AV-løsninger til erhverv

CSN Teknik udfører kreative skræddersyet AV-løsninger til vores erhvervskunder. Erhvervsløsninger med lyd og billede er oprindeligt en af årsagerne til, at vi startede CSN Teknik i sommeren 2007.

Som installatør går vi ikke på kompromis med vores faglige stolthed og idealer om, at tingene skal være i orden og fungere – HVER GANG!

Der er mange firmaer i Danmark, der udfører AV-installationer og erhvervsløsninger, men vi mener stadig, at vi skiller os ud fra mængden.

Vi har kunder overalt i Danmark med custom designet AV-løsninger

Det der kendetegner os er, at vi ikke springer over, hvor gærdet er lavest. CSN Teknik specialdesigner erhvervsløsninger med AV-udstyr, så de får den gode lyd og det flotte billede.

Vi konkurrerer ikke på prisen men på kvaliteten

Vi tager os tid til at lytte til kundens ønsker og behov, så kunden er med igennem hele projektet og opnår den bedste erhvervsløsning.

Det kan være et eksklusivt mødelokale eller en spændende butiksindretning, hvor AV-løsningen og selve udstyret spiller en stor rolle med perfekt lyd såvel som et perfekt billede.

Hvis du er interesseret i at få en erhvervsløsning skabt og tilpasset specifikt til dig og din virksomhed, kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde på denne side.

Vi leverer det bedste billede i vores AV-løsninger til erhverv

Vi installerer high-end skærmløsninger fra danske dnp til vores AV-løsninger til erhvervslivet. Deres Supernova skærme slår alle konkurrenterne.

Så behøver du ikke at holde dit møde i mørke.

Vi laver kreative AV-løsninger til erhverv

Vi laver kreative AV-løsninger, der lever op til kundernes forventninger hver gang.

Kort sagt skal du som kunde ikke røre en finger. Kontakt os og vi vil påtage os opgaven med største professionalisme og få skabt den bedste erhvervsløsning til din virksomhed.

CSN Teknik integrerer AV-løsninger og udstyr i mødelokaler og andre rum til erhvervsløsninger, så der er mindst synligt udstyr. Det betyder ingen grimme kabler og udstyr, der ødelægger den pæne indretning.

Du kan nedenunder se vores anbefalede typer af højtalere til lyd i erhvervsløsninger samt de mærker af højtalere, som vi sælger her hos CSN Teknik.

AV-løsninger med usynlige højtalere til erhvervsløsninger

Vi har de såkaldte usynlige højtalere fra Stealth Acoustic, Sonance og Monitor Audio. Disse højtalere kan spartles og males over for at opnå maksimal usynlighed.

Hvis du vil have lyd på kontoret eller mødelokalet, men ikke kan lide tanken om at have højtalere stående, ville usynlige højtalere give dig den fulde lydoplevelse, uden du behøver at se dem.

AV-løsninger med de bedste indbygningshøjtalere til erhvervsløsninger

Vi har indbygningshøjtalere fra Perlisten Audio, ELAC, Origin Acoustics, Monitor Audio og Sonance. Det giver dig som erhvervskunde mulighed for at få den bedst opnåelige lyd til dit budskab.

CSN Teknik kan næsten bygge alt ind i vægge og lofter uanset dit valg af højtalere.

Til dem der vil have den ultimative lydoplevelse til mere luksuriøse erhvervsløsninger, kan vi anbefale nok de bedste indbygningshøjtalere i verden fra Wisdom Audio. Deres Linesource højtalere er fantastiske til større rum, de de sender lyden langt ud i rummet uden tab af lydkvalitet.

AV-løsninger med rigtig god lyd

CSN Teknik installerer kun AV-løsninger til erhvervslivet, der lyder godt.

Da vi lever og ånder for den gode lyd, har vi udvalgt vores produkter til netop at kunne give den gode lyd.

