoer med et gennemsnit på omkring 8 megabit per sekund. Kaleidescape 4K film er kodet med et gennemsnit på 65 megabit per sekund. Mens streamingplatforme leverer indhold, der er meget komprimeret og kan variere afhængigt af internet båndbredden, downloades film på Kaleidescape til en lokal harddisk, så de afspilles perfekt hver gang.

Filmene i Kaleidescape systemet indeholder ikke kun flere videooplysninger, men deres lyd er bit-for-bit tabsfri kvalitet. Sammenlignet med streamingtjenester sikrer Kaleidescape en højere lydbitshastighed, så du vil høre alt fra det svageste hvisken til de vildeste eksplosioner.

Referencekvalitet med Terra server og Strato player

Kaleidescape leverer en bit-for-bit identisk kopi af studiets masterlyd i tabsfri Dolby Atmos eller DTS:X. Med en lyd bitrate, der er 10 gange højere end typiske streamer-hastigheder, løfter Kaleidescape dramatisk din lydoplevelse til nye højder. Du vil ikke kun kunne høre det i den jordrystende rumlen, men i den transporterende kraft af hver subtile lyddetalje i filmen.

Med en video bithastighed, der er 10 gange højere end typiske streamingshastigheder, giver Kaleidescape din videoprocessor, projektor og skærm mulighed for at producere en naturtro skarphed og præcision.

Sagt på en anden måde får du billedkvalitet i verdensklasse.

Med komprimeret video på streamere bliver kodningsartefakter såsom blødhed, støj og banding tydelige og distraherende. Kaleidescape eliminerer disse distraktioner, så du kan fremvise din hjemmebiograf så godt som muligt med betagende realistiske actionscener og specialeffekter.

Kaleidescape Marine og Superyacht

Det kan lyde skørt, at vi hjemmebiografnørder har glæde af, at Kaleidescape bruges over hele verden til søs. En af Kaleidescapes største forcer er, at de bliver brugt over hele verden på superyachts med deres Terra servere og Strato 4k medieafspillere.

Der stilles kæmpe krav til byggekvaliteten, da sådanne kæmpe både ikke bare lige kommer i havn fordi teknikken omkring underholdningssystemet driller lidt. De bruger derfor mange penge på driftsikkerhed og udstyr, der kan klare et hårdt miljø ombord på båden.

Betjeningskomforten skal være helt i top, da mange forskellige mennesker vil komme i kontakt med filmsystemet ombord.

Det dur derfor ikke, at der er problemer med teknikken.

Reference biograf med 9.4.6 Dolby Atmos lyd

Vi har installeret det bedste udstyr fra en række af vores fantastiske leverandører i vores showroom.

En rigtig high-end hjemmebiograf har naturligvis en Trinnov Altitude 32 processor, vi har installeret deres største model.

Kombineret med referencehøjtalere og subwoofere fra Perlisten Audio og Magnitude Loudspeakers.

Forstærkerne er Trinnov Audio Amplitude 16 og Parasound Halo.

Projektoren er en ægte 4K projektor fra JVC, kalibreret til perfektion.

Vi har installeret højtalerne bag et akustisk transparent filmlærred med masking system fra DT Screens.

Kaleidescape 4K filmsystem står for underholdningen og RTI fjernbetjeningen styrer hele biografen med hård hånd.

Terra Movie Server

Terra filmserveren lagrer op til 88 TB film og tilbyder dem til et hvilket som helst antal Strato afspillere på hjemmenetværket. Film serveren tilbyder også computing og caching tjenester, der forbedrer afspillerens ydeevne. Op til ti Strato-afspillere kan spille 4K film samtidigt fra en enkelt Terra filmserver. Et system kan indeholde et hvilket som helst antal Terra filmservere.

Oplev hvor fantastisk Kaleidescape virker i vores showroom.

Læs mere omkring Kaleidescape Terra film servere på deres hjemmeside.

The Filmmakers choice

Den berømte filminstruktør Martin Scorsese har følgende at sige om Kaleidescape.

“Kaleidescape is an essential part of my life and has been since 2007. It’s allowed me to curate a great library of films over the years, to cross-reference titles and follow my own threadsin other words, to have a treasury of cinematic history at my fingertips. And these days, when movies are routinely devalued and streamed in forms that are often compromised, I’ve come to value Kaleidescape more than ever. From the presentation of uncompressed 4K to the meticulous attention to every aspect of the film as the director intended it, Kaleidescape is grounded in a true and deep love for the art of cinema. Frankly, I don’t know what I’d do without it.”

—Martin Scorsese

Vores leverandører

Her er et udpluk af vores leverandører:

Trinnov AudioKaleidescapeWisdom AudioParasoundIntegraMagnetar Audio

Perlisten AudioMagnitude LoudspeakersELACOrigin AcousticsArchitettura Sonora

BarcoJVCmadVR EnvyDT ScreensdnpRTINordostTorus Power

Ønsker du at få fat i det bedste udstyr til hjemmebiograf, HiFi og multirum, er du velkommen til at kontakte CSN Teknik.

Hvis vi ikke har udstyret du leder efter på vores hjemmeside, skaffer CSN Teknik det via vores fantastiske leverandører.

CSN Teknik samler på glade kunder

Vi vil ikke gå på kompromis med vore idealer om, at tingene skal være 100% i orden. Her under kan du læse mere om vores værdier.

Vi har knoklet i mange år for at få de mest tilfredse kunder, det gør vores arbejdsdag så meget bedre.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.