Vores kunder har den gode lyd

CSN Teknik installerer de bedste højtalere og udstyr, så vores kunder får den bedste erhvervsløsning. Vi er garant for den gode lyd, derved sikrer vi os, at vores kunder ikke oplever “dåselyd” fra billige højtalere.

Kreative AV-løsninger med lyd og billede til erhvervslivet

Vi kan bygge fladskærme og projektionsskærme ind i væggen eller i skræddersyet møbler bygget af en anerkendt møbelsnedker, som vi samarbejder med.

Vi kan skjule dem bagved billeder, der ruller automatisk op, når der tændes for skærmen.

Løsningerne er mange med motoriserede skærmløsninger og skræddersyet custom installationer. Dette giver firmaerne mulighed for at få den erhvervsløsning, der lige passer ind.

Se jeres budskab i den bedste billedkvalitet i op til 4K

Vi designer AV-løsninger med en billedkvalitet i op til 4K. Det giver dig mulighed for at få dit budskab op i stort format, med den rigtige farvegengivelse og et flot kontrastfyldt billede, der bevarer dit farvedesign, logoer og budskab bedst muligt.

Alle de erfaringer vi har fået ved at lave high-end løsninger for vores private kunder, gavner vores erhvervskunder, der sætter pris på en flot løsning. Vi har sans for detaljer, som mange andre firmaer overser, da det mange gange bare handler om at blive færdig i en pokkers fart og komme videre til den næste kunde. Vi efterlader ikke nogen med en halv løsning. Det ligger ikke i vores DNA.

En fjernbetjening til erhvervsløsninger

Fordelene ved et kontrolsystem med en tilhørende fjernbetjeningsløsning er, at betjeningen af et avanceret system bliver nemt og brugervenligt.

Med bare en enkelt fjernbetjening kan du kontrollere din lyd og andet AV-udstyr i mødelokalet.

Selv et barn på tre år kan betjene et RTI system – bare det er programmeret med et optimalt brugerinterface.

CSN Teknik skræddersyer brugerfladen på dit betjeningspanel, så det passer til dit logo og de farver du bruger i dit firma. Du får en unik professionel løsning, der ser godt ud på væggen eller på mødebordet.

Vi samarbejder også gerne med din egen grafiker eller reklamebureau omkring grafikken, hvis du ønsker det.

Skjul dit AV-udstyr og få en flottere AV-løsning

Selve anlægget og udstyret, om det er et konference eller møderum, kan skjules væk.

Alle tilsluttede kilder gemmes væk i et Middle Atlantic rackskab i et teknikmøbel. Det har let betjening, så man kun har brug for en enkelt fjernbetjening eller et vægpanel til at styre hele systemet

Hvis du vil vide mere om lyd eller andet AV-udstyr til kontorer og mødelokaler, er du velkommen til at kontakte os om dine muligheder.

Vi har et stort bagland af leverandører, der står klar med både løsninger samt en masse inspiration.

Fjern din skærm når du ikke bruger den

Vi forhandler automatiske beslag fra Future Automation, der kan specialudvikle enhver form for beslag. Perfekt til AV-løsninger til erhvervslivet. Udstyret kører frem, når det er i brug og tilbage når det er slukket, så du kan bevare den fine indretning, som mange af vore kunder går meget op i.

Vi leverer det bedste billede i vores AV-løsninger til erhverv

Vi installerer high-end projektor og skærmløsninger fra vores leverandører, som slår alle konkurrenterne.

Derved får du dit budskab klart frem, de rigtige farver på logoer og alle kan se, hvad der sker i præsentationen.

Du behøver derfor ikke at holde dit møde i mørke.

Nyheder

Følg med og læs om vores produktnyheder her på siden.

Følg os på de sociale medier

Hold øje med vores Facebook og Instagram sider. Vi opdaterer løbende vores sociale medier med de AV-løsninger og hjemmebiografer vi installerer. På CSN Tekniks Facebook side kan du finde produktnyheder og opdateringer fra vores fantastiske leverandører samt billeder fra de events og messer vi deltager i rundt om i verden.

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret med særlige tilbud og nyheder.